اینطور که میگن بعضی نقاط تهران ایرانسل 5G رو داره آزمایشی راه میندازه.
Sent from my G8142 using Tapatalk
Printable View
اینطور که میگن بعضی نقاط تهران ایرانسل 5G رو داره آزمایشی راه میندازه.
Sent from my G8142 using Tapatalk
اصلا 5G چی هست ؟نقل قول:
همین فورجی آنقدر جایی پیشرفت داره که بماند تا بعد
مسخره ها فقط چشم و هم چشمی
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهتره قبلش پرسید منبع خبر؟
از سرور غیر ایرانی هم تست دانلود بزارنقل قول:
شاید هم مشکل از انتن و یا محل نامناسب انتنهاست که سرعت کامل بهت نمیده
سلام
دوستان ایرانسل بسته نامحدود ماهانش محدودیت 150 گیگ رو میزاره ؟.. یعنی بعد از 150 گیگ سرعت میاد پایین ؟؟
بعد از 150 گیگ سرویس تموم میشه :دینقل قول:
پینگ افتضاحه / همراه اول خیلی پینگش بهتره
مشکل؟نقل قول:
سرعت اینترنت موقع دانلود در صبح بعضی وقت ها بالای 150 مگابیت هست. اشاره من به سرعت دانلود هست که باید ضربدر 8 کنید. مشکلی نیست کاملا راضی :rolleye:
اسم شبکه ایرانسل که کنار انتن میاد برای کسی جدیدا عوض نشده؟
چرا نوشتن در خانه بمانیم باسه کورونا
چرا اینکارو کردن؟ خیلی مسخره شده اصلا چه فایده ای داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
VOLTE برای من میاد
ینی ننوشته در خانه میمانیم ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببخشید الان متوجه منظور شما شدم
بله در خانه می مانیم نوشته .
نقل قول:
به تقلید از اپراتورهای خارجی اینکارو کردن
[emoji626][emoji626]کسایی ک تهران هستن و مودم انلاک دارن لطفا تست کنن ببینن میتونن 4g ایرانسل رو روی باند ۹۰۰بگیرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[emoji626][emoji626][emoji626]خبر فوری:
ایرانسل فرکانس جدیدی در شبکه LTE اضافه کرده و تجمیع ۳فرکانس cat9 رو شروع کرده تهرانیا منتظر تست هاتون هستیم
مجموع باندها ۶۰مگاهرتز
فرکانسش چنده و چطور باید بفهمیم گوشیمون این سه فرکانس رو میتونه تجمیع کنه یا نه ؟نقل قول:
والا LTE ایش از دیشب 8 شب تا 8 صبح امروز مشکل داشت و قطع بود شاید بخاطر این موضوع بودش.....:hmm: الان خوبه
پس فکر کنم اینم یعنی مودم B715 هواوینقل قول:
احتمالا مودم بعدی که بیارند اینه
محتوای مخفی: Huawei B715
ایرانسل الان 4تا فرکانس داره:نقل قول:
2600(3050,2850) 20+20Mhz
1800(1800) 20Mhz
900(3550) 10Mhz
عدد داخل پرانتز EARFCN هست.
1800 و 2600 که تکلیف ـشون مشخصه، ولی یه سوال! الان یعنی من میتونم به 900 متصل شم؟ برای همه مناطق فعال شده این فرکانس؟نقل قول:
LTE 900MHZ Irancell , Tehran
سرعت دانلود 40 مگابیت
ولی بر روی موبایل 3CA فعال نشده و همون 2CA (فرکانس های 2600 و 1800) هست.
ظاهرا هنوز همه مناطق نشده و دارن به مرور از 3G میارنش روی 4Gنقل قول:
خب این یعنی دیگه کلا 3G نداریم؟نقل قول:
تری جی رو فرکانس 2100 ارائه میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
با مودم و گوشی چطوری میتونیم بفهمیم این فرکانس جدید تو منطقه ما فعال شده یا نه!؟
تو تهران B8 اضافه شده و بقیه شهر ها B1
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
گوشی های سامسونگ و گوشیای با چیپست اسنپ دراگون با روت کردنشون میشه دستی لاک کرد رو باند خاص.
با مودم هم بستگی به نوع مودم داره E3372 ایرانسل با تغییر فیرمور میشه.
در حالت عادی هم با برنامه Cellular Z میشه سلول های دوروبر رو دید ولی همیشه تمام سلول هارو نمیاره.
ماجرای یک فرکانس؛ همه چیز درباره باند ۷۰۰ و ۸۰۰ که بلااستفاده در اختیار صداوسیما است
استفاده از فرکانس خالی صدا و سیما برای بهبود کیفیت اینترنت بررسی میشود
جهرمی: آزادسازی فرکانسهای دست صدا و سیما سختتر از آزادی خرمشهر نیست
رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس:
به استناد قانون، وزارت ارتباطات متولی تخصیص باندهای فرکانسی است
ظرفیت شبکه موبایل اشباع شده است
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن:
صداوسیما فرکانس های 700 و 800 را آزاد نکند، مجلس اقدام خواهد کرد
دوستان دو سوال ؟!
من یه بسته 30روزه 10 گیگ دارم
و یه بسته 6گیگ ماهانه
الان این بسته 30 روزه من پایان یافته چرا بر داشته نشده؟ اون حجم نیم بهاش هم انگار اصلا کم نمیشه ازش!
سوال دومم اینه در کنار این بسته 6گیگ که فعال دارم میتونم برای خرید بسته شبانه اقدام کنم
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
سلام دوستان
این بسته ۳ گیگ نیمه شعبان اعتبار مصرفش چقدره ؟!
تا 26ام هستنقل قول:
اطلاعیه دقایقی پیش ایرانسل:
ایرانسل تنگنای شدید فرکانسی را یکی از موانع اصلی توسعه شبکه موبایل عنوان و اعلام کرد در صورت تخصیص فرکانس، نتایج توسعه شبکه طی سه هفته برای مردم ملموس خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، شبکه تلفن همراه ایرانسل، حتی قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور نیز، در تنگنای شدید فرکانسی قرار داشت تا آنجا که مجبور به استقراض فرکانس از دیگر بازیگران حوزه شده است.
پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و ماندن بسیاری از مردم در خانه، میزان دیتای مصرفی مشترکان نیز به دلیل دورکاری، آموزش از راه دور، رشد چشمگیر نیاز به سرگرمی و… به شدت افزایش یافته و کمبود فرکانس تبدیل به معضلی جدی شده است.
تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق وعده چندین ساله تخصیص فرکانس باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به اپراتورهای تلفن همراه مشابه اکثر کشورهای پیشرفته، در صورت تحقق، میتواند معضل ظرفیت، پوشش و سرعت شبکه را در ایام کرونایی کشور، در مدت زمان حداکثر سه هفته از زمان تحویل فرکانس، با استفاده از ظرفیت خالی تجهیزات موجود شبکه و نیز موجودی انبار حل کند و توسعه مناسبی در دسترسی به شبکه ایجاد کند.
صداوسیما کنار نمیاد.... کلا صداوسیما ارگان درستی نیست.... از همین قضیه روبیکا و اینا قضیه رو بگیرید که چیه دیگهنقل قول:
تنها راهش اعمال زور از جانب بالاست.... البته من خبرایی خوندم که اگر ارتباطات با صداوسیمامیلی کنار نیاد مجلس وارد کار میشه ..... ولی اینا فعلا همش فقط حرفه.... میدونید که :biggrin:
صداوسیما از دولت دستور نمیگیره رئیسشم توسط دولت انتخاب نمیشه حکم حکومتی لازم داره تا قبول کنه درضمن فرکانس 700و800 برای جاده ها و روستاها بیشتر بکار میره حتی تو کشورهای پیشرفته.جهرمی میاد میگه ظرفیت تو تهران به حداکثر رسیده باید باند جدید بگیریم اینا همش کارای پشت پردس صداوسیما قبلا میگفت این دوتا فرکانس رو برای HD کردن تمام کانالهای بل و بلبلش میخاد ولی توسعه نمیده و این دوتا باند ازشون استفاده نمیشه باید دوتا باندو بدن دست اپراتورا ک مشکل پوشش اینترنت جاده ها و روستاها و دهات ها برطرف بشه و دیگ E رو نیبینیم جایینقل قول:
درد صدا و سیما فقط پول هست وزارت ارتباطات باید پیشنهاد خرید این فرکانسها را بده تا صدا و سیما راضی بشه اگه این دو فرکانس آزاد بشه و به اپراتورها واگذار بشه وضعیت سرعت و کیفیت اینترت کلا دگرگون میشه دیگه نیازی به افزایش دکل نیست پوشش محدوده فرکانس 1800 و 2600 بسیار کم هست اما فرکانس 700 و 800 قادر هست مسافت طولانی را بدون افت پوشش بده امیدوارم آقای آذری جهرمی تا قبل از پایان وزارتش بتونه کاری انجام بدهنقل قول:
دوستان یه سوال، البته من خیلی اطلاعات ندارم
فکر کنم فرکانس ۹۰۰ نسبت به ۲۶۰۰ سرعت کمتر و پوشش بیشتر میده ، درسته؟ با این وصف، به درد تهران نمیخوره که!
مورد بعدی ، ۹۰۰ نباشه ، نمیشه یه چیز دیگه؟ ۸۵۰؟ ۸۰۰؟ یا هرچی...
850 و 900 اگه اشتباه نکنم برای 2g و 3g استفاده میشودنقل قول:
درود من اطلاعات ناقص خودم رو میدم خدمتتون !نقل قول:
اتفاقا در مواردی سرعت خوبی داره !نمونش های وب هست که بعضی دوستان تا 50-60مگابیت ازش سرعت گرفتن !
خب وقتی اون فرکانس ها اشباع شدن و همه کانالا توی یک منطقه زیر بار ترافیک وحشتناکی هست قطعاً که به درد میخوره !
مورد دوم یجورایی درست گفتی کانال های مورد استفاده همون 900 نیست !
بلکه رنجی ازشه مثلا 920 یا 9xx اون فرستنده خودش اسکن میکنه ببینه چه فرکانسی اطرافش آزاده همون رو میگیره که با بقیه تداخل نداشته باشه !
این موضوع باید کامل توسط اساتید شرح داده بشه من همینقدر میدونستم!