سلام دوستان
می خواستم بدونم خرید سربازی هنوز هم انجام میشه یا اینکه متوقف شده؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
می خواستم بدونم خرید سربازی هنوز هم انجام میشه یا اینکه متوقف شده؟
ممنون
سلام دوست عزیز من که خودم تو نیرو انسانی حوزم فعلا داریم طبق همون روال سابق کسر خدمتا رو میزنیم حالا نمیدونم این خبری که میگی از کی قراره اجرایی بشه!!!نقل قول:
گفت که الان اینجوری شده ما هم اونجا ا دنیا بی خبرنقل قول:
میدان آزادی اتوبوس تجریش سوار شو بیا تجریشنقل قول:
اونجا تاکسی برا پادگان 06 داره
با مترو برو ایستگاه بهشتی پیاده شو ،بیرون مترو اتوبوس داره برای پادگان ..رفیق خود من اونجا آموزشی بودنقل قول:
سن كفالت ٧٠ سال است اما استثنا هم است كه اگر والدين فرد مشمول داراي بيمارى سختى باشند و نيازمند مراقبت باشند مى توانند كمتر از سن تعيين شده درخواست دهند، اما كسى نمى تواند به شما تضمين دهد كه حتما در كميسيون معافى مى دهند ، كميسيون شرايط و قوانين و ائين نامه خودش را دارد ، و با توجه به سختگيرى هاى اخير در كميسيون افراد كمى موفق به گرفتن كفالت مى شوند، در صورتى كه بعد از كميسيون تاريخ اعزام براى شما تععين گردد و به خدمت نرويد غايب به حساب مى اييدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام شم
هفته پیش sms اومد که مشمول گرامی جهت رسیدگی به درخواست پزشکی خود به همراه مدارک به بیمارستان شماره 2 ناجا واقع در طالقانی مراجعه کنید .
پزشک اولیه برام اینا رو نوشته بود :
محتوای مخفی: ...
حالا پس فردا میخوام برم یکی دو تا سوال داشتم : که اونجا چیکار میکنن ؟ این جا میگن که معاف حالا رزم یا کامل هستی یا نه ؟
در ابتدا صبح نامه اى كه براى شما امده را جمع مى كنند و به نوبت چند نفرى وارد اتاق مى شويد و توسط سه الي چهار پزشك معاينه مى شويد در پايان كه همه معاينه شدند در پايان وقت ادارى نتيجه كميسيون را اعلام مى كنندنقل قول:
ببخشید، کسی در این مورد اطلاعی نداره؟!نقل قول:
روند کمیسیون برای معافیت کفالت پدر بیمار نیازمند مراقبت هم همینه ؟نقل قول:
من الان به شدت به امید نیاز دارم :n14:
محتوای مخفی: ......
اگه یک دفعه کمیسیون پروندمو رد کنه میتونن رای بدن که در شهر خودم خدمت کنم ؟
کدوم نامه ؟ نامه ای نیومده واسم . اتفاقا همین سواله برام من دو هفته پیش رفتم پلیس +10 بهم گفت 20 روز دیگه نامه میاد در خونتون . ولی یه هفته ای برام sms اومد که مراجعه کنید بیمارستاننقل قول:
سلام
دوستان شرایط خدمت در شهر محل زندگی چیه ؟
مدرک تحصیلی تاثیر داره ؟ برای کسی که لیسانس داره ؟
خيرنقل قول:
پدر نظامى ، متاهل يا تك اولاد ذكور از شرايط خدمت در شهر محل سكونت است
با اجازه از دوست عزیزمون (ایشون فقط پزشک اولیه رو رفتن هنوز معرفی به بیمارستان نشدن که جواب کمیسیون بیاد)نقل قول:
شما بعد اینکه اون پزشک اولیه عمومی معاینه جزیی کرد نامتون رو بردید پلیس +10 اونام گفتن یه نامه معرفی به بیمارستان میاد از نام وظیفه درسته؟
تو این مورد 2 حالت داره یا خود نظام وظیفه نامه رو مستقیم فرستاده بیمارستان یا اینکه هنوز نامه نیومده شما باید بریم نظلم وظیفه تحویل بگیرید که با توجه به sms مورد اول احتمالش بیشتره
شما اولین کاری که می کنید یه سر برید نظام وظیفه اطمینان پیدا کردید بد برید بیمارستان اونجا از اطلاعات سوال کنید راهنماییتون می کنند باسه تشکیل پرونده کجا برید
بد میرید کلینیک بیمارستان چون شما باسه 2 نوع بیماری اقدام کردید باید هم بخش ارتوپد برید هم انکولوژی میرید پیش منشی دکتر ها نامتونو میدید اگه وقت خالی باشه نوبت میده باسه همون روز (بهتره قبلش یه سر سایت بیمارستان برید نوبت بگیرید خیلی جلو میوفتید ) اونم یه فیش 30 هزار تومنی میده (باسه پزشکی هیچ نوع دفترچه و بیمه ای رو قبول نمیکنند هزینش آزاده) میریزید صبر میکنید تا نوبتتون شه احتمالت دکتر ارتوپد عکس مینویسه اگه بیمارستان داشته باشه بازم جلو میوفتید همون لحظه میرید عکس میگیرید و میارید نشون دکتر میدید و ایشون نظرشونو مینویسن تو نامه باسه خون و انکولوژی هم همین روند فقط در صورتی که نیاز به آزمایش باشه یه هفته ایطول میکشه جواب آزمایش
کلن اگه مشکل خاصی نباشه حدود 1 ماه باید وقت بزارید باسه بیمارستان و نامه
سوال دیگه ای داشتید بپرسید من خودم چون همه ی این مراحل رو طی کردم به کلی اطلاع دارم چه جوریه من اونموقع بیمارستان بقیه الله بودم شما فکر کنم امام سجاد تهران باشید درسته؟
پ.ن :از اینجا هم می تونی آیین نامه رو ببینی اگه بیماریت لب مرز باشه 99% دوباره کمیسیون معاینه پزشک متخصص اینبار با 2 پزشک رو مینویسه اگه یه مقدار بالاتر از آیین نامه باشه بیماریت احتمالن معاف میشی بد از قانون جدید به شدت سختگیری میشه کوچکترین اشکالی تو کار باعث رد درخواست میشه (یه بخشنامه هم چند وقت پیش اومده که همرو از این به بد میفرستن بیمارستان های ناجا خصوصا امام سجاد (خیلی خیلی سختگیری زیاد تو این بیمارستان متاسفانه :n27: باز بقیه الله بهتر بود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مثل معافیت پزشکی هستش روند رسیدگیش و همون روزیم که کمیسیون باسه پزشکی هست شما هم با اونا میریدنقل قول:
یه راهنمایی . حتمن هر چی مدارک پزشکی داره پدرتون مثل آزمایش و عمل و شرح عمل پزشک بیمارستان همراه با مهر تایید بیمارستان (این مهمه باسه کمیسیون ) همراه داشته باشید اونموقع که من اونجا بودم چند نفری که باسه همین نوع معافیت اقدام کرده بودن معاف شدن (اینم یه نوع امید :n31:)
در مورد سوال دوم هم دست نظام وظیفه نیست کجا بندازه شما رو یه واحد تقسیم هست که بر اساس نیاز و اون چیزی که شما تو پروندتون ثبت شده(تک فرزندی و متاهلیو..) خودشون اقدام می کنند کجا بندازن به اثتثنای پارتی
سلام دوستان یه سوال داشتم کارت ایثارگری فقط برای سربازان ارتش صادر میشه؟! به سپاهی کارت ایثار میدن؟
Sent from my Xperia TX using Tapatalk
سلام دوستان,من دفترچمو پست کردم برج 6 برج 10 هم اعزامم.واسه سرم ی مشکلی ایجاد شده شاید معاف شم یا خداقل معاف از رزم شم.حالا که دفترچرو پست کردم معایاتنم رفتم تمون شده چحوری این مشکل سرمو اضافه کنم به مدارک خدمت؟؟؟
سلام دوستان,من دفترچمو پست کردم برج 6 برج 10 هم اعزامم.واسه سرم ی مشکلی ایجاد شده شاید معاف شم یا خداقل معاف از رزم شم.حالا که دفترچرو پست کردم معایاتنم رفتم تمون شده چحوری این مشکل سرمو اضافه کنم به مدارک خدمت؟؟؟
سلام من سرباز دانشگاه امام حسین (سپاه )هستم می خوام انتقالی بگیرم برم یه جای خوب که لباس شخصی باشه و پست نداشته باشه ساعتشم خوب باشه. کسی جایی سراغ داره؟ انتقالی هم میدن اینجا و گفتن از هر جا که اعلام نیاز بیاری انتقالیتو میدیم
- - - Updated - - -
سلام من سرباز دانشگاه امام حسین (سپاه )هستم می خوام انتقالی بگیرم برم یه جای خوب که لباس شخصی باشه و پست نداشته باشه ساعتشم خوب باشه. کسی جایی سراغ داره؟ انتقالی هم میدن اینجا و گفتن از هر جا که اعلام نیاز بیاری انتقالیتو میدیم
سلامنقل قول:
جسارتا اگه همچین موردی پیدا بشه منم حاضرم دوباره خدمت برم!
والا ما که خدمت می کردیم ماه اول که اومدم تو یگان بهم مرخصی ندادن و به جز شب اولش هر شب نگهبان بودم و بقیه روز هم یا کار اداری یا نظافت:n28:
بعدش هم هفته ای 6 شب نگهبان بودم و پنجشنبه ها یک روز مرخصی داشتم:n35:
البته آخرش دیگه بخور و بخواب بود و البته هر روز هم در ناهار خوری فرمانده پادگان ناهار مفصل می زدم تو رگ:n19::n19::n19:
بیچاره فرماندم فکر می کرد من رژیم گرفتم که ظهرا ناهار نمی خورم:n33:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
والا ما که خدمت می کردیم ماه اول که اومدم تو یگان بهم مرخصی ندادن و به جز شب اولش هر شب نگهبان بودم و بقیه روز هم یا کار اداری یا نظافت:n28:
البته آخرش دیگه بخور و بخواب بود و البته هر روز هم در ناهار خوری فرمانده پادگان ناهار مفصل می زدم تو رگ:n19::n19::n19:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
داخل خونتون چنین شرایطی داره! انتقالی بگیر برای خونه خودتون یا خونه خاله تون!!نقل قول:
سلام دوست عزیز با این شرایط که گفتین جا هست و خودم دیدم ولی برا اقازاده هاس معمولا، نکته بعدی اینکه تو پادگان ما مسئول نیرو انسانی گفت اعلام نیاز بیارین من می دم برین n نفر بردیم او انسان پست زیر حرفش زد! برای پیدا کردن جا با اون شرایط که می خوای از سربازای قدیمی تر بپرس اگر باش می گن.نقل قول:
دوستانیم که ایشون رو مسخره می کنن می تونن نمکشون رو برا خودشون نگه دارن چون یک سرباز به اندازه کافی تحت فشار هست نیازی به تمسخر نداره.
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز با این شرایط که گفتین جا هست و خودم دیدم ولی برا اقازاده هاس معمولا، نکته بعدی اینکه تو پادگان ما مسئول نیرو انسانی گفت اعلام نیاز بیارین من می دم برین n نفر بردیم او انسان پست زیر حرفش زد! برای پیدا کردن جا با اون شرایط که می خوای از سربازای قدیمی تر بپرس اگر باش می گن.نقل قول:
دوستانیم که ایشون رو مسخره می کنن می تونن نمکشون رو برا خودشون نگه دارن چون یک سرباز به اندازه کافی تحت فشار هست نیازی به تمسخر نداره.
سلام دوستان من با برگ سبزم رو گم کردم! میتونم برم پلیس+10 یکی دیگه بگیرم؟ هزینه هم داره؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان من با برگ سبزم رو گم کردم! میتونم برم پلیس+10 یکی دیگه بگیرم؟ هزینه هم داره؟
درودنقل قول:
بله پلبس +10 برگه سبز میده ، پول پرینت رو میگیرن ازتون 1000 تومان نهایت بشه.
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
بله پلبس +10 برگه سبز میده ، پول پرینت رو میگیرن ازتون 1000 تومان نهایت بشه.
به پليس +١٠ يا نظام وظيفه استان خودتان مراجعه كنيدنقل قول:
سلام من یه سوال دارمنقل قول:
من مرداد امسال 18 ساله شدم پیش دانشگاهی بودم و مشمول هستم ولی من یکی از درس هامو قبول نشدم و افتادم دی ماه
طبق قانون من هنوز دانش اموز محسوب میشم؟؟
معافیت تحصیلی میتونم بگیرم تا فارغ التحصیل بشم؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
بله مشكلى نيستنقل قول:
سلام من یه سوال دارمنقل قول:
من مرداد امسال 18 ساله شدم پیش دانشگاهی بودم و مشمول هستم ولی من یکی از درس هامو قبول نشدم و افتادم دی ماه
طبق قانون من هنوز دانش اموز محسوب میشم؟؟
معافیت تحصیلی میتونم بگیرم تا فارغ التحصیل بشم و مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرم؟؟؟
مرسی که جواب دادیدنقل قول:
حالا بعد از فارغ التحصیلی و گرفتن مدرک پیش دانشگاهی وضعیت من چطور میشه باید برم سربازی؟؟
یا میتونم امسال درس بخونم و سال دیگه برم دانشگاه؟؟
يك سال فرجه خواهيد داشتنقل قول:
یعنی من اگه دی ماه امسال فارغ التحصیل بشم تا دی ماه سال بعد معاف هستم؟؟نقل قول:
با سلام
دوستان کسی اطلاعی در مورد قانون مرتبط با سرباز انتقالی تک پسر داره؟
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان کسی اطلاعی در مورد قانون مرتبط با سرباز انتقالی تک پسر داره؟
ممنوننقل قول:
من پدرم بازنشسته است و درجه سروان نیروهای مسلح داره
الان میتونم از این مورد استفاده کنم ؟
بعد داشتن غیبت هم میتونه روی این مساله تاثیر داشته باشه ؟
سلام
دوستان من یه سوال داشتم
من دانشجو هستم(یعنی فعلا معافیت تحصیلی دارم) الان میتونم برا معافیت پزشکی اقدام کنم؟یا باید صبر کنم معافیت تحصیلی تموم بشه؟
راستی معافیت پزشکی یه مورد بود BMI بالای 40 معاف بود اون مورد هنوز هم هست؟
خیلی ممنون از پاسختون:n40:
سلامنقل قول:
من شنیدم که تنها معافیتی که میشه همزمان با معافیت تحصیلی براش اقدام کرد کفالت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوع معافیت ، هنوز هم هست . اما شدت سختگیری رو بیشتر کردند /نقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاع داره اعزامی های 1/8/94 محل اموزشیشون مشخص شده یا نه؟
دوستان کسی که معاف از رزم داره و برج 10 تاریخ اعزامش هست.
میتونه یک بار دیگه درخواست معافیت پزشکی بده یا خیر؟ در صورت رد شدن در کمسیون ایا سه ماه اضافه خدمت میخوره یا در این صورت هست که تاریخ کمسیون از تاریخ اعزامی عقب تر باشه؟
و اینکه اگر در کمسیون دوم رای نیاورد، همون معاف از رزم قبلی براش صادر میشه؟