اینترنتی مرکز ما بهتره. چون میدونم کدوم مرکزی. هر موقع تو ساعت اداری زدم 2 ساعت بعد انجام شدنقل قول:
Printable View
اینترنتی مرکز ما بهتره. چون میدونم کدوم مرکزی. هر موقع تو ساعت اداری زدم 2 ساعت بعد انجام شدنقل قول:
نه ////////نقل قول:
از کجا میدونی کدوم مرکزم؟ :n02: اگه راست میگی کدوم مرکزم؟ :n02: شما چه سرعتی داری؟نقل قول:
حدس میزنم مالک بودی نه؟ دوره یوزر خدابیامرز من با هم شاتل بودیم:n02: . خودم 512 دارم ولی بعضی وقتا میخام زیاد دانلود کنم میرم 1024.نقل قول:
فقط تک کانکشن مهمهنقل قول:
برنامه IDM یک طرف
بروزکردن
اپدیت برنامه ها
دانلود از برنامه ها و سایتهایی که دانلود منیجر ساپورت نمیکنند
استفاده از تماس ویدویی یا صوتی با هر برنامه کنفرانس یعنی
اپلود کردن
و....
یک طرف
اگر ترازو براتون یکسان نیست و فقط شماره 1 کار میکنه هنوز هم بله تعطیلیم
دانلود با دانلودر، از سرورهای خارجی هم در لیست تعطیلها قرار میگیره.نقل قول:
برنامه IDM یک طرف
تفاوت خارجی-داخلی در اسپید تستم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب زدم، و با هرلینکی که دوستان بدن و برنامه دلخواهشون میتونم تست کنم.
اینترنت منم روی پورت 2مگ فعال شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بعضی اوقات که transfer خیلی پاینه برای سرویس 1m باید مودم رو خاموش و بعد از چند ثانیه روشن کنم تا سرعت به حال عادی بر گرده دلیلش چیه؟
حتی خود اپراتور مخابرات هم وقتی بهش بگی سرعت پایینه اولین کاری که میگه بکنی همینه مجزای اون چرت و پرت هایی که میگه.
منم درخواست تغییر به دو مگ رو دادم :D ببینیم این دیگه چه تحفه ای هست :n02::n02:
این چرا روی صفحهای تغییر همسنجوری میمونه هیچ چیزی مبنی بر اینکه تایید شد نمیاد :|
پست حذف شده نقل نکن بنیان قدرت به قلقلک میاد زحمت میشه با سرعت 700 بایت بر ثانیه حذف کنن:n09:نقل قول:
یادش بخیر یه زمانی اسپیدتست باز نمیشد دوره کمرشکنی افتاده تو منطقه شما منتظر باشید بار و بندیل رو از اونجا جمع کنن. البته واضح و مبرهن است که اینا همش تقصیر وزارت امنیت داخله آمریکاست:n02: