-
بله نمونه پمپ بنزینی که من گرفتم یه مارک امریکایی بود و تا به حال هم مشکلی نداشته.
اون سوراخی که روی بدنه پمپ های بنزین هست برای حرکت بهتر دیافراگم داخل پمپ هست و باید باشه و تا جایی که یادکه روی پمپ من هم بود.
البته این پمپهای امریکایی انواع دارن و بعضی مخصوص موتورهای قویتر و پرمصرفتر هستند و یا اینکه بعضی لوله رفت و برگشت هم دارند.
پس نمونه فابریک نوا تهیه کنید.
-
چند روز پیش کارابراتور پیاده و سرویس شد اما الان مشکل خام سوزی داره ، دلکو را کمی بسمت چپ یا راست چرخونم اما تاثیری نداشت ، چشمم به خط دلکو و خط روی سیلندر افتاد دلکو را چرخاندم طوری که اون دو تا خط در راستای هم قرار گرفت اما مشکلی که هست دور موتور پایین میاد اون وقت باید پیچ سوخت کاربراتور را چند بار باز کنم تا خاموش نشه توی نت خوندم که دلکو باید موازی موتور باشه و من این کار را انجام میدم(خط دلکو با خط سیلندر در یک راستا) دلکو موازی موتور میشه به نظرتون این کار صحیحی هستش؟ با تشکر فراوان
-
مشکل خامسوزی موتور میتونه دلایل مختلفی داشته باشه مثلا:
1-ممکنه همون پیچ تنظیم سوخت کاربراتور زیادی باز یا بسته باشه.
2-تنه بالایی کاربراتور تاب برداشته باشه که در صورتی که ناچیز باشه میشه با دو واشره بستن درستش کرد.
3-تنظیم سوزن کاربراتور نسبت به ژیگلور به هم خورده باشه(اهرم نگه دارنده سوزن بالا باشه).
4-نمونه سوزن مناسبی روی ماشین نصب نیست.
اینها همه به کاربراتور و تنظیمات اون مربوط هست . بعد از رفع خامسوزی و دود سیاه میشه هم تنظیم دلکو و هم کاربراتور رو به صورت هماهنگ انجام داد.
-
..........................
-
درود بر دوستان گرامی
از اینکه میبینم تنور تاپیک گرمه خوشحالم.
چند وقت پیش یه اکسل کامل خریدم قرار بود کامل کامل باشه اما وقتی برام فرستاد نش دیدم پلوس ها جدا هستند و تشکیلات ترمز هم زنگ زده و غیر قابل استفاده اند.البته یکی از پلوس ها در حد صفر بود و دیگری هم در حد خیلی خوب.
خلاصه محور عقب را سنباده و اسپری مشکی زدم و چون جک مناسب و خرپا نداشتم بردم پیش مکانیک.
محور عقب ماشین را باز کرد یکی از پلوس های ماشین خودم، خیلی چاق و سفید بود اما سالم و دیگری که بوش خورده بود در محل بلبرینگ حدود یک میلیمتر یا بیشتر لاغر شده بود.
خلاصه اکسل خریداری شده 900 توکلی را با تشکیلات ترمز خودم بستیم.حدود چهار پنج ساعت طول کشید، چون دوستم بود دستمزد قبول نمیکرد، به زور پنجاه تومن بهش دادم.
حالا هم دف خیلی بهتر شده اما خب یه ذره صدا داره.به صاحبش زنگ زدم گفت ماشین را بیار تهران، بدون هزینه ی دیگه ای و بدون هزینه ی مکانیک، یه دف بیصدا برات روی ماشین سوار میکنم اما من نمیرم و شاید فروشنده هم میدونه کسی این کار را نمیکنه اینجوری میگه..
فعلا تقریبا از دف راضی ام.
چهار پمپ بیوکی هم فرستاده بود 70 تومن چون اهرم هاش نفرستاده بود هنوز نصب نکردم.چند بار واسه اهرم ها زنگ زدم هنوز هیچی.
قبلا یه بار، کاربراتور را با تیتر 30.000 شستم الان ماشین وقتی گرمه تا بخوای تیک آف میزنه اما موتور لرزش داره.
داخل جعبه پوسیدگی داشت، سنباده زدم و رنگ کرم روشن داشتم، یه بار رنگ زدم، خوب که خشک بشه، محل پوسیدگی را دوباره رنگ میزنم.
پمپ درب ها را نصب که بکنم شاید یه دزدگیر هم نصب کنم و یه مسافرت 2000 کیلومتری چندین روزه ببرم.
راستی از وقتی مخزن آب سرریز رادیاتور را نصب کردم همیشه همه ی رادیاتور حتی شلنگ رابط واتر پمپ و رادیاتور هم پر از آبه، قبلا همیشه 10 سانت بالای رادیات خالی بود.به نظرم خنک کنندگی رادیاتور خیلی بهتر شده.
راستی آقا علی، توان مصرفی فن زانتیا چند وات یا چند آمپره و قیمتش؟؟؟
یکی از مشکلات اصلی الان من، صدای خیلی زیاد پروانه هنگام گاز دادنه.خیلی دوس دارم فقط با نصب یه فن، پروانه را حذف کنم اما از دردسر و هزینه تعویض دینام، از آن گریزانم.
درود دوباره بر مهندس علی آقا، بخاطر پیدا کردن میزان گاز و روغن مناسب کولر.شلنگ کولر هم پاره س و ماشین فعلا بدون کولر:n03:
-
متشکرم آقا حمید.
متاسفانه توان دقیق فن زانتیا را نمیدونم هرچند که از زبان خیلی ها شنیدم بیشتر از فن 405 هست و بعضی ها گفتن تا 110 وات میرسه.
توی سرچ خیلی گشتم اما رقم دقیقی در مورد این مدل موتور فن پیدا نکردم، ولی به ارقامی مثل 250 یا 350 وات برخوردم که فکر میکنم مربوط به مدلهای دیگه زانتیا باشه که در ایران وجود نداره چون فن 250 وات را مربوط به مدل سیتروئن زانتیا مدل BREAK با کد (X1) حجم 1.8 شانزده سوپاپ معرفی کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال میدم نمونه های فن زانتیا موجود در ایران از نوع پایه و ضعیفترین مدل باشه که روی زانتیا نصب شده، چون فن با توان 250 یا 350 وات خیلی قوی هست و سرعت چرخش و هوادهی اونها خیلی خیلی بیشتر از نمونه هایی باید باشه که الان روی سیتروئن سوار شده.
نمونه موتور فن خاری هم هست که پروانه اون کمی بزرگتر از مدل پیچی هست.
این مارک که گرفتم 90.000 تومان قیمت داشت و ساخت تایوان هست و نمونه های دیگه ارزانتر هم بود.
قیمت پروانه درجه 1 که خریدم 45000 تومان و نمونه درجه 2 که اصلا به درد نمیخوره، 40000 تومان. البته نمونه ای هم بود به نام فرانسوی اصلی که 75000 قیمت داشت.
من هم در مورد برقی کردن فن موتور خیلی فکر کردم اما با توجه به گرمای بسیار شدید هوا و نبود امکانات مناسب فنی، مطمئن هستم که انجام این کار کلا بیفایده است و ناچارا دوباره باید از پروانه موتور استفاده بشه.
شاید اگر تجهیزات استانداردی که شرکتهای آمریکایی برای برقی کردن فن تولید کردن را در اختیار داشتیم این کار شدنی بود اما با فن متفرقه و دیاق این و یا آن ماشین و دینامهای نچندان قدرتمند، کار به نتیجه دلخواه نمی رسه و خیلی ها را دیدم که این کار را انجام دادن اما واقعا دچار مشکلات زیادی شدن، از جمله توان کم دینام ، گرم کردن ماشین، گرم شدن کولر و خالی شدن باطری.
چند وقت قبل مشتری داشتم که میگفت کاپریس داره و میخواد فن برقی سوار بکنه و یک دیاق فن ال90 خرید و گفت با همین یک فن ال 90 کل موتور و کولر کاپریس خنک میشه! گفتم کار که تمام شد بیار من هم ببینم ، اما تا الان که نیامده و امیدوارم موتور کاپریس نسوخته باشه!
در مورد کولر هم باید وقت بکنم برم دنبال گاز کانادایی نویسکو بگردم چون دقیقا تاثیر کیفیت خوب گاز را در کولر پراید دیدم .
برای لوله های خراب کولر باید به پرس شلنگ فشار قوی مراجعه کنید تا طبق نمونه برای ماشین شلنگ را به سری های اون پرس بکنه. من هم همین کار را کردم و نتیجه خیلی خوب شد.
-
سلام
من همچنان روزانه به تاپیک سر میزنما گفتم یه وقت فکر نکنین غایبم :n31:
بعد از تغییر رنگ بدنه به مشکی و تغییر رنگ داخلی به مارون میخوام تا اونجایی میشه ماشین رو خاص تر کنم:n05:، یه چیزی که نمونه اش توی ایران نباشه، به شدت دنبال رینگ اسپرت 14 هستم اگه عزیزان سراغ دارن اعلام کنن:n06:
در مورد جلو پنجره و چراغ ها ایا میشه کاری کرد؟ مثلا کلا" سیاهش کنم چطوره؟
-
-
محمدجان رینگ جی تی ویلز 14 پیدا کردم ولی طرف از 1200000 تومن پایین نمیاد و بالطبع من نمیخوام این همه هزینه کنم بنابراین توی فکر رینگ بیوک b5 هستم مثه این نوا که توی سایت شیپور اگهی شده:
نمونه سالم که جاپیچ گشاد نشده باشه سراغ نداری؟
-
با سلام
روی ماشین من همین رینگ های بیوک بی 5 هست.قشنگ هستند ولی به نظرم رینگ خود شورلت با قالپاق اصلی خیلی قشنگ تره.
یه نکته:
وقتی دیفرانسیل را عوض کردم سه قوطی یک لیتری فلزی واسگازین 85-140 مارک پارس که روش نوشته بود مخصوص ماشین های سنگین به قیمت هر لیتر 9 هزار خریدم و هر سه لیتر توش ریختم.
من فکر میکردم باید از همون محل دریچه بالایی که واسگازین می ریختم سرریز بشه اما نشد.
امروز رفتم تعویض روغنی تا دیفرانسیل را پر کنه دیدم به پیچ جدید که تا حالا ندیده بودمش از زیر خاک در آورد، خواست بازش کنه نذاشتم چون از اون پیچ حتما سرریز میکرد.
پرسش:
حالا دف نوا چقدر واسگازین میخواد؟
اگه اضافه توش باشه چه اشکالی پیش میاد؟