نوشته بودم . هرکدومو میزنم فرق نمیکنه :13:نقل قول:
Printable View
نوشته بودم . هرکدومو میزنم فرق نمیکنه :13:نقل قول:
درودنقل قول:
مسیر زیر:
ستینگ رو باز کنید ، app control رو بزنید. سمت چپ روی app کلیک کنید لیست ارئه شده برنامه مورد نظر رو پیدا کرده ، سپس روش کلیک راست کنید و گزینه move to trusted رو بزنید.
موفق باشید
نقل قول:
روش کار:
وارد مای کامپیوتر شوید از منوی folder options وارد سربرگ view شوید و تیک گزینه show hidden files رو بزنید.
سپس وارد درایو C (ویندوز) شوید و این مسیر رو ادامه دهید.
برای xp
c:\ Documents & settings \ all users \ application data \ kaspersky lab \ avp \ data \ updater \ Temporary Files \ temporaryFolders
برای ویندو7 ,و ویستا
c:\ program data \Kaspersky Lab\AVP\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder
خب در داخل این پوشه 3 فایل وجود داره که به اسمه auto patches و index و bases هست. فولدری که این 3 تارو در برمیگیره فولدر آپدیت شما هست. به همین راحتی. میتونید ازش کپی بگیرید.
حالا روش آپدیت کردن با این فایل کپی شده چجوریه؟
شما میتونید اسم پوشه کپی شده temporaryFolders رو به update به طور مثال تغییر بدین( هیچ اجباری نیست)
فایل آپدیت را ( temporaryFolders ) به طور مثال در فلش مموری ریخته
1_ به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
2_ بر روی Addکلیک کرده و temporaryFolders که در فلش مموری است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
3-گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
4_ دوباره OK را بزنید.
5_به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید.تا برنامه به روز شود.
نکته: در هنگام Add کردن فایل آپدیت یعنی temporaryFolders باید طوری انجام بدین که 3 فایل داخلش رو در بر بگیره.auto patches و index و bases
موفق باشید.
سلام خسته نباشید
من می خواستم بپرسم کاره این application fil*tering چیه چون بعضی مواقع به من پیغام میده وآرک کاسپر رو توی حالت رزیوم میبره میشه دراین باره یک توضیح دهید .
باتشکر
نقل قول:
درود
جزو دسته فایروال کسپرسکی محسوب میشه یعنی HIPS کسپرسکی. این آپشن برای تعریف قوانین برنامه ها در سیستم شماست.
HIPS کسپرسکی به طور پیش فرض روی هیستوریک هست و مناسب کاربران عادی. وقتی شما روی یک فایل اجرایی کلیک میکنید HIPS کسپرسکی در حال فکر کردن در مورد اون برنامه هست تا با هیستوریک ( هوش مصنوعی ) برای اون فایل قوانینی بذاره.
موفق باشید
باشه مرسی یه ورژن جدید نصب میکنمنقل قول:
الان فهمیدم وقتی مثلا یه عکس توی mailam باز نمیشه و میزنم view image تصویر زیر برام میاد
و وقتی کسپر رو میبندم حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم مرسی.
سلام
با تشکر از جواب سوالی کهدر بالا دادم .
من با کسپر مشکلی دارم و آن اینکه وقتی نصبش میکنم ( در ویندوز۷ ) وی پی ان .. به اینترنت وصل میشه ولی عملا هیچ صفحه ای باز نمیشه حتی وقتی کسپر رو puse میکنم و یا فایروالشو قطع میکنم این مشکل بر طرف نمیشه ولی وقتی کسپر رو unistall میکنم مشکلم بر طرف میشه ...
ممنون میشم راهنمایی کنید :11::10:
احتمال داره سرور آپلود های این عکس ها توسط کسپرسکی بلوک شده باشه ،البته با نصب مجدد این مشکل شما رفع نمیشه. اما مشکل قبلی غیرطبیعی هست که عرض کردم اول نصب مجدد مرورگر نشد نصب ورژن جدید.نقل قول:
موفق و پیروز باشید.
بحث در مورد وی پی ان در انجمن خلاف مقررات هست.نقل قول:
موفق باشید.
با سلام
من از نود 32استفاده میکردم با این که کامل پاکش کردم و سیستم رو هم ریست کردم اما باز موقع نصب کسپر
باز هم میخواد که نود 32رو پاک کنم :41:دلیلش چیه ممنون میشم راه حلش روبگید:20:
این مسیر رو پاک کنید. با زدن تیک شو هیدن از فولدر اپشن:نقل قول:
C:\Program Files\ESET
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET
C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\ESET
Windows Vista and Windows 7
C:\Program Files\ESET
C:\Program Data\ESET
سپس این این فایل رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرا نکنید.
سیستم رو از سیف مد بالابیارید. توی سیف مد این برنامه رو اجرا کنید. هر جا سوال کرد Y و N شما Y را بزنید. هرجا سوال دیگه ای غیر از این کرد شما عدد 1 را بزنید و تایید کنید.
در اخر اگر پیام موفقیت امیز بودن رو گرفتید سیستم رو حالت نرمال بالابیارید و مشکلتون حل شدست.
موفق باشید