مجبوری 100 جا بپرسی سوالت رو ؟نقل قول:
Printable View
مجبوری 100 جا بپرسی سوالت رو ؟نقل قول:
هدف اطلاع رسانی به عزیزانی بود که اگه میخوان سرویس جشنواره ای رو بخرن که از سایت حذف شده میتونن تا قبل از ساعت 24 امشب با شماره ی مرکزی شرکت ارائه دهنده ی اینترنتشون تماس بگیرن پول رو کارت به کارت کنن سرویس مورد نظرشونو بگیرننقل قول:
دوستان برای اینکه اپلود حذف شده داخل خود مصوبه 237 هم یک بند وجود داره که میگه تغییرات جدید برای مشترکین قدیمی اجباری نیست و درصورت رضایت خود مشترک لحاظ میشه.
پس می بینید که قانون هم در قرارداد اسیاتک و هم در مصوبه سازمان تنظیم مقررات به نفع ماست و پیگیر باشید آپلود رایگان بر می گرده
یکم پیگیری و تلاش لازمه
قطعی 100 درصد اینترنت خارجی و و وصل بودن اینترنت داخلی در، یک ساعت گذشته، اول اسفند (متوجه ام که از سرور DNS آسیاتک پینگ گرفتم. سایتهای داخلی مشکلی نداشت چه تو این برنامه چه تو مرورگر. باز میشدن اما کندتر از سابق بودن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال:
برا من جشنواره 1396 گیگ عصرانه و 96 گیگ روزانه اومده بود برا عید یه دفعه الان حذف شده بعد الان زنگ زدم اسیاتک میگه این برا بهمن بوده میگم نه برا عید گفتن بوده
میگه جشنواره عید بعدا میاد این حرف درسته یا نه کلا ترکوندن چون خبر اومده بود نماینده ارومیه گفته اینترنت سال دیگه قیمتش 5 برابر میشه
حذف شود......
احتمالا پهنای باند منظورشون بوده نه ترافیک واسه مایی که 10 مگ داریم باید ماهی 10 تا تک تومنی به وزارت بهداشت بدیمنقل قول:
میشه گیگی 100 تومن اضافه میشهنقل قول:
با 10 مگ ماهی چیکار میکنی شما
پهنای باند :n04: ترافیک :n13:نقل قول:
شما خوندی که چی نوشتم؟
آخه رو اون که مبلغ خاصی نمیشه که صحبت از این همه کار میکنن و آسیب خیلی خاصی وارد نمیکنه که اینهمه مصاحبه کنه آسیب میزنه به اینجا و اونجانقل قول:
شاید با این برداشت و افزایش قیمت گیگی اینترنت بشه توجیه کرد که چرا یدفعه هم قیمت اینترنت رفت بالا و هم جشنواره ها حذف شده ،البته بازم نمیشه توجیه کرد 90 گیگ اکسترا یدفعه شده 125
اینا که فرق پهنای باند و حجم رو نمیفهمند
اینو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال قاضی پور ... اون که فرق بیت و بایت / ترافیک و پهنای باند رو تشخیص نمیدهنقل قول:
وزیر ارتباطات قول کاهش تعرفه رو داده بود
الله اعلم
کسی نمیدونه دارن چیکار میکنن
مشکل سر همینه که اینها دارن تصمیم میگیرننقل قول:
و گگر نه تو همه جا اینترانت بیشتر برای کارهای دولتی و شرکتها استفاده میشه و تبادلات اطلاعات اونها نه برای مردم
که اینها گیر دادن به گسترش اینترانت
پینگ برا شما هم خراب شده شب خوابیدم صبح بیدار شدم از 130 شده 180 2 3 هفته ای بود ثابت بود یه 5 6 درصدم لاست فکر کنم به خاطر دهه فجر خوب شده بود الان 2 روزه وضع اینه {8.8.8.8.}
سلام
آسیاتک سرویس نامحدود داره؟
سلام
آسیاتک سرویس نامحدود داره؟
گیگ باکس 30 گیگ رو برداشتن باز :n03:
در عرض نیم ساعت پینگم از 130 اومد رو 220 دیشبم اینجوری شد به نظرتون چه اتفاقی افتاده؟ یعنی اینا چی کار کردن اینجوری شده که من زنگ بزنم بهشون بگم
سلام دوستان اینا چی میگه
HTTP/0.0 503 Service Unavailable
Date: Monday, 20-Feb-17 18:17:38 IRST
Keep-Alive: timeout=38
Still unable to dial persistent://ikco.iranecar.com:80 after 3 attempts
رفتم سایت ایران خوردو برای دایی جان 405 اقساطی ببینم چنده اینا امدش از اول این هفته اینجوری میشه
بعد جالبش اینه تلفن قطع ولی خونه نت داریم در حد ضعیف با لپ تاپ هم همین میاد همجا بذور میشه رفت دانلود که هیچی صفره
متاسفانه می خواستم امروز 30 گیگ شارژ کنم که دیدم برداشتهنقل قول:
الان همه شرکتها دارن تعرفه های خوبشون رو بر میدارن نامردا پارس آنلاین یکی داشت میخواستم بگیرم 70 گیگ 50 تومن 3 ماهه اونم برداشتن نمیدونم چی زیر سرشون هست ولی خیلی ح...خ...ننقل قول:
های وب هم بسته های 360 گیگ و 600 رو برداشتهنقل قول:
فک کنم علیه مشترکین متحد شدن:n22:
من الان نگاه کردم اسیاتک حتی dsl box هم حذف کرده در حالیکه اسیاتک حتی زمانی که جشنواره فروش نداشت dslbox داشت
این اتفاقات حاکی از یه خبر خوب نیست
اینها با هم دست به یکی کردن برای گران کردن اینترنت
میخوان شبکه ملی رو ارزون بدن ملت و شبکه بین المللی بالا ببرن
همش هم وزارت ارتباطات نشات می گیره
اینجور که معلومه تنها چیزی که قرار تو عید اضافه بشه 29 گیگ 43 هزار تومن تا 1/30 قابل خریداری هست
و مهلتش هم تا پایان سرویس
اینجوری که میگن مشخص نیست جشنواره ها برگرده
امید زیادی نیست بهشون
نامحدود ۱ ماهه سرعت[۱۲۸ تا ۱مگ]=۲۶,۰۰۰[۵۱۲ تا ۲مگ]=۵۴,۰۰۰[۱.۵ تا ۴مگ]=۱۹۹,۰۰۰ توماننقل قول:
9 درصد مالیات هم به قیمت ها اضافه میشه/اگر سرعت براتون مهمه سرویس های حجمی سرعتشون بهتره
واقعا نامحدود هست؟سقف حجم داره؟نقل قول:
بله نامحدود هست سقف نداره ولی سرعت جالب نیست خیلینقل قول:
اه ناله مردم گرفته ، کله دیتاسنتر آسیاتک رفته رو هوا الان هیچ سایتی که میزبانی اسیاتکه باز نمیشه
خیلی مسخرس !! گیگ باکس 90 گیگ از 72 تمن شده 125 تمن هیچکی صداش در نیومد من زنگ زدم شرکت میگن ! سیاست شرکته !! نحوه قیمت گذاریمون تغییر کرده !! بدون هیچ اطاعی بدون هیچ مقدمه ای !! بدون هیچ چیز اضافه ای یا تغییری !!
تازه علاوه بر این send رو هم الان جزو ترافیک حساب میکنن !!!!!!!!!!!!!!!!! همین یعنی یک سوم افزایش قیمت !!!! در کل قیمت اینترنت 2 برابر شده !!! بجای اینکه نزدیک عیده بخوان تسهیلات یا طرح های ویژه ای بزارن برا مشتریکن معلوم نیست دارن چه غ.... میکنن!!!!
من برای اولین بار تو عمرم اومدم از آسیا دی ال دانلود کنم ولی نمیشه:n27:
همکاری بی سابقه شرکت های PAP یکی از دلایل گران شدن اینترنت خواهد بود و مافیایی که در صنعت خودرو هست به شرکت های pap هم رسیده خیالتون راحت وضع از این هم که هست بدتر خواهد شد
22 بهمن خواستم حجم بگیرم گفتم به جاش گیگ باکس 90 گیگ بهتره
که تا خواستم بخرم اونم گرون کردن
خدا براشون نسازه
دارن به طور هماهنگ گرون می کنن :n28:
دوستان نمیدونم چه خبری شده ولی همه شرکتها سرویس های ویژه حتی برای ثبت نام اولیه رو هم برداشتن
حتی الان که دم عیدم هست هیچ جشنواره ای وجود نداره برای ثبت نام اولیه چه اسیاتک چه بیست نت و چند شرکت دیگه.
شرکت هایی هستند که هنوز جشنواره دارند مثلا عصر تلکام برید به سمت اونها من نمایندگیشو دارم هر کی خواست پیام بده بهش سرویس میدم
شرکت های گرون فروش را تخلیه کنید و به سمت شرکت های منصف برید
بله شرکت ها توافق کردن که اینجوری بشه و تصمیم عجیبی هم هست ولی اینکه دوستان میگن گرون شده غلط هست چون سرویس های جشنواره با تخفیف قیمتشون این بود و حالا شرکت ها این تخفیف هارو دیگه ارائه نمیدن و ترجیح دادن به قیمت اصلی برگردندنقل قول:
من حدس میزنم که بخاطر کارای تنظیم مقررات وسیاست هایی که داره اعمال میکنه مبنی بر نصف شدن قیمت ترافیک داخلی و جداسازی ترافیک داخلی از خارجی باشه بنابر این شرکتها هم تصمیم گرفتن سیاستشون را عوض کنن
چند وقت پیش هم خبری خوندم مبنی بر گرون شدن اینترنت موبایلی که نمیدونم اعمال شد یا نه ولی احتمالا همین روزا اجرا بشه
پیش بینی میکنم جشنواره بیاد ولی با تخفیف کمتر چون اینکار روی فروش تاثیر داره
حجم 3 گیگ ، 2 هزار تومن هم دیگه نمیده برای آخر هفته؟!
همشون با همند فقط مردم هستند که با هم نیستند!نقل قول:
اگر قرار باشه تعرفه adsl به lte برسهنقل قول:
خو همون lte خیلی بهتره که
تا امروز ظهر موجود بود ولی عصر نبود ظاهرا برداشته شد
فعلا 29 گیگ خرید کنید با قیمت 24 گیگ حساب میشه یعنی 5 گیگ رایگان دریافت میکنید تا 31 فروردین هست
نقل قول: