سلام این ارور رو توضیح بدید لطفا خطرناکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام این ارور رو توضیح بدید لطفا خطرناکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردتون یک تعدادی بدسکتورو دیلی سکتور ممکنه داشته باشه رو تست hdd regenerator ببرید معلوم میشهنقل قول:
سلام لپ تاپ داداشم روزی چند بار وسط کار ری استارت میشه:n03:هاردش رو هم تست کردم مشکلی نداره.کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه؟:n03:
وسط کار یهو لب تابم خاموش شد حالا هر کارمیکنم تا این قسمت میاد باز خاموش میشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بایوس هم که میرم باز خاموش میشه ویندوزم که میخام نصب کنم خاموش میشه از چیه دوستان ؟؟ تازه خریدم
سلامنقل قول:
فنش رو تست کنید ببینید سالمه؟
یعنی گزینه دوم هم میزنید خاموش میشه ؟ وسط نصب هم خاموش میشه ؟ خوب مشکل سخت افزاری باید باشه حالا یا دمای بالا یا خرابی در برد تغذیه یا برد اصلینقل قول:
بدون باتری لپ تاب یک دور تست کنید
دما باتری لپ تاب خرابی در برد تغذیه و برد اصلینقل قول:
با نرم افزار specy تست کردم دما لپ تاپ رو ،بین 45 تا 50 درجه است همیشه.بعضی وقت ها صفحه آبی یا همون صفحه مرگ رو میاره و ریسیت میشه بعضی وقتا هم بدون اینکه اونو بیاره یهویی ریسیت میشه:n03:نقل قول:
من 2 تا هارد 3 ترا وسترن دیجیتال دارم که هر دو عینه هم هستند (یکی از هارو هارو امروز گرفتم اون یکی ماله 3 4 هفته پیشه) ، الان که این جدیدرو وصل میکنم شناخته نمیشه ، ولی این قدیمیرو میکشم از دستگاه ، وصل میشه و شناخته میشه و اون قدیمیه شناخته نمیشه (یعنی در یک زمان ، یک دونه فقط شناخته میشه) ، فقط با این 2 تا هارو مشکل دارم (با 2 تا هارد دیگم مشکلی ندارم که البته از وسترن نیستند) ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان:n16:
سلام .نقل قول:
شکل شما به خاطر یکسان بودن signature هارد دیسکها هست . از روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای تغییر disk signature استفاده کنید .