براي مودم هاي جيبي آنتن هست ؟ جاش رو داره .
چه كلاهي سرم رفته ، هيچ جا آنتن نميده فقط هواي آزاد . حتي توي جيب ميزارم قطع ميشه .
Printable View
براي مودم هاي جيبي آنتن هست ؟ جاش رو داره .
چه كلاهي سرم رفته ، هيچ جا آنتن نميده فقط هواي آزاد . حتي توي جيب ميزارم قطع ميشه .
دوست من همچنان منتظر فایل های قدیمی و جدید فریمور outdoor هستم
بهترین مودم داخلی مبین نت که wi-fi داشته باشه و آنتن دهیش خوب باشه خلاصه از همه نظر خوب باشه ممنون میشم راهنماییم کنید البته مودم داخلی میخوام ولطفا قیمتش و مودلش را بگید واگر عکسی داشتید بگذارید ممنون:10:
دوستان سلام.بعد از قطعی یکی دو ساعت پیش که ظاهرا سراسری بوده سرعت دانلود به شدت افت کرده.الان 512 با idm سرعت 25 هستش.برای شما هم همینجوریه؟
سلام منم امروز مبین نتی شدم چه جوری باید وارد ecare بشم؟ بعد سرعتا امروز اینجوریه یا همیشه ؟ کلیم packet lost داره. اگه اینجوریه خیلی داغونه بد بخت شدم
دوست عزیز خود پشتیبانی یکی از احتمالات رو ناسازگاری فریمور جدید با مودم ذکر کرده بعد شما میگی مشکل از فریمور نیست درست از زمانی که فریمور اپدیت شده این مشکلات ایجاد شده.نقل قول:
نه سراسري نبوده. واسه من قطع نشده. سرعتمم روي 95-100 هست. 512نقل قول:
چرا هر دکمه ایو تو ecare می زنم هیچ اتفاقی نمیفته؟نقل قول:
فهمیدم ممنون
چرا امروز اینقدر سرعت اینترنت اومده پایین
سلام. عذرخواهم دیر شدنقل قول:
ورژن جدید مربوط به مودم های خارجی می باشد. در صورتی که وارد مودم شدی و نسخه ورژن 4.3.8.10 نبود آپدیتش کن.
دوست من این ورژن تازه اومده تا حالا من خودم آپدیت نکردم و نمودم چطوری بعد از آپدیت عمل میکنه.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]