ممنون از راهنماییتون . ایا انتخاب دیگری هم هست یا این مدل با بودجه من بهترین است ؟نقل قول:
در کل سپاسگذارم از لطف و راهنماییت
Printable View
ممنون از راهنماییتون . ایا انتخاب دیگری هم هست یا این مدل با بودجه من بهترین است ؟نقل قول:
در کل سپاسگذارم از لطف و راهنماییت
به نظر من با توجه به خواسته و بودجه شما این مدل بهترین برای شماست.نقل قول:
بازم شما خودت برو تو بازار و پرس و جو بکن و صدای چند مدل رو بشنو.
ممنون از راهنماییت
درود بر دوستان گرامی
من خیال دارم یک سینمای خونگی بگیرم تا 1.5 میلیون تومن. تلویزیونم پاناسونیک 3D پلاسما هستش.
مدلی که چشمم رو گرفته LH-985XBH Apollo II LG هستش. مشخصات فنی خوبی داره.
می خوام بدونم (بدون تعصب روی برند خاصی) با این پول دستگاه بهتری می تونم بخرم؟
سپاس از راهنمایی تون
پیشنهاد من سینم خانگی های پایونیر هست.منتها شما اگر چشمت این مدل رو گرفته بگیر.مدل خوبیه.نقل قول:
کارهای پایونیر همیشه قشنگ و خوب بوده، الان پایونیر رو هم یه بررسی کوتاه کردم، مدل 727 به نظر کامل میاد. فکر کنم باید صداهاشون رو از نزدیک بشنوم. بدیش اینه که به شنیدن صدای توی مغازه نمی شه بسنده کرد.نقل قول:
پرسش اینجاست که با این پول بهترین انتخاب چیه؟
بله باید صدا بشتوید.البته شما داری پول برای سینما خانگی میدی.فکر نکن تو موزیک تفاوت ها خیلیه.بلکه تو فیلم تفاوت ها خیلیه.نقل قول:
مدل 727 و 424 از پایونیر گزینه های خوبی هستند.
با اینکه از این شاخه به اون شاخه پرین هستش! ولی توی گشت و گزارم بین مدل های گوناگون به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخوردم. یک دستگاه کلاسیک و زیبا با اسپیکرهایی کوچیک و صدایی شفاف که متاسفانه بلوری ساپورت نیست.
به این فکر افتادم که به جای خریدن یک دستگاه آماده، یک ست خوب جمع کنم.
می تونید پیشنهاد بدید چیا رو با هم مچ کنم؟
خب بحث بودجه وسطه.بودجه شما برای اینکارا محدوده.نقل قول:
دوستان دنبال سینمای خانواده ظریف میگردم . کارم طراحی داخلیه برای همین این محصول تا حد ممکن نباید خودش را به دکور و چیدمان تحمیل کنه و به طور خلاصه بگم که باید در کلیت کار دیده نشه !
گاها در سایت های نقد خارجی به sound bar ها بر میخورم که قیمت مناسبی دارند نمیدونم اینجا هست یا نه ؟
بودجم تا 1.5 ه میتونه بالاتر هم بره البته دوستان اگه پیشنهاد های دیگه هم هست دریغ نکنید چون در مبحث صوتی تصویری تجربه دارم ار بحث های فنی استقبال میکنم