-
سلام دوست
دوتا سوال داشتم از خدمتتون.
یه مکانیک به دلكو نوا دست زد. حالاته گاز صدای قرقر میده عین صدای سوپاپ و قتی تو ماشینای دنده ای دنده مرده میشه.
یكم ریتارد میكنم بد استارت میخوره اوانس هم میكنم صدای قرقر میده. (البته این صدا فقط با بنزین)
سیم سبقت جنس خوب چه ماركیه و حدودا چنده؟!
-
درود بر همگی
این چند روز را درگیر کاربراتور و مگنت بود نتونستم به کلوپ سر بزنم
تنظیم خاصی روی کاربراتور انجام ندادم همان طور که باز کرده بودم بستم شناور هم در صفحه های قبلی توضیح داده بودید چک کردم درست بود
در مورد لرزش موتور در چند ثانیه اول قبل از باز کردن کارب این مشکل + مکش نکردن لوله وکیوم دلکو وجود داشت به خاطر همین بازش کردم
مقداری پیچ تنظیم سوخت (پیچی که چوک کولر وصله) باز میکنم دور موتور بالا میره اما اون لرزش را داره! پیچی که جلوی کارب هستش اون را هم مقداری باز میکنم تاثیری نداره !
در مورد سوپاپ ها که فرمودید که انگار جسمی سنگین به عقب ماشین بسته شده و جلوی شتاب گرفتن را میگیره این طور نیست
شمع ها ، وایر ها ، سه سیم دلکو، تایپت ها را دو ماه پیش تعویض کرده بودم فقط مونده بود مگنت (که شکم به مگنت میرفت) که اون را هم عوض کردم ماشین اصلا روشن نشد مال خودش را جا زدم با اولین استارت روشن شد
سفارش دادم یه مدل دیگه به نام TRANSPO فرستادن نصبش کردم استارت زدم خیلی بد روشن شد انگار ماشین تک کار میکنه واگزوز صدای پرت پرت میداد گاز که میدادم لرزش موتور بیشتر میشد تا اینکه خاموش شد چند بار استارت زدم روشن نشد بعد از ده دقیقه دوباره که استارت میزنم روشن میشه یخورده که گاز میدم باز خاموش میشه مگنت را باز کردم مال خودش را بستم با یک استارت روشن شد ماشین چون گرم بود لرزش نداشت ، معمولا صبح ها این لرزش موتور را داره که نتونستم بر طرف کنم
دوستان از چه نوع مگنت و چه برندی استفاده میکنن که تا حالا جواب داده؟
این مگنت ها شماره بخصوصی دارن؟ با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
احتمال زیاد فیلر گرفته
فیلر خاموش گرفته با شابلون زیادی سفت کرده
باید ماشین روشن فیلر گرفته شه...
-
من هم برام پیش اومده که مگنت خریداری شده رو نصب کردم و اصلا کار نکرده و تا جایی که من متوجه شدم کارکرد این قطعه 0و1 هست یعنی یا کار میکنه و یا نه و چیزی بین این حالات بعید میدونم اتفاق بیفته. من از مگنت ساخت تایوان(یونیپوینت) که البته نمیدونم شاید هم چینی مرغوب باشه استفاده میکنم و مشکلی تا به حال نداشته .
در رابطه با تنظیم دلکو هم باید سعی کنید بین 2 حالتی که اول:سفت استارت خوردن و دوم:صدای سوپاپها و صدای چرق چرق در سربالایی و یا گاز زیاد حالتی رو پیدا کنید که هم صدای موتور در حالات فشار بر اون و سربالایی درنیاد و هم استارت خوب بچرخه.
در رابطه با تنظیمات موتور به نظر میاد باید یکبار دیگه از نو همه چیز بررسی بشه تا هم علت لرزش پیدا بشه و هم برق ماشین تنظیم بشه و ... یک روش بسیار خوب که قبلا از علی اقا یاد گرفتم رو میتونید از ایشون جویا بشید و سفتی سوپاپها رو تنظیم کنید و روشی که ایشون یاد دادند که برای من بدجوری جواب داده.
-
جناب camaro lt ممنون از راهنمایی های مفید و بسیار کارآمدتون
اگر امکان داره درمورد تنظیم سوپاپ ها توضیح بدین تا از تجربتون استفاده کنیم.با تشکر
-
دلکو را با وضعیت شمع 1 ( و یا هر شمع دیگه که دسترسی بهتر دارید) انجام بدید. وقتی در وضعیت انفجار، دلکو تنظیم شد، بعد به مقدار نیاز ( بر اساس وضعیت روشن شدن و کشش و شتاب و..) دلکو را ادوانس یا ریتاد کنید.
فکر میکنم مشکل کاربراتور بخاطر لرزش از همان سوپاپ بنزین دور آرام باشه که احتمالا بد باز میشه و یا اصلا کار نمیکنه.
مارک ترانسپو بگیر نگیر داره و من هم زیاد نتیجه خوبی از این مارک نگرفتم. بیشتر یونی پوینت و AC DELCO اصل استفاده کردم که گاه گاهی توی بازار پیدا میشه.
تنظیم سوپاپ موتورهای 6 و 8 سیلندر شورلت در حالت روشن و بدون فیلر
برای تنظیم سوپاپ موتور باید گرم باشه. وقتی به دمای معمول خودش رسید ، درب سوپاپ را باز کنید و در حالیکه موتور روشن و در حالت دور معمولی سلو هست، مهره تنظیم اسبک سوپاپ را آرام آرام سفت کنید( بوسیله بکس و رابط بلند )
به محض اینکه موتور شروع به لرزش کرد و صدای تق تق شنیدید، دست نگهدارید و این بار آرام آرام شروع به شل کردن مهره بکنید تا صدای تق تق رفع و لرزش از بین بره.
