از وقتی downstream رفته رو 4 مگ مدام اینترنت من قطع میشه. پشتیبانی هم ایده ای نداره. سرچ کردم، نوشته بودن ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، که نشد.
در حالت ADSL2+ از همه بیشتر قطع میشه. :(
کسی همچین مشکلی نداشته؟
Printable View
از وقتی downstream رفته رو 4 مگ مدام اینترنت من قطع میشه. پشتیبانی هم ایده ای نداره. سرچ کردم، نوشته بودن ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، که نشد.
در حالت ADSL2+ از همه بیشتر قطع میشه. :(
کسی همچین مشکلی نداشته؟
اگه قبلاً مشکلی نداشته و تازگی اینجوری شده است. بگیر یه دور ریستش کن و دوباره تنظیمش کن. از طرفی ممکنه مشکل از سمت مرکز مخابراتی منطقه باشه. اگه خیلی قطع و وصل شدن زیاده و مثلاً علاوه بر دیسکانت شدن حتی ارتباط DSL هم قطع میشود با پشتیبانی صبانت تماس بگیر. شاید حتی لازم بشه از طرف مخابرات رو پیگیری کنی.نقل قول:
یه کار بهتر هم اینه که یه مودم دیگه رو از دوست و آشنایی قرض بگیری و با اون امتحان کنی اگه مشکلی پیش نیومد. باید مودم خودت رو درست تنظیم کنی.
پشتیبانی درستش کرد بالاخره. فکر کنم افزایش upstream به 4 مگ مشکل درست کرده بود. الان روی 1 مگ دانلود و 256kb/s آپلود گذاشتن،نویز خط کم شد- SNR Margin از 10db رسید به 25dbنقل قول:
یعنی اینا به هم ربطی دارن؟؟ Downstream/upstream rate و نویز (SNR margin )؟
بله شبانه 128 سرعت 16 هست.شما میتونید 2 مگ محدود بگیرین تا سرعت شبانتون روی 256 باشه یا سرویسای طلایی نا محدودشو بگیرین که پهنای باندتون باز باشه و مثل سرویسای محدود هست. مثلا 128 نامحدود روزانه سرعتتون روی 60تا70 هست.نقل قول:
در ضمن اگه بازم سوال دارید در قسمت پ خ اعلام کنین.ممنون
دیشب بالاخره سرعت نرمال شد. سرعت میانگین ۶۴ کیلوبایت بود. بین ۳۲ تا ۱۲۸ نوسان داشت اما به طور متوسط همون ۶۴ بود. بد نبود و در حد قابل قبولی دانلود انجام شد. حالا امیدوارم درست شده باشه.
فکر نکنم. اگه به پشتیبانی زنگ زدی و اونا هم پهنای باند خط (دانلود و آپلود) رو تغییر دادن که مشکلت حل بشه این یعنی مشکل از سمت مخابرات/مرکز تلفن منطقه است. کیفیت اتصال به خیلی چیزها بستگی داره. مثلاً یکیش نوع تجهیزات مرکز تلفن یا میزان فاصله مشترک از مرکز است.نقل قول:
همیشه وقتی از سمت خودت - چه از لحاظ سختافزاری و چه نرمافزاری - مطمئن هستی و چیزهایی رو که باید بررسی میکردی کامل بررسی کردی، با پشتیبانی تماس بگیر. در صورتی که دستکاری از سمت کاربر نباشه، الکی خودت رو درگیر تنظیمات مودم و کامپیوتر نکن.
مرسی. :)نقل قول:
فعلاً ببینم صبانت چی کار میکنه. باید صبر کرد. چون در حال حاضر تنها مشکل من با صبانت مشکلاتی است که در این چند وقت اخیر در اینترنت شبانه داشته است. دیشب که بد نبود. اگه درست و پایدار هم بشه برای من کافیه. ولی پیشنهاد شما رو هم مد نظر قرار میدهم.
سلامنقل قول:
قیمت های نامحدودش چطوره ؟ نه اینکه من از صبا ناراضی باشم نه ولی خوب اخیرا مصرف روزانه ام بالا رفته
بچه ها کسی مشکل باز کردن سایت ف = یس بوک را نداره من حتی با چیز پی ان هم برام باز نمیشه با دوستام هم که تماس گرفتم که از صبا نت اشتراک داشتند اونها هم نمیتونند
مشکلی نیست.نقل قول: