شک نکن نشر دریافتنقل قول:
گاج سفید سوالاتش به درد کسی که کنکور می ده نمی خوره من هردو شو دارم حالا خود دانی:21:
شک نکن نشر دریافتنقل قول:
گاج سفید سوالاتش به درد کسی که کنکور می ده نمی خوره من هردو شو دارم حالا خود دانی:21:
نقل قول:
دوست عزیز سال سوم فقط تشریحی کار کن وسه نهایی .
تستی کار نکنیم ؟نقل قول:
مشاور مدرسمون میگه تا عید تستی کار کنین و بعد از عید برای امتحان نهایی بخونین ( من سوم هستم ) توجیهش هم اینه که توی سال چهارم به اندازه ی کافی وقت نداریم
به نظر من که مشاورتون حرف درستی زده.بازم میگم حل تست تاسقف شبی 50 تا مفیدهنقل قول:
.نقل قول:
منظور من از یک این است که تمام اجزای نورون از آکسون و دندریت تا...برای خودش یه مجموعه است.دلیلش هم صفحه 30 کتاب زیست 2 که سه نوع نورون را نشان داده و نگفته یک نوع نورون دیگر نیز وجود دارد که فقط شامل جسم سلولی است و آکسون دندریت ندارد.قسمت خاکستری شامل جسم سلولی نورون است ولی بقیه نورون(آکسون و دندریت) کجاست.
1.داخل ناحیه خاکستری
2.داخل ناحیه سقید رنگ
3.کلا بیرون نخاع
البته باتوجه به صفحه 42 زیست 2 اون قسمت خاکستری فقط جسم سلولی نیست بلکه نورون رابط هم داره!نقل قول:
درسته که زیاد بحث نشده ولی آقا علیرضا از شما بعیده.بابا شما که زیست رو بالا میزنی خداییش نه خداییش وقتی کتاب چنین شکلی میکشه برات سوال ایجاد نمیشه که این چیه. گفتم خدایییشا!!!نقل قول:
ما باید بحثامون رو جای دیگه مطرح میکردیم ولی حالا دیگه...نقل قول:
خوب منم کشته مرده همین دست نوشته ها هستم.از اول از همین چیزا میخواستم.من اصلا معتاد این چیزام.میشه اگه از این چیزا داری به ما هم بدی.اگه بدی روز و شب دعات میکنم:42:نقل قول:
پس میشه گفت رنگ خاکستری به خاطر نبود میلین نورون است!نقل قول:
سلام
میگم کتابهای سزی هفت خوان خیلی سبز هم کتاب های خوبی بود و ما نمیدونستیم!البته ازمون های تستیش اونحوری که میخواستم نبود ولی در بخش اموزشش خیلی جامع و کامله.فعلا که دوتا خوان چاپ کرده.یکی املا و یکی هم لغت و معنی.خوان بعدیش مال زبان فارسیه که بعیده به کتاب هامون سبطی برسه.البته هنوز تالیف نشده.ولی کلا کتابهای خوبی داره تالیف میکنه این عباس براری.
شماره 71. یعنی مقدمه ای بر سیستم های رادار خطا میده!!!
ممنون از کمکت!:40:نقل قول:
فقط یه چیزی چون که تو هم دریافت داری هم گاج سفید میخواستم بدونم دریافت سوالا کنکوره یا تالیفی ؟از کنکور چه سالی داره تا چه سالی..!؟؟ برتری دریافت به گاج چیه ؟(پی دی اف دریافت رو دیدم) درکل مشخصات دریافت چیه که میگی بهتره!!!؟؟
البته اگه وقت داشتی و مزاحمت نبودم.:27:
به طور کل سوال های کنکور در کتاب های اموزشی مربوط به هندسه کمه مخصوصا هندسه یکنقل قول:
من گاج سفید :2: رو داشتم که اهدا کردم به دوستان :10:خودم از روی کتاب ابوالقاسمی می خونم کتاب خیلی خوبیه شاید عیبش قدیمی بودنش هست ولی در کل خوبه