دوستان کسی میدونه ضوابط انصراف از تحصیل ارشد دانشگاه آزاد چیه و آیا هزینه ای داره یا نه؟
من یک ترم خوندم و بنا به دلایلی میخوام انصراف بدم.
Printable View
دوستان کسی میدونه ضوابط انصراف از تحصیل ارشد دانشگاه آزاد چیه و آیا هزینه ای داره یا نه؟
من یک ترم خوندم و بنا به دلایلی میخوام انصراف بدم.
سلامنقل قول:
بله بسته به رشته و شهریه ثابت شما است ...حداکثر حدود 500.000 تومان هست ...
ممنون از راهنماییتون . شهریه ثابت 1,070,000 هست و رشته ام هم ارشد عمران . یعنی از 500 تومن بیشتر نمیشه؟ آخه چند جا خوندم نوشته بود باید 1.5 برابر شهریه ثابت پرداخت بشه .نقل قول:
درضمن اصلاح کنم من یک سال خوندم نه یک ترم . آیا این فرقی میکنه در پرداخت هزینه انصراف؟
سلام
دوست عزیز alavi71 میشه بفرمائید که شهریه هر ترم دانشگاه آزاد، رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار، اطراف تهران حدودا روی هم چند در میاد؟؟
شهریه های سال های قبلو نمیخوام فقط میخوام بدونم حدودا واسه هر ترم چه قدر باید بدم؟؟
سلامنقل قول:
550 تومن شهریه ثابت + بقیشم بستگی به واحدات داره که حدود 300 تومن میشه جمعا 800 هزار و اندی
کسی میدونه درس اشنایی با مبانی دفاع مقدس اختیاری هست یا اجباری ؟
من ترم پیش این واحد پاس کردم این ترم میخوام درس بردارم نمیدونم این درس اختیاری بوده یا اجباری اگر اختیاری بوده همگروه هاش چه درسایی بوده که بی جهت برندارم و پول اضافی بدم ؟
مرسی :n16:
مبلغه رو که گقتم برای کارشناسی بود ....نقل قول:
ولی برای ارشد فکر میکنم حدود همون شهریه ثابت هست ....
ترم تابستون هم واسه امتحاناش کارت ورود به جلسه میخواد؟ مهلتش کی هس؟
سلام دوستان کسی از این رشته های بدون کنکور خبر داره ؟ قبولیش سخته یا اسون ؟
من رشتم تجربیه بندرعباس زندگی میکنم معدل کتبی 13 بنظرتون یکی از مهندسی ای اطراف تهران رو میارم ؟:)
سلام.بست هبه رشت هانتخابی کار چندان سختی نیست ...نقل قول:
ولی توجه داشته باشید که ازاد تهران خوابگاه ندارد ...