فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.نقل قول:
Printable View
فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.نقل قول:
مشکل همراه اول اینه که بعد از مدتی سیمکارت شما محدود میشه و عملا یک سال باید با این عقب افتاده سر کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از همون ایرانسل می گیرم البته از اون هم اصلا دل خوشی ندارم
دوستان این بسته های رزرو شده همراه اول چطوری حذف کنیم اگر اصلا نخوایم بعدشم بسته فعلی چطوری حذف کنیم ۳۰ روزست نصف قیمت سایتهای داخلی هیچ بسته دبگه ایی نمیشه فعال کرد تا این تموم نشه! عجب سیستم مزخرفی داره همراه اول.
Sent from my iPhone using Tapatalk
جریان این بسته 1000 گیگ چیه ؟نقل قول:
همراه اول به شدت شووووووووووووووووت هست توی زمینه نرم افزارینقل قول:
اینو گذاشته که دوباره اتوماتیک پول کم کنه از دائمی ها
قسمت لغو تمدید خودکار رو توی همراه من و یا کد ussd بزن
میزنم حذف نمیکنه فقط میشه بسته دیگه جایگزینش کنه اونم برای رزرو بعد از بسته فعلی! الان بسته فعلیم پول ازاد کم میکنه نمیتونم ازش استفاده کنم باید یکماه صبر کنم تا تموم بشه ! وقت رفتن به دفتر خدمات ثابت هم ندارم برای پیگیری. مجبورم صبر کنم تموم بشه تا اون موقع فقط ترسم اینه بسته های رزروی که بعد از بسته فعلی دارم میگیرم و عوض میکنم همشو حساب کنه بجای اخرین بسته رزرو!نقل قول:
اپلیکیشنی مشابه لنز ایرانسل هست برای همراه اول؟
که ترافیک پخش زنده رایگان داشته باشه
aioنقل قول:
بهتر از اونم هست @
ترافیک رایگان های وب پیشگامان آسیاتک همراه اول
نهایتش اگه نتوانستید زنگ بزنید پشتیبانی از اپراتور بخواید براتون حذف میکنهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اپراتور صحبت کردم میگه نمیشه حذف کرد بخصوص الفا پلاس باشه میگه با مدارک برو دفتر خدمات! یعنی الفا میشه حذف کرد پلاس نمیشه؟! اخه این چه سیستمیه[emoji52]نقل قول: