خب فایل آموزشی هم آماده شد امیدوارم دوستانی که چند بار به من درخواست دادن برای فایل به خاطر تاخیر پیش آمده ناراحت نشده باشن.
با سپاس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب فایل آموزشی هم آماده شد امیدوارم دوستانی که چند بار به من درخواست دادن برای فایل به خاطر تاخیر پیش آمده ناراحت نشده باشن.
با سپاس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از کاربر flasher_for_nokia که به سوالات من پاسخ دادند .
2 سوال دیگه دارم :
1 . من میخواستم از یه ps3 به ps3 دیگه بازی انتقال بدم . یه هارد اکسترنال وصل کردم بهش بعد رفتم توی نرم افزار Multiman که بازی رو رو هارد کپی کنم ولی هارد رو نشناخت . ( بازی اصلی رو کپی می کرد ولی بازی هایی رو که روی هارد بودند منتقل نمیکرد ) با یه USB امتحان کردم جواب داد ! کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
2 . دوستان میگویند اگه دستگاه رو آپدیت کنی باید بندازیش دور . ( چون بازی های کپی رو دیگه اجرا نمی کنه )
توی setting اگه برید یه قسمت داره برای بازگردانی به حالت کارخانه و چند تا گزینه ی دیگه . اگه کنسول رو به حالت کارخونه برگردونیم فریم ویرش مگه سر جاش می مونه ؟
ممنون
سلام بچه ها یک سوال دارم من فردا میخوام یک ps3 بخرم ریجن دستگاه باید چی باشه خوبه؟ pal?:20:
سلام!من میخواهم ps3 بخرم و چند تا سوال دارم:
1.آخرین ورژن ps3 کدومه؟
2.ورژن ps3 ای که الان فروخته میشه؛چنده؟
3.Dirt3 رو میتونم رو 3.51 اجرا کنم؟آیا این بازی کرک میشه؟
4.اگرمثلا یک بازی روی 3.51 اجرا نشه،کرک شده ی اون بازی هم رو این ورژن اجرا نمیشه؟
با تشکر :11:
3.66نقل قول:
3.50
خیر
خیر
1;2. اگه منظورتون سخت افزاری هست ورژن خاصی نداره فقط هاردش متفاوته ، اگه منظورتون نرم افزاریه که آخرین ورژن 3.66 هست که هنوز ه - ک نشده . آخرین ورژن ه - ک شده 3.55 هست که تو بازار معمولا همین ورژن پیدا میشه و قیمت تا الان ps3 160 Gb ریجن NTSC J رو 500 T قیمت دارم .نقل قول:
4. شما کرک کردن رو متوجه نشدید . کرک کردن یا همون jail break کردن مخصوص کنسول هست و ربطی به بازی نداره . شما ps3 رو -- می کنید بعد بازی رو می ریزید روی هارد و بعد بازی میکنید . اگه یه بازی اجرا نشه به احتمال زیاد از شما می خواد که firmware خودتون رو update کنید که در این صورت کنسول شما دیگه کپی خور نخواهد بود .
Williams Pinball Classics PS3 Custom Firmware Patch is Out
Ape Escape PS Move PS3 Custom Firmware Patchکد:http://www.multiupload.com/OE6HN4AI32
کد:http://www.megaupload.com/?d=WILPSM2R
برو بچه های Ps3 باز ، Firmware 3.66 ه-ک شد !
امروز داشتم توی سایت ها گشت میزدم که یه سایت دیدم که 3.66 رو ه-ک کرده بود و سریع رفتم و ریختمش روی PS3 و جواب داد !!! و به PSN وصل شدم !
طریقه ی ه-ک کردن رو می نویسم امیدوارم کمک کرده باشم .
قبل از هرکاری متوجه باشید که هر گونه عواقب ناشی از استفاده از این دستورالعمل که برای کنسول شما بوجود بیاد متوجه خودتونه . ولی این کار برای من جواب داد و تستش کردم .
چیز هایی که نیاز دارید :
یه کنسول ه-ک شده
یه دسته بازی کنسول
یه کامپیوتر
یه USB
طریقه ی انجام :
ابتدا USB خودتون رو وصل کنید و یه پوشه داخلش درست کنید به نام PS3 و داخل اون یه پوشه ی دیگه درست کنید به نام UPDATE
بعد فایل زیر رو دانلود کنید
بعد از دانلود روی فایل کلیک راست کرده و Run As administrator رو بزنید .کد:http://www.mediafire.com/?1vti2tnd1uhec2x
بعد از اجرا روی دکمه generate کلیک کنید تا فایل PS3.66JBUPDAT.PUP رو براتون بسازه .
فایل PS3.66JBUPDAT.PUP رو به پوشه ای که توی فلشتون درست کردید ( UPDATE ) انتقال بدبد.
حالا USB رو به PS3 وصل کنید و در قسمت SETTINGS TAB برید به System Update و در اونجا گزینه ی Update via Storage Media رو انتخاب کنید . و در اونجا 3.66-CFW رو پیدا می کنید . روی OK کلیک کنید تا شروع به آپدیت کنه .
بعد از اینکه آپدیت کرد دیگه تمومه ... و الان شما FIRMWARE 3.66 ه-ک شده و jailbreak شده رو دارید و میتونید از بازی های کپی روی ps3 و همچنین آنلاین بازی کردن بازی ها تا آمدن Firmware بعدی لذت ببرید .
قابل نداشت :31:
سلام چطور ممکنه؟ آفرین به شما واقعاً تحسین داره:18: اونوقت نمیشه یک کنسولی که -- نشده بگیریم یعنی (آپدیت ارجینال 3.66 ) باشه. که ارزون تر تموم بشه دستگاه:40:نقل قول:
فکر نمی کنم چون کنسول باید آپدیت رو جدیدتر از آپدیت قبلی بدونه که البته اگه بخواید تو ایران بخرید معمولا 3.55 گیرتون میاد و من تا حالا ندیدم کسی 3.66 بفروشه چون ازش نمیخرن ! من خودم تا امروز باورم نمیشد که جواب بده ! ولی خب داد !نقل قول: