برای من هم همینه خیلی کند هست آسیا تک 512 دارم سرعت دانلودم الان 10 بالاتر نمیره.نقل قول:
گاهی روزها تا 300 هم هست و بعضی روزها هم از 10 بالتر نمیره مربوط به ترافیک و شلوغی کاربراشون هست.
Printable View
برای من هم همینه خیلی کند هست آسیا تک 512 دارم سرعت دانلودم الان 10 بالاتر نمیره.نقل قول:
گاهی روزها تا 300 هم هست و بعضی روزها هم از 10 بالتر نمیره مربوط به ترافیک و شلوغی کاربراشون هست.
دوستان روی خط pcm هیچ شرکتی نمیتونه اینترنت بده یا فقط مخابرات میتونه ؟؟
هیچ شرکتی...نقل قول:
مگر اینکه درخواست بدی مخابرات از پی سی ام در بیارن اگه خط معمولی داشته باشن
بچه های گلستان اونجا رایتل جواب میده ؟
tapatalk
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنید ..
بهترین شرکتا از لحاظ دانلود شبانه (رایگان) تو شیراز کدوما هستن ؟؟؟
در حال حاضر پارس آنلاین دارم قبلا خوب بود ولی جدیدا افتضاح شده خیلی زور بزنه 500 مگ دانلود میکنه ...
دوستان کسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت داره؟
سرعت دانلودش چنده؟
شبانه افت سرعت داره؟:n16::n16::n16:
دوستان 3 روزه سرعته اينرنت بيست نت من يك چهارم شده
مال شما تغييري نكرده؟
سرعت 1024 برای شبانه به طور عادی باید چند مگ دانلود کنه ؟؟
فقط شاتل شبانه رو محدود میکنه بعد از دانلود زیاد یا همه شرکت ها همچین کاری میکنند ؟
بله مال من از پنج شنبه شدیدا کم شده. خط من 2 مگه ولی در حد 512 هم نمی گیرم. (البته شدیدا متغیره یک لحظه خوبه یک لحظه بد ) مرکز مخابرات دستغیبنقل قول:
1024 اسیاتک شبانش جدیدا کم شده و برای من 90 هست سرعت دانلود برای بقیه دوستان چنده؟ برای این سرویس و بقیه سرویسها؟نقل قول:
باید حدود128 باشه قاعدتا"
پینگ اسیاتک دو سه روزه بالا رفته 4.2.2.4 حدود 350 هست بعضی مواقع بیشتر هم میشه وضعیت بقیه دوستان اسیاتکی و سایر شرکتها چطوره؟