چرا محل سکونتت را نوشتی تالار موسیقی 30p
باید میگفتی p30
مدل گوشیت چیه؟
Printable View
باید میگفتی p30
مدل گوشیت چیه؟
سلام محمد جان!!
سلام اقا مهدی گل
یه سری سوالاتی دارم که بعدا ازت می پرسم ولی فعلا به این چنتا دونه جواب بده
چشم . مادرخدمتیم
1- متولد چه سالی هستی(قبلا فقط ماه را گفته بودی)
28/4/1368
2- آیا از موسیقی طبیعی خوشت میاد؟؟(منظور از موسیقی طبیعی صدای آبشار و پرندگان و امواج دریا...)
100%.چون تمام ترانه های ما هم الهامش از همون هاست
3- از موسیقی طبیعت بیشتر دوست داری یا موسیقی که با آلات موسیقی زده بشه؟
سعی میکنم اگه جایی باشم که موسیقی طبیعی داشته باشه با موسیقی دست ساز محیط رو خراب نکنم
4- شنیدی که میگن لنگه کفش در بیابان غنیمته؟؟شما میدونی ارزشش چقدره؟؟اگه بیارزه ما بریم یه لنگه کفشی که در بیابانه بخریم...
تو تو بیابون لنگه کفش پیدا کن.اون وقت برا منم بخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- از مرگ میترسی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره
6- نما ز میخونی؟
نه
باید میگفتی p30
اره وقتی فهمیدم اشتباه شده.گفتم ولش کن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
مدل گوشیت چیه؟
NOKIA 6681
سلام بر :40:محمد عزيز:40:
مي خوام با سبك متفاوت و جديدي ازت سوال كنم:5: :
تمام سوالات از اجراهاي استاد شجريان و به صورت سوالي(برخي سوالي نيسستد بلكه خودم به صورت سوالي ميپرسم) هستند.
اميدوارم متوجه سوالات بشي و الكي جواب ندي چون سوالات الكي نيست ضمن اينكه ادامه شعرها رو نگيا خواهشا حواب سوالات رو بده.(ببخشيد اگه زياد تاكيد كردم)
ممنون:11:
1-جان جهان دوش كجا بوده ايي؟
2-قاصدك هان چه خبر آوردي؟ وز كجا وز كه خبر آوردي؟
3-مشت مي كوبم بر در پنجه ميسايم بر پنجره ها من دچار خفقانم خفقان من به تنگ آمده ام از همه چيز بگذاريد هواري بزنم .............من هوارم را سر خواهم داد از شما خفته ي چند چه كسي مي آيد با من فرياد كند؟
4-از دلم بي خبري؟
5-ملكا ذكر تو گويم كه تو پاكي و خدايي --- نروم جز به همان ره كه توام راهنمايي؟
6-داد و بيداد از اين روزگار *** ماهو دادن به شبهاي تار؟اي بارون
7-دست از طلب ندارم تا كام من برآيد؟يا تن رسد به جانان يا جان ز تن برآيد؟
8-جهان باقي و فاني ، فداي شاهد و ساقي؟
9-آهنگ وفا؟
10-بي همگان به سر شود ، بي تو به شر نمي شود؟
خوب ممنون از اينكه پاسخ ميدي :11: :11: :11:
اميدوارم از سوالات خوشت اومده باشه:46:
]سلام بر :40:محمد عزيز:40:
سلام پایان جون:40:
مي خوام با سبك متفاوت و جديدي ازت سوال كنم:5: :
بفرما درخدمتیم
تمام سوالات از اجراهاي استاد شجريان و به صورت سوالي(برخي سوالي نيسستد بلكه خودم به صورت سوالي ميپرسم) هستند.
اميدوارم متوجه سوالات بشي و الكي جواب ندي چون سوالات الكي نيست ضمن اينكه ادامه شعرها رو نگيا خواهشا حواب سوالات رو بده.(ببخشيد اگه زياد تاكيد كردم)
ممنون:11:
سعی میکنم
1-جان جهان دوش كجا بوده ايي؟
ددوش تا ساعت 3 صبح پا نت بودهایم بعد تا 10 تا صبح خواب بودهایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-قاصدك هان چه خبر آوردي؟ وز كجا وز كه خبر آوردي؟
امیدوارم از سازمان سنجش باشه و قبولی من تو کنکور باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-مشت مي كوبم بر در پنجه ميسايم بر پنجره ها من دچار خفقانم خفقان من به تنگ آمده ام از همه چيز بگذاريد هواري بزنم .............من هوارم را سر خواهم داد از شما خفته ي چند چه كسي مي آيد با من فرياد كند؟
متاسفانه الان هر کی فریاد بزنه خیال میکنند طرف دیوونه شده بنابراین دور منو خط بکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-از دلم بي خبري؟
پایان جون الان انقدر زندگی مردم سخت شده که همه ار دل هم بی خبرن.طرف رو میبینی خیال میکنی داره پادشاهی میکنه میری تو زندگشی میبینی چقدر بد بختی داره.انقدر ادما از هم دور شدن که دیدن فقط رفته سر قبر و عید همین
5-ملكا ذكر تو گويم كه تو پاكي و خدايي --- نروم جز به همان ره كه توام راهنمايي؟
خب معلومه.ولی میدونی مشکل از کجاست.چشم دیدن نداریم که راه درست رو ببینیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-داد و بيداد از اين روزگار *** ماهو دادن به شبهاي تار؟اي بارون
اره دادن.کارشم نمیشه کرد اینجا هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-دست از طلب ندارم تا كام من برآيد؟يا تن رسد به جانان يا جان ز تن برآيد؟
این عشقای حقیقی ماله اشخاصی مثل حضرت حافظ نه من که.هیچ وقت حاضر نیستم برا معشوق جان زتن برون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-جهان باقي و فاني ، فداي شاهد و ساقي؟
اینو هستم بنشین و دمی به شادمانی گزران.الان منم همینه داریم حال میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-آهنگ وفا؟
وقتی اب سر بالا بره میشونی.دیگه کی الان اهنگ وفا برا من و تو میخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-بي همگان به سر شود ، بي تو به سر نمي شود؟
نظر من اینه اگه یکی اون بالاها هوات رو نداشته باش. 1 ثانیه هم نمیتونی نفس بکشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ممنون از اينكه پاسخ ميدي :11: :11: :11:
خواهش میکنم.امیدوارم اون طوری که باید جواب داده باشم:11:
اميدوارم از سوالات خوشت اومده باشه:46:[/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوب بود(رو بعضی از جمله هات خیلی فکر کردم تا جواب خوبی بدم)
mohammad99 جان سلام
تا حالا کنسرت رفتی ؟
تو ایران بوده یا خارج از ایران ؟
مرسی
mohammad99 جان سلام
علیک سلام مریم جان
تا حالا کنسرت رفتی ؟
اره-جشنواره فجر رو رفتم چند تا دیگه هم رفتم. لطفی هم به خرج یکی از دوستان رفتم.طفلک فکر کنم کلی پیاده شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ایران بوده یا خارج از ایران ؟
ایران
مرسی[/B]]
خواهش میکنم وظیفه بود:11:
اگر قرار باشه رأی گیری بشه که بهترین جوابها رو تا حالا کدوم صندلی دق ... یعنی داغ نشین داده، مطمئنم محمد انتخاب میشه
این نقل قولی که کردم یادته؟؟نقل قول:
نظرت چیه؟:21: :21:
mohammad99 جان بازم سوال :
داستان کلاه به سر رفتگان را شنیدی ؟
تا حالا سر کسی کلاه گذاشتی ؟
چند بار سرت کلاه گزاشتن ؟