برای شماره گیری باید 2 بار کلید بالا را فشار دهیدنقل قول:
وقتی 1 بار دکمه بالا را میزنید به منو موبایل میرود و وقتی 2 بار بزنید میتوانید شماره گیری کنید.
بای بای
Printable View
برای شماره گیری باید 2 بار کلید بالا را فشار دهیدنقل قول:
وقتی 1 بار دکمه بالا را میزنید به منو موبایل میرود و وقتی 2 بار بزنید میتوانید شماره گیری کنید.
بای بای
مرسی خیلی ممنون
سوال دوم هم اگه کسی اطلاع داره کمک کنه: وصل کردن جوی استیک
شما حتما باید گیم پدت طرح ایکس باکس باشه مثلا همین فراسو FGP-660 من خودم با اون بازی می کردم البته باید devdata بریزی 2 جا اگه گیم پدش رو تهیه کردی بگو تا devdata های مخصوصش رو بدم اینم بگم من برای فراسو یه devdata خوب نوشتم که دقیقا به درستی map شده و جای دکمه ها صحیح هست. گیم پدهای غیر از طرح ایکس باکس توسط بازی ساپورت نمیشه
من با کنترلر viera دارم ، اگه devdata هست واسش برام بزار دستت درد نکنه، اگر که نیست هم باز دستت درد نکنه خیلی ممنون
viera مگه طرح xbox360 هست کمی شبیه هست ولی اون دوتا دکمه پایینیش اسلایدر هستند؟
مطمئن نیستم که جواب بده ولی این ها رو امتحان کن ببین فعال میشه یا نه:
کد:http://www.2shared.com/file/9293577/3bf3d7ef/Game_Pad_360.html
سلام . .
من 56.81 درصد از بازی رو رفتم . .
یکی با نام Packie به من زنگ میزنه . . اما علامتی روی نقشه نمیاد . . میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم . . !
ممنون ./
مثل اینکه قرار نیست کسی به من فاز بده :13:نقل قول:
سلام دوستان
من حدود 1 ماهه توی این مرحله موندم از دوستان هم کمک خواستم ولی اخرش نتونستم رد کنم . یعنی بلد نیستم
توی این مرحله باید چیکار کنم . درصد بازی حدود 61-63 ایناست !!!
سیومو میزارم اگه رد کنید خیلی خیلی ممنون میشم :
البته بعد از اینکه رد کردید حتما بگید چجوری ردش کردید چون این مراحل اخره دلم نمیاد خودم ردش نکنم .
ممنون
بعد از مدت ها دوباره بازی رو نصب کردم و دارم میرم جلو تا الان هم 11 % رفتم
اگه یادتو ن باشه همن اوایل بازی (روی 8%) اینجور یه جا هست که می افتی دونباله یکی که از پشتبوم فرار می کنه و بعد می خواد پرت بشه پایین مرگ و زندگیش دست ماست اونجا اگه طرف رو بکشیم چقد تو بازی تاثر داره و اگه نکشیمش چقدر تاثیر ره؟؟
من دقعه ی قبل که بازی می کردم نکشتمش ولیامروز فرستادمش اون دنیا
می خواستم ببینم چقدر تاثیر داره؟!!
و این که الان واسم کافی نت باز نشده یادمه دقعه ی قبل همون اوایل بازی واسم باز شده بود !؟
نقل قول:
شما توضیح بده در کدام مرحله هستی ما کمکت کنیم.
بای بای
دوستام منم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]