در جریان یه تغییر باشید دوستان اونم اینکه ما قبل از این آپلود در سرویس اینترنت ثابت شاتل رایگان بود اما من بعد از این آپلود شما هم محاسبه و بسته به نوع داخلی یا خارجی از حساب شما کسر میشه.
Printable View
در جریان یه تغییر باشید دوستان اونم اینکه ما قبل از این آپلود در سرویس اینترنت ثابت شاتل رایگان بود اما من بعد از این آپلود شما هم محاسبه و بسته به نوع داخلی یا خارجی از حساب شما کسر میشه.
شما دستی از تنظیمات شبکه تغییر تست کردی؟نقل قول:
دوستان اگه هنوز از سرویس فعلیمون چند ماه مونده باشه و حجم هم داشته باشه میشه تبدیل به سرویس های جدید کرد ؟
تو طرح های استاندارد ماهی 32 نداریم. یا 25 گیگ 512 داریم یا 1024 با 40 گیگ. ( مگر اینه جشنواره باشه ولی باسه من قابل دیدن نباشه.)نقل قول:
اگر اسمی بخوای طرح 1024 یا 2048 با این مصرف فعلی ات بهتره ولی اگر از لحاظ کیفیت بخوای با توجه به اینکه این بسته ها جدیده و حجم جابه جایی زیاد داریم تا 3-4 ماهی نمی شه دقیقا گفت کدوم بهتر خدمات می دن...
میشه اما هزینه ای به شما عودت نمیشه.نقل قول:
با 1525 تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر
میخواستم 16 مگابیت شاتل بگیرم ولی پیشگامان گذاشته 16 تا 24 مگابیت. به نظرتون پیشگامان شرکت خوبیه؟
دوستان امروز با کارشناس بخش فروش شاتل صحبت میکردم حرفای عجیب غریبی تحویلم میداد. پرسیدم اگه بسته ترافیک 5 ترابایتی سابتای داخلی رو بخرم میتونم دیگه تمام حجم اصلی سرویسم رو خارجی استفاده کنم و داخلی هم که دیگه میشه گفت نامحدود شده درسته؟ گفت نه!
گفت با خرید بسته هم باز هرچی داخلی استفاده کنید اول از حجم اصلی سرویس کم میشه... برای مثال:
من سرویس 1 مگابیتی با 160 گیگ حجم رو + بسته 5000 گیگابایتی رو خریدم. میخوام 400 گیگ دانلود داخلی کنم. 200 گیگابات برام حساب باید بشه قاعدتا... بنابراین 160 گیگ اصلیم تموم میشه و دیگه ترافیک خارجی هم ندارم.. و من میمونم و 0 گیگ حجم اصلی (خارجی) و 4960 گیگ حجم بی مصرف داخلی! :n19:
جالبه که چون ملاک محاسبه سرعت حجم اصلی هست طبق مصوبه دویست و شصت و زهرمار، سرعتم میره رو 128 کیلوبیت بر ثانیه. یعنی 4960 گیگ حجم رو باید با 128 تموم کنم و اگه ترافیک بخرم برا برگشت سرعت به 16 مگابیت، بازم درهر صورت اول اون تموم میشه و این داستان ادامه داره. عملا بی استفادست بسته 5 ترابایتی چون حجم اصلی همیشه محدودش میکنه.
یعنی تو هرجای دنیا حتی همین ایران وقتی بسته حجمی میخری اول از اون کم میکنن بعد میرن سراغ ترافیک اصلی خطت.. مثل ایرانسل و..! اصن فلسفه وجودی بسته همینه. اون وقت شاتل عزیز به این صورت حساب میکنه طبق حرف کارشناس خودشون. امیدوارم که کارشناس اشتباه کرده باشه وگرنه عملا اون بسته 5000 گیگابایتی ارزشی نداره چون همیشه اول حجم خارجی شما خورده میشه.
خدا آخر و عاقبت همه مارو به خیر کنه.
این شاتل لعنتی نمیخواد تعرفه هاشو درست کنه؟!
حداقل 5گیگ اضافه کنه به تعرفه هاش! خیلی فاصله داره از های وب
اگه همه کاربرای فروم شاتل با هم دیگه متحد بشیم و یک درخواست شکایت آماده کنیم و برای صدای مشتری شاتل ارسال کنیم مطمئن باشید که این موضوع دقیقا حل میشه،فقط نیاز به یه پیگیری داره.. همین.نقل قول:
شفاف سازی تعرفه های انتخابی شاتل از پنل کاربری مای شاتل کاربر
نکات:
-سرویسهای nfg بدون هدیه تشویقی شبانه می باشند.
-سرویسهای 16 مگ در بین سرویسهای ارایه شده به کاربر دیده نمی شوند
-شاتل تعرفه هر 1ماه اینترنت شبانه رایگان را به 10 هزار تومان افزایش قینت داده است.
-قیمتهای ذیل بدون مالیات و ارزش افزوده می باشند و قیمت خام سرویس ها می باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]