دستتون درد نکنه.بسیار مفید....من موقعی که سیستمم رو روشن میکنم صفحه آبی رنگی میاد و سکتورهای دو درایو را چک میکنه و در قالب page1 تا page 5 ادامه پیدا میکنه و بعد لود میشه ...مشکلش چیه؟ ممنون
Printable View
دستتون درد نکنه.بسیار مفید....من موقعی که سیستمم رو روشن میکنم صفحه آبی رنگی میاد و سکتورهای دو درایو را چک میکنه و در قالب page1 تا page 5 ادامه پیدا میکنه و بعد لود میشه ...مشکلش چیه؟ ممنون
اون در واقع داره فایل سیستم درایوها رو چک میکنه که معمولا بعد از خاموش شدن ناگهانی هنگ بلو اسکرین یا ریست ناگهانی موقع بالا آمدن ویندوز اسکن میکندنقل قول:
شما باید علت بلو اسکرین رو حل کنید که علت های خیلی زیادی داره
هارد را 2 بار low level format کردم ولی بازم درست نشد .وقتی با hdd regenerator اسکن میکنم 8 -7 تا بدسکتور پیدا میکنه و تا نصف اسکن میشه و ارور میده دیگه نمیتونه اسکن کنه .نقل قول:
وقتی با سیستم کار میکنم بعضی مواقع خیلی کند میشه و اگر ریستارت کنم دیگه ویندوز بالا نمیاد و میگه یکی از فایلهاش گم شده . باید سیستم را یک ساعت خاموش کنم بعد برم سراغش .
بعد از یک مدت که از سیستم استفاده نشه فقط ویندوز بالا میاد .
توی نصب ویندوز هم بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نمیاد تا اینکه چند ساعت خاموشش کنم بعد برم سراغش .
درست بشو هست یا باید قیدش را بزنم ؟
اینم اسکرین شات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هاردم جدیدا 2-3 روزی هست وقتی میخام بازش کنم صدای تیک میده بعد 2 ثانیه گیر میکنه و بعد باز میشه.
قبلا هم صدای تیک میداد پارتیشن بندی کردم درست اما دوباره جدیدا اینطور شده!!
از این هارد بعتوان هارد دوم استفاده میکنم
دوستان مشکل چیه؟ احتمال سوختن هارد هست یا مشکل جزیی هست؟
نقل قول:
هارد رو ببرید به یک مرکز معتبر هم نشون بدید درست نشد باید به فکر یک هارد جدید باشید
عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیدنقل قول:
دوست عزیز عکس که گزاشتم شاید واسه شما باز نمیشه دوباره آپ میکنم:نقل قول:
کلا این مشکلات قابل حله ؟ حدودا چقدر خرج داره اصلا میرزه تعمیر بشه ؟نقل قول:
بعضی اوقات فابل تعمیر است هزینشو نمیدونم چقدر میشهنقل قول:
ارور دوم سرعت سیستم شما را کم میکنید برای رفع ارور دوم کارهای زیادی میشه انجام داد ولی بازم نمیشه گفت این ارور رو جل کنه از جمله چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم تعویض جای کابل دیتا پارتیشن بندی مجدد هارد و آپدیت فریم ویر هارد و بایوس میننقل قول:
در مورد ارور اول این ارور تا جایی که میدونم مربوط به هد هارد میشه و اون صدای تیک هم مربوط به هد هارد است