بله متاسفانهنقل قول:
Printable View
بله متاسفانهنقل قول:
دوستان دانلود شما دیشب چطور بود؟
من که هیچ فرق نداشت. اصلا مشکل کم شدن سرعت رو نداشتم.
بعد اینکه سر 2 مودم بهصورت خودکار ریست شد. اینو از آنلاین شدن مسنجرم فهمیدم.
ولی بهتر اینه که ساعت رو تنظیم کنین
البته معمولا این وقفه رو میشه متوجه شد با همین مسنجر ! ( قطع و وصل میشه )
آره بچه ها . من این موضوع رو گزارش دادم. من ماه پیش 15 روز مسافرت بودم. بعد از اومدنم که کلا میشه گفت قبل از اون 30 مگ هم دانلود نداشتم ( چون با پروکسیفایر کار میکنم ترافیک مصرفی رو میزنه!)
ولی بعدش اومدم و سر جم شاید 1 گیگ استفاده کردم ولی روز بعدش پیام اتمام ترافیک اومد
تازه
جالبه بدونی که قیمت هر مگ از 100 ریال به 89 ریال کاهش پیدا کرده و ما این کم شدن زیاد ترافیک رو متوجه شدیم..
من شکایت کردم گفتن درسته .شما ریز مصرفت رو میتونی در بیاری.
شبا که میخواین بخوابین مودم رو خاموش کنید.
پیشنهاده
منم راحت و بدون افت سرعت دانلود کردمنقل قول:
مودم هم پرسیدم گفتم احتیاجی به خاموش روشن کردن نیست
الان یکم سرعتا خرابه شما هم همینجوری هستین ؟
سرعت ها یکم نا میزوونه. تا الان سه چهار بار شد که واسه باز کردن تاپیک های فروم با ارور page not found روبه رو شدم در کمال تعجب !!!!!
به صورت کلی دیرووز شاید چون روز اولش بود یکم خلوت بود .از طرفی برو بچ دانشگاهی و کارمند و مدرسه ای داریم. بهرحال الان شرایط واسه همه اونطوری نیست.
اون عده ی کمی هم که از برنامه ی زمان بندی دانلود استفاده میکنن این ساعات بدردشون میخوره.اگه قطع نشن نصف شبی ! کلا من از همین روش استفاده میکنم. بسیار کارایی داره
من 3 ساله که هم شاتل دارم هم از ایرانسل 2-3 ساله استفاده میکنم. شاتل بیت به بیتش رو مطمئنم درست حساب میکنه البته اگر به ضرر خودش حساب نکنه. ولی ایرانسل رو راستش رو بخواید من بهش مشکوکم. ولی مطمئن نیستم چون توی محل کار استفاده میکنم و روی سیستم نرم افزار مونیتور پهنای باند ندارم ولی احساسم میگه بیش از حد بالا میندازه مخصوصا ارسالش رو.نقل قول:
2مگ پایه. ساعت 4:50 دقیقه. سرعت 155کیلوبایت در ثانیه
دوستان مال شما چطوره؟
با سلام خدمت همه دوستان
آیا ساعات رایگان ( 2 الی 6) وایمکس ایرانسل شامل طرح های مصرف آزاد هم میشه؟
من طرح آزاد 256K دارم، دیشب تنظیم کردم از ساعت 2:05 الی 5:55 دانلود کنه ولی صبح که چک کردم از حسابم کم کرده بود!
با تشکر
سایت های گوگل و جی میل که کلا تو ایران از امروز نمیاد بالا . با وایمکس هم که امتحان کردم نیومد.
فقط طرح هاي اعتباري .. توي سايت ايرانسل زده .نقل قول: