سلام
من سرویس نامحدود 128 همارا دارم سرعت از 20 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه میخوام عوض کنم شما چی پیشنهاد میدید بگیرم ؟
( نامحدود باشه )
بودجه هم : هر سه ماه 35 - 45 تومن
ممنون
Printable View
سلام
من سرویس نامحدود 128 همارا دارم سرعت از 20 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه میخوام عوض کنم شما چی پیشنهاد میدید بگیرم ؟
( نامحدود باشه )
ممنون
دوباره همه چی درست شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
با همه سرور های نزدیک خودم تو اسپید تست پینگم کمتر از 180 میاد
اگه اینجوری بشه خیلی عالیه
فكر نكنم اينطوري بمونه چون مخابرات از نظر پينگ ثبات نداره و يهو ديدي 50ms رفت روي پينگ نزديكترين سرورنقل قول:
کی همچین حرفی زده . مکس فکر کنم جزو معدود شرکت هایی باشه که به هیچ وجه شبا سرعت ها رو پایین نمیاره . دیشب وضع کل شمل غرب آااشفته بود . یعنی چند وزه اینجوره .:11:نقل قول:
بهترین راه برای خنک کردن سیستم:
داخل کیس با این حالت شده کولر ابی
خیلی خنکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اقا مسی راست میگهنقل قول:
تو تبریز فقط سرعت شبانه همارا کم میشه که البته یوزر های جدیدی که میاره مخابرات میبنده که دیگه افت سرعت نیاره
از امروز هم که پینگ همارا عالی شده:40::40:
فعلا که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی.... !!!!!!!
حالا حسین هی بیا سرکوفت یزن به این اینترنت بیچاره!!!!!!
داری اهنگ تو اخراجی ها رو میخونینقل قول:
در ضمن من نبودم فقط خودتم بودی همیشه میگفتی پینگنت مسخرس
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
سلام
( نامحدود باشه )
ممنون
مثل اینکه اسپید بهتر شده شکر