مثل اینکه به گفته ی خیلی MINE بوی CREED AVENTUS میده
موندم اینو بگیرم یا پلی بوی ؟
برای بعد از ظهر میخوام و اسفند ماه
Printable View
مثل اینکه به گفته ی خیلی MINE بوی CREED AVENTUS میده
موندم اینو بگیرم یا پلی بوی ؟
برای بعد از ظهر میخوام و اسفند ماه
علی جان 50 میل کمه دادا! ولی خوب ، قیمتو پخ کنم برام مرسی.نقل قول:
Mine Pour Homme by Marc Joseph ,نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیس چی به چیه ! :n02: تو سایت اصلیشم این ادکلنو پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04:
ولی هر چی که بود ، از نظر من کار با کیفیتیه! :n09:
مطمئنه ؟ از این تقلبی ها نباشه ! ساخت کجاست ؟ رو کاغد تست گرفتی ببینی موندگاری چه جوریه ؟نقل قول:
نقل قول:
آره آره! مال فرانسه هست. راستش طراحی شیشه و نوع بسته بندی نمی خورد کار بی پدر مادری باشه! :n02: جزئیاتو دیگه باید از دوستای گلمون که تو کار ادکلنن بپرسیم.. چون تازه هم اومده احتمالا تقلبی نداره! :n13: راستش رو دستم تست کردم ، پخش بوش خیلی خوب بود ، ولی دستمو چند بار بعدش شستم موندگاریو دقیق نمی تونم بگم بهت ( بر حسب ساعت .. ) ؛ ولی بازم خیلی خوب بود. :n06:
پ.ن : به نظر من نسبت به راکی مونتن ( چون یکی از گزینه هات بود میگم ) خیلی سرتره! از لحاظ رایحه خیلی شیک تره به نظرم. همین طور تو پخش بو و موندگاری سرتره!
آره راکی یکی از گزینه هامهنقل قول:
پ.ن : به نظر من نسبت به راکی مونتن ( چون یکی از گزینه هات بود میگم ) خیلی سرتره! از لحاظ رایحه خیلی شیک تره به نظرم. همین طور تو پخش بو و موندگاری سرتره!
اوکی اگه این جوری باشه که خوبه
حالا ببینم اصلا گیرم میاد یا نه
اسمش ماین پور هوم هست دیگه ؟
آره :n01: آره حتما" تست کن ، نتیجه رو هم اعلام کن! :n02:نقل قول:
درودنقل قول:
تهرانی؟ کجا 110 قیمت میداد؟
شهرستانم من!نقل قول:
امروز پیش بینی هوای تهرانو برای 10-15 روز آینده نگاه میکردم.... هیچ خبری از سرما نبود، برف و اینا که واقعن هیچی:n03:...بعد از اونم دیگه رسمن بهار اومده و بازم گرمای هوا:n27:
این یعنی خداحافظ عطرای زمستونی...خداحافظ بوهای شیرین...بوهای تاریک....بوهای مردونه:n03:
دوستان عطر ملایم و خنک که توش بوی چای + یکمی ادویه باشه سراغ دارید؟