اره از دیرذوز عطر سرعت بدجوری افت کرده و تا الان درست نشدهنقل قول:
Printable View
اره از دیرذوز عطر سرعت بدجوری افت کرده و تا الان درست نشدهنقل قول:
درودنقل قول:
لینک گرفتین ؟
اگه وصل شدین یک مقایسه با پارسانلاین بگذارید
یکی از مزیت های های وب به خاطره فشفشه هاست ولی خوب اگر قرار باشه در روز قطعی زیاد باشه سرعت افت داشته باشه فایده نداره فشفشه ها . قطعی ها چه طوری ثابت مثلا هر روز تکرار میشه یا نه هر چند روز یه بار در یک روز قطعی وجود داره یا هر روز در ساعت های مختلف ؟ سرعت روزانه به طور میانگین روی چند ؟نقل قول:
دیروز از ساعت 14 تا 15 تقریبا قطعی کلی داشت های وب
اما تقریبا برای من هر 2روز حتما یه قطعی یا پرش لینک دارم
دیروز از ساعت 14 تا 15 تقریبا قطعی کلی داشت های وب
اما تقریبا برای من هر 2روز حتما یه قطعی یا پرش لینک دارم
چرا این قطعی ها واسه ما نیست اصلا
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
در حال حاضر اصلا" های وب و توصیه نمی کنم ، فقط تا ساعت 12 ظهر مشکل نداره ، بعدش دیگه .....................نقل قول:
قطعی که منم روزی دو سه بار دارم. فشفشه اتفاقا باعث شده که کیفیت بیاد پایین چون یه نفر 15 گیگ میخره چون میدونه اگر مصرف نکنه میسوزه الکی هم که شده 24 ساعت میزاره برای دانلود و این یعنی همیشه های وب پیک مصرفش در تمام ساعات بالاست برخلاف شرکتهای دیگه شبها بالا میره بالا بخاطر سرویس شبانه. سرعت روزانه با idm از 350 تا 700 متغیره بستگی به مرکز و اینکه خطت رو چند باشه اما سرعت تک کانکشن 56 هستش یعنی هیچ نرم افزاری رو پی سی یا گوشی نمیشه انلاین اپدیت کرد و اینکه فیلم از یو ت و ب هم نمیشه دید. پینگ هم اگر پایین باشه اما نوسان داره مثلا از 160 میپره 350. برای شرینگ و بازی و.... مناسب نیست ضمن اینکه تایم اوت هم میده.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان تونستید زنگ بزنید علتش رو بدونید اخه من 2بار زنگ زدم اصلا رو اپراتور نمی رفت گفتم شاید مشکل از منه نامردا وقتی هم خراب میشه تلفن رو میگذارن رو مشغولی تا پاسخگو نباشن :n24::n25::n03:
درست این موضوع ولی خیلی وقت خیلیها منتظر بودن تا بتونن در روز با سرعت بالا دانلود کنن یا اون فایلی که میخوان در زمان کمتری داشته باشن ولی تو بقیه شرکتها طرف بخواد یه فایل 20 گیگ بگیره باید 3 4 شب وایسه که توی تایم شبانه دانلود کنه آیا وصل باشه یا قطع یا پول زیادی رو بده نامحدود سرعت بالا بگیره که شاید در ماه 2 3 بار به کارش بیاد یا بره بیرون به چرخه ببین کجا دارند .نقل قول: