زلزله در ژاپن و تاثیر بر دنیای گیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که می دانید در دو ، سه روز گذشته زلزله شدیدی نزدیک 9 ریشتر در ژاپن مهد بازی های کامپیوتری ایجاد شد که خب منجر ایجاد یک سونامی بسیار بزرگی شده. این زلزله تاثیر ات زیادی در صنعت ژاپن بخصوص صنعت سخت افزار و نرم افزار گذاشته.
مسوئولان سونی اعلام کردند که چند تا از شرکت های انها در زلزله نابود شد و باید بررسی کنن.
کمپانی توشیبا اعلام کرد که چند تا از کارخانجات انها تحت تاثیر این واقعه قرار گرفته و از بین رته اند در این بین کمپان یهای مرکزی همچون نیننتندو و سونی به کمک شتافته و هر کدام به نوعی به اسیب دیدگان کمک رسانی می کنند.
اما این اتفاق بر انتشار بازی MotorStorm: Apocalypse نیز تاثیر گذار بوده و انتشار ان را در حاله ای از ابهام قرار داده است. این در حالی است که حتی انتشار Marvel vs. Capcom 3 DLC نیز به تعویق افتاده و هنوز خبر قطعی برای ان تایید نشده است. و هر دو سایت از دو دنیای Capcom و Marvel نیز خبر تسلیت در همدردی در سایت های خود قرار داده اند.
زلزله ژاپن تا به حال نزدیک 10000 هزار کشته داده این امار فقط به مکان هایی که تحت دسترسی بود میرسد چون خیلی از جاها هنوز قابل دسترس نبوده و سرنوشت باقی مانده ها بسیار خطرناک خواهد بود.
به نوبه خودم این واقعه تلخ رو به جامعه گیم تسلیت میگم.
+
کد:
http://www.onenewspage.com/news/Consumer/20110314/20490743/Marvel-vs-Capcom-DLC-Suffers-Release-Date.htm
کرایتک به چالش می کشد اگر می توانید بین نسخه های Xbox360 و PS3 تفاوتی پیدا کنید
شرکت سازنده ی بازی کرایسیس فن بوی هایی که در حال دعوا هستند را به چالش کشیده است.
پس از این که دعوای بین طرفداران دو آتشه ی پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 بر سر برتری های فنی کرایسیس 2 قوت گرفت، کرایتک بار دیگر تاکید کرد که هیچ تفاوتی بین این دو نسخه وجود ندارد. با این حال فن بوی دست از دعوا برنداشته اند و آتش بحث و جدل هم چنان می سوزد.
تهیه کننده ی اجرایی کرایتک در مصاحبه ای با وبلاگ پلی استیشن گفته «من همچنان می گویم کوچک ترین تفاوتی بین کرایسیس 2 روی ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 وجود ندارد و طرفداران این کنسول ها را به چالش دعوت می کنم که اگر می توانید بین این تسخه ها فرقی پیدا کنید.»توانسته اند تفاوت چشمگیر پیدا کنند حتما ایمیلی به کرایتک بزنند و مراتب اعتراض خودشان را اعلام کنند.
ما هم مثل شما مشتاقیم ببینیم این دعوا به کجا ختم می شود و آیا سازنده های یک بازی بهتر در مورد بازی خودشان اطلاعات دارند یا فن بوی ها؟
منبع:
کد:
http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3216