نه دوست عزیز نمیتونید ثبت نام کنید باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشید.نقل قول:
منظور از دیپلم نظام قدیم کسی هستن که دوران دبیرستان 4 سال بوده .جدید ام 3سال +پیش دانشگاهی
Printable View
نه دوست عزیز نمیتونید ثبت نام کنید باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشید.نقل قول:
منظور از دیپلم نظام قدیم کسی هستن که دوران دبیرستان 4 سال بوده .جدید ام 3سال +پیش دانشگاهی
با سلام
دوستان اگر کسی یک ترم نخواد در امتحانات شرکت کنه و شهریه رو واریز نکنه مشکلی پیش میاد؟ بنده این ترم انتخاب واحد کردم ولی نمیخوام شرکت کنم برای امتحانات
میتونید شرکت نکنید اما شهریه رو باید بپردازید...نقل قول:
یه جا خوندم که غیبتم سقف واحد داره اگه بیشتر از مجاز باشه غیبت موجه حساب نمیکنن بازم از واحد اموزش بپرسید و به دانشگاه بدهکار میشی باید اون شهریه واریز کنی .فرقی نمیکنه بری سر امتحان یا نهنقل قول:
نظریه با نمونه سوال ؟ نه بابا نمیشه پاس کرد فقط با نمونه سوال ؟ ... میان ترمت چند شده ؟ ... اگر 6 داشته باشی میان ترم باید حداقل 9 تاش رو فکر کنم درست بزنی تا قبول بشینقل قول:
من تمرین های آخر فصل رو نمیخونم ... حل المسائلش رو دارم البته بصورت پی دی اف ولی حوصله نمیکنم بخونم ... فقط متن کتاب - مثال ها - تعریف ها - قضایا - نمونه سوالات آخر کتاب ( یعنی کل کتاب :n02:)
معماری رو چیکار کنیم ؟ :n28:
سلام دوستان ، لطفا اگه این 4تا کتاب رو به صورت پی دی اف یا حالتی که بشه چاپشون کرد را دارید برای دانلود بذارید خودم از کتابخونه دیجیتال پیام نور پیدا کردم ولی متاسفانه قابل چاپ نیستن.
1- مهندس نرم افزار 1
2- طراحی الگوریتم ها
3- نظریه زبان ها و ماشینها
4- آئین زندگی (اخلاق کاربردی)
از سایت pnueb.com هم میتونی بگیری و قابل چاپ هم هست ...نقل قول:
+
این خدمت شما ببین به کارت میاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فروم برید تمام کتاب یا جزوش برای دانلود موجودهنقل قول:
محتوای مخفی: book
میان ترم که ندارم، باید 15 تا درست بزنم !!!!!! کلا درس گنگیه اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام امیدوارم یه جوری پاس شه بره ، معماری ندارم ولی طراحی الگوریتم دارم اون چطوره به نظرت ؟ میشه از پسش بر اومد؟نقل قول:
طراحی الگوریتم آسونه ...نگران نباش
اما برای نظریه بیشتر وقت بزار...درس مزخرفیه اما میشه پاسش کرد