سلام
نقل قول:
البته این نظر از "منظر" خودت بود و نقد کردن شاید درست نباشه ولی به هر حال ...
اتفاقا من عمدا کلمه "از منظر خودم" را آوردم، چون حدس اینکه کاربرانی نظر دیگری داشته باشند را میدادم. و از نقد نظر خودم هم استقبال میکنم.
نقل قول:
من اینو قبول ندارم,اگر کاربر هم حرفه ای باشه و به سوئیتش هم اطمینان داشته باشه از نظر من کار درستی نیست که مخرب رو در محیط ویندوز اصلی اجرا کنیم , اگر ما حتی 1 درصد هم نسبت به آلودگی شک داشته باشیم نباید این کار رو کرد و میدونی هیچ سوئیتی هنوز ادعای 100 درصدی محافظت از سیستم رو نداره
خب، عباس قصد اینه که سویتها تست بشن. استفاده از Sandboxie به چه معنی هست؟؟
منم میدونم هیچ محصول امنیتی هم ادعای حفاظت 100 درصد را نداره. حتی خود من که پشت کومودو ایستادم هم جرات چنین ادعای گزافی را ندارم. برای همین هست که میگم مخرب باید خارج از یک سندباکس غیر تست بشه تا اتفاقا سیستم شما آلوده بشه! بله برادر سیستم شما باید آلوده بشه. اگر میترسی بازی را باختی، تست را باختی! شکست خوردی.
نقل قول:
.. من هرگز این کار رو در سیستم اصلیم انجام نمیدم با اینکه به سوئیت هایی مثل نورتون و بیت دیفندر اعتماد کامل دارم
اگر حرفت اینه شما شکست خوردی! از ترست هست که میای در تسها سندباکس را هم وارد بازی میکنی. چون میترسی اگر مخرب شناسایی نشه احتمال اینکه سیستم آلوده بشه هست.
نقل قول:
سندباکس تا اونجا که من میدونم خودش دسترسی برنامه ها رو محدود نمیکنه پس تداخلی در تست ایجاد نمیشه (مگر اینکه غیر از این باشه و سندباکس فعالیت مخرب رو محدود کنه) و فقط برنامه رو در یک محیط مجازی اجرا میکنه
بله محیطهای سندباکس سعی شون بر این هست که محدودیتی ایجاد نکنند، اما یک نکته را فراموش نکن: اگر مخرب شناسایی نشد چون در یک محیط مجازی هست، پس سیستمت آلوده نمیشه و اون بخش دوم تست انجام نشده!
نقل قول:
خب سندباکس در این مورد تداخلی ایجاد نمیکنه اگر به عکسی که من گذاشتم توجه کنی بولگارد برنامه رو نشناخته ولی پس از اجرا و رفتار برنامه اون رو مخرب تشخیص داده:
خب پس این تستی که من گذاشتم از نظر شما چیه ؟ این تست بولگارد نیست ؟؟
یک تست جامع از بولگارد نیست.
شما فقط اومدی اینو تست کردی که اگر این مخرب اجرا بشه بولگارد شناسایش میکنه.
اما خودت داری میگی اجرا در سنبدباکس ، سوال من اینه: میشه بگید چطور میخواهید متوجه بشوید که اگر شناشایی نمیشد، اونوقت آیا خطری سیستم را تهدید میکرد یا نه؟
=======
خلاصه تا بهتر متوجه بشی: این تست شما فقط قدرت شناسایی را محک میزنه، اما چون مخرب در محیط دیگری (سندباکس) اجرا شده بخش دوم تست صورت نمیگره و سویت شما در اون بخش محک نمیخوره.
نکته پایانی: استدلالت منو قانع نکرد، همچنان میگم نباید از Sandboxie استفاده بشه. این یک تقلب هست که از ترس ناشی میشه.
شما اگر آنتی ویروست در هر صورتی تشخیص نداشت و نتونست جلوگیری هم بکنه باید آلوده بشی، چرا پشت Sandboxie قایم میشی؟
به این بحث ادامه میدیم.....