این چن شبی هست که نمیشه تایم رایگان بالای 2گیگ دانلود کنم
اینگار پارسم داغون شده
شانسه منه ماهه اوله اومده پارس
:n22::n22::n03::n03::n13::n13::n28::n28:
Printable View
این چن شبی هست که نمیشه تایم رایگان بالای 2گیگ دانلود کنم
اینگار پارسم داغون شده
شانسه منه ماهه اوله اومده پارس
:n22::n22::n03::n03::n13::n13::n28::n28:
نقل قول:نقل قول:
درود :-)
ببین این آی پی و پورت ها متاسفانه همش در حال تغییرن ! یعنی اینجوری نیس که شما یه آی پی بزنی و مثلا بری تا 1 ماه حال کنی !
پـ ـروکسی فایر رو که دارین و هیچی، حالا برای پیدا کردن آی پی و پورت ایران، باید برین تو گوگل به همراه یه شیلتر شکن (چون اون سایت ها شیلترن) سرچ کنید، مثلا:
Iran Server Pr0xy
بعد یکی دوتا سایت هستن که درست حسابی میزارن و به درد میخورن
از همونا استفاده کنین
داداش ما تو تهرانیم !نقل قول:
یعنی الان سرعته شبانم بین 10 تا 20 کیلوبایت !
یه فیلم از ایران فیلم هست که اشتراک ویژشم حتی دارم ولی 3 شبه که هنوز نتونستم دانلودنش کنم ! :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
ببین کجا بوردیم به کجا رسیدیم !
میگن طرف از عرش به فرش رسیده دقیقا حکایت منه بدبخته :n30::n30::n30::n30::n30::n30:
من از ایران فیلم همش از لینکای کمکیش استفاده میکردم لینکای کمکی که میزاره سرعتشون خیلی خوبه مثلا:multiupload-firedrive-uploadbaz-uploadboy-hexuploadو.... سرعتشون خیلی خوبهنقل قول:
من هم قدیم از لینکای کمکیش دانلود می کردم تازه از اون اپلود سنتر هاش مثله رودفایل رو از همون قسمت FREE DOWNLOAD ، دانلودش می کردم حتی لینک های کمکیش هم که از بین می رفت می دادم بچه ها از اکسپرس لیچ مستقیمش کنن حالا جالبیش اینجا بود که با اینهمه بدبختی شبی 5 تا 6 گیگ از همون قسمت فری دانلودش کش می رفتیم :n08:نقل قول:
ولی الان اکانته همش رو هم دارم ولی نمی تونم دانلود کنم
در ضمن من هیچ وقت نه وی **ان می خرم و نه هیچوقت اکانت وی ای پی می خرم ، همه رو دارم !
در ضمن اپلود بوی هم یه زمانی خوب بود ولی الان خیلی افتضاح شده ، اکانت اپلود باز هم چون مدیر سایتش به همه سایت های پرمیوم هشدار داده هیچ یک از سایت های پرمیوم اکانتش رو نمی زارن چون اگر بزارن مدیرش میره پلیس فتا شکایت می کنه !نقل قول:
بقیه ی اپلودسنتر ها هم زیاد تعریفی ندارن ولی میشه اون ها رو هم مستقیمش کرد !
سرویست چند مگه ؟نقل قول:
اگه سرویست بالای 512 هست باید بتونی بیشتر از 700 مگ بگیری زنگ بزن پیگیری کن
اگه یک مگ داشته باشی حداقل سرعت 128 باید باشه
البته بماند که من از صبانت دارم و وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفتش 512 تقسیم بر 8 کن می شه 64 و حالا با 8 نفر شریکی سرعتت باید 8 باشه!!!
سرویسم سرعتش 2 مگ و خطتم تا 9 مگ بازنقل قول:
الان از اول ماه رمضون که اینطوری شده قبلش حتی شب ها هم با سرعته 1 مگ می گرفتم ولی الان اینطوری شده
در ضمن این هم رو هم بگم اکثر شرکت ها از جمله پارس به هیچ عنوان از سرعت های شبانه پشتیانی نمی کنن الکی یه گیری میدن و خودشون رو خلاص می کنن
سرویسم سرعتش 2 مگ و خطتم تا 9 مگ بازنقل قول:
الان از اول ماه رمضون که اینطوری شده قبلش حتی شب ها هم با سرعته 1 مگ می گرفتم ولی الان اینطوری شده
در ضمن این هم رو هم بگم اکثر شرکت ها از جمله پارس به هیچ عنوان از سرعت های شبانه پشتیانی نمی کنن الکی یه گیری میدن و خودشون رو خلاص می کنن
حالا یه زنگی بزننقل قول:
شاید یکی دو شب سرعتت خوب شد
حالا مال من که 2 مگ روی 9 مگ بسته شده، 9 مگ رو دوبار که تقسیم بر 8 کنی میشه حدود 140. ولی من بعضی وقتا سرعتم 90-100 هم میشهنقل قول:
یعنی اشتراک یک به دوازده :| :| :|
یه بار دیگه باید شکایت کنم :| دفعه قبلی دو سه روز سرعتم خوب شد فقط :|
زنگ که زیاد زدم ولی بازم زنگ می زنم و شانسم رو امتحان می کنم ولی به صبانت نمی خوره که همچنین سرعتی بده یعنی منظورم اینه که فکر می کردم که بالاتر از سرعته اسمی بدهنقل قول:
با 512 شبی 5 گیگ دان میکردمنقل قول:
بعد شد شبی 3 گیگ
بعد 2.5 گیگ
یه مدتی 1.25 گیگ
الان شده 700 مگ
سیر قهقرایی یک راست به سمت ته دره
شانس دیگه
فعلا اوضاع داغون حوصله تعویض ISP رو هم ندارم
شاید یه یک ماه پارس بگیرم
یا های وب
فعلا سراغ پارس نیا صبر کن احتمال داره تا چند ماه دیگه بهتر بشهنقل قول:
وضعیت خیلی خیلی داغونه! سرویس 2 مگ سرعت 110 کیلوبایت! از 2 تا 7 صبح هم همین عدد هست! متاسفم برای این سرویس های مزخرف... هر روز بدتر از دیروز
کسی جریان این باشگاه مشتریان رو تونست عملی کنه؟ من هر چی شماره اشتراکم رو وارد سایت میکنم میگه که یه ایمیل تاییدیه فرستادیم ولی الان 2 روزه سعی میکنم ایمیلی نمیاد؟!
دوستان من هنگام دانلود یه دفعه اینترنتم سکته میده یعنی 3 یا 4 ثانیه 0 میشه سرعت دانلود دوباره درست میشه . مشکل از چیه به نظرتون ؟ :n01:
خطم هم روی 9 مگابایت بستن ، سرعتم هم بین 500 تا 1 مگابایت متغیره !
آره واسه من شد همون اول بت 5 امتیاز میده وقتی اطلاعاتت رو تکمیل کنی سر جمع حدودا 28 امتیاز میشهنقل قول:
من شکایت کردم زنگ زدن و هماهنگ کردن جالب اتفاق همون شب به من گفت که چک کردن در حال حاضر فایده ندارد چون ما تو خراسان رضوی و چند شهر دیگه مشکل کندی داریم ؛ قرار امشب بیان سیستم چک کنند ؛ سرعت افتضاح ساعت 2 تا 3 شب اینترنت وصل هست اما هیچی نمیتونی بگیری ؟!نقل قول:
دوستان اونایی که کندی سرعت شبانه دارند حتما زنگ بزنند که پارس آنلاین بفهمه چه بلایی سر مشترکین داره میاد
با کریو که میخوام دانلود کنم سرعت 0 میشه
از دو کریوی متفاوت استفاده کردم همینطوره
از دوستان دیگه چی ؟
افتضاه و افتضاه و افتضاه
به نظرم سیستم جدید مونیتوریگ راه انداختن
شبا اصلا نمیشه دانلود کرد ولی جالب اینه که سرعت باز کردن سایتا هیچ تغییری نمیکنه خیلی رون سایت باز میشه
دوستان یه سوال تخصصصی!!!
