دیگه تو بازی خارجی تو مسابقات تو خارج هم گیر میدننقل قول:
واقعا که
Printable View
دیگه تو بازی خارجی تو مسابقات تو خارج هم گیر میدننقل قول:
واقعا که
اینجام باید در حقه ملت ظلم بشه.....مثله مسابقات ورزشی که حق نداری با اسرائیلی بازی کنی....نقل قول:
راستی یه خبر دیگه اومده چمپ ها ی مذکری که ریش ندارن و یقه اخوندی . و جای قلمبه ی مهر تو پیشونیشون نیست بن میشن. ez هم در صدر جدول بنشون هست.:n02:
taric چی :n08::n02::n08:؟ perseus pantheon هم بن میکنن اگه بدونن ماهیتش ضد ایرانه :n15:نقل قول:
به غیر از lOL SKIN نرم افزار دیگه ای هم هست برای اسکین؟ مجانی
میخوام اسکینایی که خود بازی ساخته بیارم نه اسکینای بقیه
اگر هردوش باشه چه بهتر
سلامنقل قول:
آقا مسابقات رو بی خیال ، یکی جوا منو بده!
برای mastery برو تو سایت mobafire همونجا هم گفته برای چه champi چه rune خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من دیگه champ بخر بهتره
سلام
کسی exeبازی رو میتونه اپلود کنه یا لینکی چیزی کسی داره بده کامپیوترم ویروسی شده نصف Exe کامپیوترم خراب شدن
سلامنقل قول:
می دونم mobafire رو زیاد رفتم
منظورم یک سری rune جنرال هست که برای همه چمپ ها بتونم با کمترین مشکلی استفاده کنم
همین طور mastery های متفاوت که با 20 تا مستری بشه تمام چمپ ها رو به خوبی هدایت کرد.
مثلا mastery برای singed و sejuani یکی هست و می شه جنرال استفاده کرد برای هر دو
یا مثلا janna و soraka دقیقا mastery هاشون یکی هست ، اما برای nami فرق داره کمی و ...
راستی من این champ های Support رو دارم الآن ، می خوام باز هم بخرم ، فقط موندم چی بگیرم برای بعدی
الآن اینا رو دارم:
nami,taric,janna,alistar,soraka,nunu,lux,teemo
بعد با sona بازی کردم و ازش خوشم می آد ، شنیدم lulu و thresh و leona هم عالی هستند ، karma هم ظاهرا خوبه (فقط nurf شده) ، به نظر شما کدوم رو بگیرم؟
موقعی که free بود با lulu و thresh بازی کردم زیاد خوشم نیومد (شاید چون هنوز بهشون عادت نکردم).
اگر champ دیگه ای هم به ذهنتون می رسه بگید.
karma تو map های غیر اصلی خیلی عالی support می کنه ولی معمولی من ترجیح میدم هنوز برم باهاش mid مگر اینکه team زور کنه برو پایین:n02:نقل قول:
برای supp که گفتی با kayle,fiddle ,zyra,nida ,syndraوlb هم میشه supp کرد اگر دوست داری حتی shen هم خوبه برای bot
توی اینا اول leona بعد fiddle بعد هم zyra رو من پیشنهاد می کنم بگیری ولی بازم قبلش باهاشون امتحان کن پشیمون نشی
ap -tank-health -sheild -cc -harass انواع و اقسام supp داریم با توجه به موقعیت هم هر کدوم که مناسبه انتخاب می کنی ولی باید ببینی با کدوم راحت تری اول و partneret و team ات کیا هستن
blitz هم فکر کردم باید داشته باشی ننوشتم دیگه