همین کار را برای تمام سوپاپها انجام بدید و با چند بار انجام این کار برای سوپاپها، حد و اندازه دقیق اون بدست میاد.
البته این تنظیم به مواردی مثل سالم بودن سوپاپها، استکانی ها، میل سوپاپ و تنظیم بودن دلکو و تایمینگ و کاربراتور هم بستگی داره اما درکل خوب عمل میکنه و تا حالا روی خیلی از موتورهای 6 و 8 آمریکایی انجام دادم و نتیجه خوبی گرفتم.
در واقع گوش شما و حواس و دقتی که به خرج بدید، جای فیلر را میگیره و با دقت در وضعیت کارکرد موتور و صداهای اون و لرزش و عملکر در شرایط شتاب و روشن شدن و... بهترین تنظیم را میشه انجام داد.
دنبال مقدار حجم دقیق گاز مورد نیاز برای کولر نوا هستم و تا الان که توی سایتهای مختلف آمریکایی چیزی پیدا نکردم، چون اگر بخوام از کپسولهای کانادایی استفاده بکنم باید حد و اندازه حجم گاز را داشته باشم.
-
عرض ارادت خدمت استاد خودم جناب camaro lt
شرمنده که دیر جواب دادم ،آقا این دوستمون سیستم کولرش اصلا گاز نداشت بعد از نشت گیری و وکیوم دو عدد کپسول 250 گرمی گاز R12و 90 گرم کپسول رطوبت گیر +100 گرم روغن کمپرسور مجموعا690 گرم به سیستم تزریق کرده
توی سایتericthegabguy.com دیدم روی برچسب سوبارو نوشته550الی650گرم و کپسول گازی که استفاده کرده وزنش 539 گرم که فکر کنم 39 گرم وزن قوطی باشه 500 گرم وزن گاز این طور به نظر میاد که مابقی ظرفیت را میشه روغن کمپرسور و رطوبت گیر اضافه کرد توی سایت نویسکو جدول راهنمای محصولات مقدار مصرف را آورده لینکش :
دوستمون ac5778 از مگنت ترانسپو استفاده کرده که جواب نگرفته اون هم پیشنهاد من بود چون مال ماشینم ترانسپو هستش و حدودا یک ساله که کار میکنه این پیشنهاد باعث شد که من شرمنده بشم
خدا کنه اگر از این کپسول گاز استفاده کردین جواب بگیرن و وقت،پول ، انرژیتون هدر نره تا من از شما شرمنده نشم
-
متشکرم جناب kcnc
اتفاقا امروز با شرکت مطبوع خودرو تماس گرفتم و در مورد گاز R12 سوال کردم. توضیح دادن که مدتها است که دیگه از این نوع گاز وارد نکردن چون شرکت کانادایی بخاطر مسائل زیست محیطی تولید این گاز را متوقف کرده. احتمالا از قبل مقداری داشتن و فروختن و دیگه تمام شده.
به نظرم از این نوع گاز توی یک فروشگاه دیدم که احتمالا از قدیم داشته و باید ببینم هنوز موجود داره یا خیر.
مشخصا کیفیت گاز تاثیر زیادی توی کارایی کولر داره.
چند روز قبل بالاخره گاز با کیفیت برای پراید پیدا کردم و بعد از تعویض، مقدار خنک کنندگی تفاوت محسوسی پیدا کرد.
در مورد حجم مورد نیاز گاز فکر کنم باید بیشتر روی نوع کمپرسور دقت بکنم تا شاید حدود حجم لازم بدست بیاد.
-
چند ماه پیش باک بنزین نشتی داشت برطرفش کردم و حسابی تمیز وشسته شد و سر لوله بنزین را با جوراب ریز بافت بستم (به عنوان صافی)فیلتر بنزین پیکاپ گرفتم و سر راه کاربراتور نصب شد اما وقتی که تخته میکنم و معکوس میکشه بعد از مدت کوتاهی بوی بنزین میاد و خاموش میشه در واقع فلوت میکنه درب کار را باز میکنم بنزین را با سرنگ میکشم داخلش جرمهای حدواد 1×1 میلیمتر دیده میشه با وجود اینکه باک تمیزه و فیلتر بنزین نو این جرم ها از کجا میان ؟
من این طور تصور میکنم که قبلا از فیلتر استفاده نکردن و مقداری جرم داخل پمپ بنزین هست این باعث میشه که وقتی تخته میکنم و معکوس میکشه فشار بنزین داخل پمپ زیاد میشه و در نتیجه جرم ها داخل کارب میان ، و سوزن شناور گیر میکنه نظر اساتید در این مورد چیه ؟
آیا میشه پمپ را اوراق و سرویس کرد؟
-
من هم فکر میکنم مقداری جرم داخل پمپ بنزین مانده که البته بجز اینکه با بنزین تمیز بشه و بیرون بیاد راه دیگه ای نداره چون این پمپها همه پرس شده هستند و اگر پرس باز بشه دیگه بدرد نمی خوره.
شاید بد نباشه پمپ را باز کنید و با سرنگ بنزین داخل اون بریزید و تکان بدید تا کم کم جروها بیرون بیاد.
با فشار دادن بازوی شیطانک هم مقداری پمپ زده میشه و برای بیرون آمدن جرمها کمک بزرگی هست.