من توی روز داون استریمم روی 15تا 18 هست
ولی جالب اینه توی شب داون استریم میفته و پایین میاد، حالا بعضی وقتا حتی زیر 10 میاد ولی صبح دوباره برمیگرده همون حالت اولش
کسی همچین مشکلی نداره؟ یا اینکه دلیلش چیه؟
داداش همه تیک ها رو بردار به جز g.dmt و AnnexL و Bitswap اخرش هم Apply کننقل قول:
منم همین مشکل رو دارم و ماله مناسب نبودن سیمکشی داخلی هست و نویز عزیز!!!:n24:نقل قول:
مشکل سیمکشی اگه باشه باید کل روز و همیشه یه مشکل وجود داشته باشهنقل قول:
نه اینکه توی روز بدون مشکل باشه ولی شب یهو مشکل شروع بشه و صبح خودبخودم مشکل رفع بشه
حالا شاید باورت نشه ولی من این مشکل رو فقط 6 ماه اول سال که هوا گرم میشه دارم!!!نقل قول:
صبحها تا ساعت 2 ظهر snr من 25 هست که سر ساعت 2 میرسه 8 !!
بعد از ساعت 8 شب snr میره 16 تا صبح که باز میشه 25 !!
داداش شک نکن مال ضعف سیمکشی داخلی هست :n14:
کلا معلوم نیست و تضمینی وجود نداره ممکن سرعت صبانت بعد از تیر خوب بشهنقل قول:
ممکن بدتر بشه
ممکن بیام پارس فرقی نکنه یکی از دوستان اومد پارس سرعتش 70 بود روز شب
یکی دیگه از دوستان صبانتی هم از اخر مودم مبین نت گرفت !!!
یه شخصی می شناسم نمایندگی فروش ولی آدم باحالیه از وضع شرکت ها خبر داره
اگه راهنمایی ام کنه خیلی خوبه
من حدود 4 سال هست ازشون خرید داشتم... بجز اون کلی حجم خریدم... فعلا که برای من ایمیل تاییدیه اکانتم رو نمیفرستن !:n21:نقل قول:
دوستان وضعیت خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز حرف شما درباره مشکلتون منطقی ولی با مشکل من فرق دارهنقل قول:
من صبح snr خوبه و سرعت هم خوبه تا اخر شب هم ثابت هست و بدون مشکل(یعنی ساعت گرما شلوغی خط و داشتن تماس و ... توی این ساعات) ولی از ساعت 12 و 1 شب به بعد افت میکنه و تا 7 و 8 صبح که دوباره عادی میشه
سیم هم دستکاری کردم، مستقیم وصل کردم سیمو، عوض کردم ولی کوچکترین تغییری نمیکنه این وضعیت
مشکل یا از مخابرات هست یا از پارس
که من شکم 90% روی سیستم پارس هست که برای شبانه محدودیت ایجاد میکنه روی snr هم تاثیر میزاره برای پایین اوردن سرعت دانلود
وضعیت خطتت خرابه snr در صد سیگنال به نویز ،باید بالای 5 باشهنقل قول:
نویزت بالاست خطتت هم روی 6 مگ بسته شده
نقل قول:
کسی این مشکل رو داره ؟
سلامنقل قول:
CRC بسیار بالاست !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617035&p=7680650&viewfull=1#post7680650
اگه تا پانزده تیر ثبت نام کنی 25% امتیاز های خریدهای قبلی رو میده نه همش رو .نقل قول:
این هم از سرویس شبانه ( دیشب )
جای گریه داره عایا ؟؟؟؟
کد:http://upload7.ir/imgs/2014-07/13917561698484944249.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیشه از سایتهایsoft98 va soft ggoozzar براحتی چیزی گرفت همشdc میشه:n27:
بازم مثل هر سال از اول ماه رمضون سرعت افت کرده !
خب داداش قبلا سرعتت چند بوده ، الان چند شده ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فرق میکنه ثابت نیست ! مخصوصا عصرا تو ماه رمضون افتضاح میشه !نقل قول:
واسه من تو روزانه خوبه ولی تو ساعات رایگان بد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما تو شبانه سرعتت چجوریه ؟؟؟؟؟؟
پینگ من رفته بالا. قبلا تابناک و سرور پارس آنلاین رو با پینگ 40 50 داشتم الان رسیده به 100
آره تو شبانه مثل قبلهنقل قول:
تو روزانه سرعت اومده پایین