منظورت از جواب همون تخمین رتبه س؟ من می ذارمش پیشاپیش هم تبریک می گم بهتون خانم دکترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منظورت از جواب همون تخمین رتبه س؟ من می ذارمش پیشاپیش هم تبریک می گم بهتون خانم دکترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
البته فکر کنم سوال اولمو فهمیدم گزینه 2 طبق پارسال تخمین می زنه. که من 86 رو بدتر شدم.درسته؟
در مورد ادبیات کسی نمی دونه کدوم درساست؟
والله در مورد درسای ادبیات چیز دقیقی نمی دونم ولی چیزی که خودم به نظرم مهمه :نقل قول:
پیش :
نی نامه - حسین بن منصور حلاج - گویی بط سفید جامه به صابون زده ... - خوان هشتم /. ( تاریخ ادبیات که همه درسا مهمن )
سوم :
تحمیدیه ( درس اول ) - تاریخ بیهقی ( قاضی بست ) - کلیله و دمنه ( کبوتر طوق دار ) - دو درس عرفانی آخر کتاب /.
دوم : دوم در کل درس مهم آنچنانی نداره همه رو یه بار از روشون خونده باشی حله .
در کل به عنوان کسی که ادبیات رو نسبتا خوب می زنه بهت می گم که ادبیات با اونچه که تو کتاب درسی می خونی متفاوته . هیچ وقت نمیان واسه قرابت و املا و آرایه های ادبی عین متن کتاب رو بدن . به قول معلممون استاد روزبهانی کتابای درسی ادبیات فقط جنبه ی تمرینی دارن که مثلا من با تمرین با متن کتاب بتونم قرابت ها رو تشخیص بدم آرایه ها رو پیدا کنم . همین .
به نظرم روی تاریخ ادبیات و واژگان و زبان فارسی مسلط شو با خوندن ، بقیه رو اونقد تست بزن که تو تشخیص حرفه ای بشی .
موفق باشی
سلام
این سامانه پیگیری اطلاعات تحصیلی دانشگاه آزاد برای من سال فراغت از تحصیل رو سال تموم شدن سال سوم رو زده! واسه ی شما هم اینجوریه؟ باید تایید کنم دیگه! نه؟ آخه این جزو موارد مغایرتی که باید تایید نکرد نیست...
من مهندسی برق صنعتی شریف قبولم.
آره حق باشماست.نقل قول:
حواسم به سهميه جنسيت نبود. فك كنم 70 -30 باشه.
اینا که تمام نمرات ما رو دارن...:31:
حالا یه سوال:
دانشگاه آزاد فقط معدل کتبی رو تاثیر میده یا مثل دولتی تک تک نمرات رو 15% تاثیر میده؟؟؟؟
کی باید بریم کارت بگیریم؟
نحوه کارت گرفتن چجوریه؟
هم آزاد و هم سراسری
سلام. من بودم. نمی دونم از کجا میتونی گیر بیاری ولی به نظرم ارزش نداره وقتت رو بذاری. فقط فیزیکش یه مقدار جالب بود. خواستی بخونی وقتت رو اصلا اصلا روی عمومی هاش نذار که تلف کردی! ریاضی ش تک و توک سوالای دام دار قشنگ داشت ولی فقط دام دار بود یعنی سخت نبود. از نظر سطح، نصف قلمچی هم نمی شد!نقل قول:
دمت گرمنقل قول:
اگه 88 خارج تجرربی رو هم داشتی دریغ نکن(فقط مارکش کانون نباشه!)
این فرصت برابر هم ما رو بدجور گذاشته سرکار معلوم نیست میخوان چی پخش کنن!
من که 6و7 برنامم کاملا خالیه!
حداقل بگن موضوعش چیه که آدم بدونه به دردش میخوره یا نه!
به نظر شما مطالب درسی میخوان بگن یا مطالب مشاوره ای ( مثلا کنترل استرس و ...)؟