فرق ترافیک دائمی باقیمانده با ترافیک اعتباری باقیمانده چیه و موقع تموم شدن کدومشون باید مجددا شارژ کنیم؟
Printable View
فرق ترافیک دائمی باقیمانده با ترافیک اعتباری باقیمانده چیه و موقع تموم شدن کدومشون باید مجددا شارژ کنیم؟
نه نداره دیگهنقل قول:
به جاش طرح انبوه قرار داده
Sent from my HTC One
سلام.اقای پشتیبان لطفا راهنمایی کنید.امروز با هزار بدبخت رفتم و یوز و پسورد طرح تابستونما گرفتم.طرح زرین را هم انصراف دادم.حالا چطوری باید مودما کانفیگ کنم تا بتونم فعلا از هر دوتا طرح استفاده کنم.اخه بهم گفتن طرح زرین 10 روز طول میکشه تا کنسل بشه منم دیشب شارژش کردم و میخوام تا زمان جمع اوری حداقل از شارژش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید
سلام.اقای پشتیبان لطفا راهنمایی کنید.امروز با هزار بدبخت رفتم و یوز و پسورد طرح تابستونما گرفتم.طرح زرین را هم انصراف دادم.حالا چطوری باید مودما کانفیگ کنم تا بتونم فعلا از هر دوتا طرح استفاده کنم.اخه بهم گفتن طرح زرین 10 روز طول میکشه تا کنسل بشه منم دیشب شارژش کردم و میخوام تا زمان جمع اوری حداقل از شارژش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید
خب این که کاری ندارهنقل قول:
آموزش تنظیمات مودمتون را توی اینترنت سرچش کنید
Sent from my HTC One
خوب حرف شما درسته.من سرچ کردم.کانفیگ کردن هم تا حدودی بلدم ولی الان مشکل من اینجاس که دوتا پسورود دارم و دو تا نام کاربری.یکی برای طرح زرین و یکی برای طرح تابستانه.حالا چطوری باید کانفیگ کنم.یعنی وقتی کانفیگ میکنم جای یوزر و پسوورد را خالی بزارم و از داخل کامپیوتر دوتا کانکشن بسازم و اونجا جدا جدا وارد کنم.درسته؟؟؟نقل قول:
این طرح انبوده عجب چیز چرت و پرتی هست باید کسی که این طرح رو پیشنهاد داده جایزه نوبل بده از کجاشون این طرح رو در اوردن؟
باید حداقل ماهی 50 گیگ بخری!!!!!
من فکر کردن مدت زمان برا 50 گیگ یا 100 گیگ قابل انتخاب هست الان که چک کردم دیدم هر مدتی برداری حداقل ماهی 50 گیگ برات میندازه!(خدا تومن پول اینترنت میشه!!!)
اقا تازگیا شارژ خور مخابرات بیشتر نشده؟
قبلا شارژ خور خوبی داشت الان بد جور زیاد شده سه گیگ ماهانه داشتم هنوز 15 روز نشده تموم شده! هنگ کردم
نهنقل قول:
شما مودم را روی حالت Bridge تنظیم کن بعد روی کامپیوتر کانکشن درست کن
Sent from my HTC One
ببین طرح زرین رو انصراف بدی حدود یک هفته طول میشکه تا قطع کنن اگه شارژ داری زود استفاده کن تا حروم نشه (فقط چند مگ بزار باشه چون اگه صفر بشه برات اتوماتیک یه گیگ شارژ میکنن)نقل قول:
برا یوزر نیم و پسورد دو تا راه داری یکی اینکه توی مودم وارد کنی یکی هم کانکشن بسازی
اگه توی مودم بسازی هر کدوم یوزر و پس رو وارد کنی با همون وصل میشه هر وقت بخوای عوض کنی باید دوباره وارد ودم بشی و یوزر و پس رو عوض کنی
اگه با کانکشن بخوای وصل بشی توی ویندوزت دو تا کانکشن میسازی و توی هرکدم یوزر و پس رو وارد میکنی و با هر کدوم خواستی میتونی وصل بشی
هر کدوم از دو روش مزایا و معایب مخصوص خودشون رو دارن ولی با توجه به اینکه زرین رو انصراف دادی و در واقع یه طرح داری(طرح زرین چند روز دیگه قطع میشه اگه تا حالا قطع نکرده باشن!) یوزر و پس زرین رو وارد مودم کن انتهای ترافیکت که رسید دوباره وارد مودم شو و یوزر و پس طرح جدیدت رو وارد کن و تموم
موفق باشید
سلامنقل قول:
مشکل بریج برطرف شده یا هنوز خیر ؟