این جمعه باز بهتر از جمعه گذشته هست.
Printable View
این جمعه باز بهتر از جمعه گذشته هست.
داریوش انقدر دانلود نکن اینور چیزی نمیرسه! :n24:
مایلم به اطلاعتون برسونم رکورد قبلی سرعت که 700 بایت در ثانیه بود با دستان توانمند خودم شکسته شد :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امریکا امریکا ننگ به نیرنگ تو :n09:
کندی سرعت دانلود برای همه اینجوریه !؟ برای من بعضی وقت ها 6 7 کیلوبایت دانلود میکنه بعضی وقتم میشه 200 بایت !!1
لطفا کمکم کنید الان دارم با موبایل می فرستم:
امروز خونمون رو عوض کردیم الان گه مودم رو به تلفن وصل کردم دیدم خط رانژه است از کجا باید بفهمم از کدوم شرکته؟
از صاحب خونه قبلی بپرس:n02:نقل قول:
اگر مالک قبلی رو نمیتونی گیر بیاری، شاید بتونی با مراجعه به مرکز مخابراتی منطقه تون، تقاضا کنی که شرکتی که روی خطه رو مشخص کنند.نقل قول:
+ میتونی لیست ریز مکالمات رو بگیری ، ببینی به چه شماره 4-5 رقمی زیاد زنگ زده اند، احتمال زیاد شماره ساپورت اون شرکته:biggrin:
منم راه حل بدم پس همه دادن:n02:نقل قول:
یه دونه منطقی یه دونه تخیلی
۱-برو تو کنسول مودمت از اونجا ببین چه دی ان اس هایی برات ست شد شاید از اینجا مشخص بشه دی ان اس کدوم شرکته:n02:
۲-شماره تلفن ۹ تا شرکت pap بگیر به همشون زنگ بزن بگو این چه وضع سرعت بعد میگه شماره تلفنت بده وقتی دادی چک میکنه میگه شما از ما سرویس نداری یا داری:n02:
نکته:اگه سرعت اپلودتت پایین بسته شده بود احتمالا سرویس نامحدود معمولا مخابرات اسیاتک:n02:
چقدر استقبال شد از سوالت ! الان تمام گزینه ها روی میزه میتونی از همش استفاده کنی:n08:
الآن مخابرات دیگه 1 مگ راحت میده یا بازم به افراد خاص و اینا میده؟
اکثر مناطق اگر پورت خالی باشه راحت میتونید 1 مگ بگیرید.نقل قول:
اگر هم 1 مگ ندن شما هر سرعتی که میدادن رو بگیر بعد از طریق سایت اقدام کن که خیلی راحت تا 2 مگ رو هم میدن.
الآن خیلی وقته 512 رو دارم. برای ارتقا حضوری برم بهتر نیست؟نقل قول: