غیر از تعداد محدودی از اونایی که رشته برق هستن و میرن قسمت مخابرات بقیه رو اصلا کار به مدرکشون ندارن تو ارتش.نقل قول:
فله ای پخش میکنن این ور و اونور.کلا برنامه و قانون خاصی ندارن.هر کی به هر کیه.
Printable View
غیر از تعداد محدودی از اونایی که رشته برق هستن و میرن قسمت مخابرات بقیه رو اصلا کار به مدرکشون ندارن تو ارتش.نقل قول:
فله ای پخش میکنن این ور و اونور.کلا برنامه و قانون خاصی ندارن.هر کی به هر کیه.
یه راهنماییت میکنم.چون خیلیا رو دیدم اینجور جواب داده:نقل قول:
برو پیش رئیس یا جانشین اجودانی و نظر مساعدشون رو جلب کن که ببخشن 1 روز نهستتو تا جریانت حل شه.
البته اگر بتونی نظر فرمانده پادگان یا جانشین رو هم جلب کنی میشه چون اونا صاحب نظر هستند.
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
من دقیقا همین روز ترخیصم.الانم توی ناکشه هستم.نقل قول:
امیدوارم که زود این دوران بیخود رو طی کنی.:20:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
طبق قانون جدید.21 ماه متاسفانه.نقل قول:
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
شما اگر در حین سربازی بری کنکور بدی و دانشگاه قبول شی ، ترخیص میشی و دانشگاهت برات معافیت تحصیلی رد میکنه به نظام وظیفه.نقل قول:
بعد از ادامه درست هم میری ادامه خدمت و هر چقدر هم خدمت کرده باشی محسوب خواهد شد.
دوستان لطفا این 2 تا رو هم جاب بدین ممنون می شم.
ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
سوالام حالا:
1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم
3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.
سلام .نقل قول:
اینجور که به من گفتن : از سه ماه تابستان نصف تعطیل و نصف دیگش و باید کار اداری انجام داد ولی بستگی
به آموزش و پرورش جایی که داری خدمت می کنی داره . یکی از دوستانم کل تابستان تعطیل بود .
تعطیلات دیگه هم مثل همه معلم ها هستش یعنی جمعه ها و عید ها و شهادت و 15 روز فروردین و... تعطیل .
یکی از آشناها که سرباز معلمی رفته بود می گفت در هفته 24 ساعت تدریس داشته یعنی 3 روز ، روزی 8ساعت .
معلم های رسمی در هفته 4 روز بیشتر سر کار نمی رن و منطقی اینه که سربازهم نباید بیشتر از 4 روز باشه ، مغز آدم بیشتر نمی کشه :31: ( البته به شانس هم هستش )
سلام به همه دوستان، من اردیبهشت 89 با مدرک لیسانس به خدمت اعزام شدم (نیرو زمینی ارتش)-یگانم هم افتاد پرندک و با 5 ماه خدمت به دلیل قبولی در کارشناسی ارشد معافیت تحصیلی گرفتم و الان مشغول به تحصیلم
حالا سوالی که دارم اینه که اولا من برگردم همون یگان اعزام میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
دوما اینکه من با قانون قدیم حساب میشم یعنی خدمتم 16 ماه که 11 ماه مونده ازش یا اینکه 21 ماه دارم که باید حالا 16 ماه خدمت برم؟
ممنون از راهنماییتون
سلام.نقل قول:
شما دوباره اعزام میشی به نیرو زمینی ارتش.ولی مکانش مشخص نیست کجا باشه.
خدمت شما هم طبق قانون جدید محاسبه میشه.یعنی 21 ماه.:13:
دوستان الآن که ما میخوایم بریم یگان (با لیسانس) ارتش، نیازه هر دو تا پتویی که تو آموزشی دادن ببریم؟ دوباره آنکادر و مسخره بازی داره آسایشگاهاش؟؟؟ اگه تا یه مدت بخوایم بمونیم اونجا چیا ببریم بهتره؟ گوشی اینا!!!
در ضمن یگانم زده منطقه شمال تهران (پدافند ارتش). بچه ها گفتن تهرانسره پادگانش. حالا چه ربطی به شمال داره نمی دونم!!!
آقا من معاف از رزم میشم به خاطر مشکل قلبی
میخوام بدونم منو میندازن تهران (شهر خودم) ؟ مدرک هم دیپلم دارم یعنی الان دارم پیش دانشگاهی میخونم
من یه پارتی تو سپاه دارم میتونه برام کاری کنه که بندازنم تهران ؟
منظورم اینه که باید مشخص بشه که من ارتش هستم یا سپاه بعد اگه سپاه بودم میتونه کمک کنه که بیام تهران ؟ یا همینطوری از قبل میتونه بندازدم تهران ؟
خدا شانس بده منم شنیدمنقل قول:
سلام آقانقل قول:
پس به سلامتی خدمت شما هم رو به اتمامه
این یه مدت که نبودی کلی قانون عوض کردن
اینم شانس ما بود دیگه
منم 18 همین ماه اعزامم
البته هنوز برگ سفید نیومده ولی دیگه تا قسمت چی باشه و خدا چی بخواد
بابت راهنمایی هات واسه پست کردن دفترچه هم ممنون
خیلی کمکم کرد
ایشااله همه بچه های سرباز هر جا هستن سلامت و موفق باشن و پرچمشون بالا باشه