زندگی چقدر زیباست :31:
سرویس 2 مگ شاتل :26::26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگم دوباره امد زیر 400 :27:
اینم برا شاتل:11: :31:
Printable View
زندگی چقدر زیباست :31:
سرویس 2 مگ شاتل :26::26:
پینگم دوباره امد زیر 400 :27:
اینم برا شاتل:11: :31:
سوسمار جان حالا که زندگی زیباست میشه یه عکس از Downstream خودت بزاری ؟!:46::31:
.
بنده که همچنان پینگم بالاست که فک کنم تا چند روز دیگه باید زنگ بزنم پشتیبانی و 3 ساعت فک بزنم تا شاید درستش کردن . چون با این وضع از بازی انلاین با سرور های خارجی محروم شدم :13:
.
اینم تست من ::26: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ولی فقط تونستم 2 گیگ بدانلودم . اما بازم خوبه :40:2 تا فیلم دانلود کردم با 4 تا از پارت های یه بازی حجیم :31:کییییییییییه؟چییییییییی یه؟:31:
آره سرور خارجی و که باس بی خیال شیم فعلا :31: قدیمیا راس میگفتن که همه چیو نمیشه با هم داشت :27: بی خیاله پینگ سرعت بهتر تر تره :31:نقل قول:
زیر دیپلم بگو منم بگیرم چی میگی . downstream دیگه کیه؟ :34:
برو تو کنسول مودمت . اونجا نوشته دان استریم بعد زیرش یه سری اعداد نوشته و .... اصلا بیخیال . ما نخواستیم :16::16::16:نقل قول:
اینی که میگی از توانایی های من خارجه:16:
بجاش اینو میذارم :31::26::26::26:
نقل قول:
چه ربطی داشت !!!:18::38::16::16::16::16::16::16:
خودمم نمیدونم :16:کییییییییییییییییییهههه ههههههههههههه؟؟؟؟ چیییییییییههههههههههههه؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها کسی نیست بتوه به این سوالم جواب بده ؟
آدرس آکادمی های فوتبال در رشت رو میخواستم .
مثلا آکادمی فوتبال داماش و استقلال و پیروزی و شهرداری و ... که قبلا اعلامیه هاشون رو در رشت دیده بودم اگر کسی آدرسی یا شماره تلفنی ازشون داره ممنون میشم بهم بده .
سلامنقل قول:
آکادمی رو نمیدونم ولی یه باشگاه داماش گیلان طرفای توشیبا هست از توشیبا به طرف جاده تهران همین سمت که مصلا هست باید 2 3 تا کوچه بری بالاتر بعد از پل هوایی یه تابلو زده نوشته باشگاه داماش گیلان اگرم همون جا آکادمی نباشه حداقل بهت میتونن بگن کجاست
سلام.نقل قول:
محرمه! خیلی فیلم دانلود نکن:31:
از کجا دانلود میکنی؟:27:
کسی کاری بلده که بتونیم از Rapidshare و سایت های مشابه با امکان ادامه دادن، دانلود کنیم؟