ممنون از جوابت :n16:نقل قول:
حالا اینی که شما گفتی یعنی چی منظورم اینه که اگه پیش یه متخصص نبرم بعدا ممکنه چه مشکلی برام پیش بیاد:n13:
ممنون میشم جوابمو بدی
Printable View
ممنون از جوابت :n16:نقل قول:
حالا اینی که شما گفتی یعنی چی منظورم اینه که اگه پیش یه متخصص نبرم بعدا ممکنه چه مشکلی برام پیش بیاد:n13:
ممنون میشم جوابمو بدی
سکتورهایی است که نه قابل خواندن است و نه قابل نوشتن اگه بهش اهمیت ندین تعدادش زیاد میشه و هارد fail میشهنقل قول:
دوستان یه سوال دارم فکر نکنم باید اینجا بپرسمش شرمنده اگه جاش اینجا نیس.من لپ تاپمو فروختم قبلش هاردش رو با نرم افزار low level format فرمت کردم خاستم بپرسم امکان اینکنه بشه اطلاعات قبلی منو ریکاوری کنه هست یا نه؟مرسی:n16:
نرم افزاری نه ولی با pc3000 فکر کنم بشهنقل قول:
سلام
من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال سیگیت دارم که هم میشه با کابل و تغذیه ساتا بصورت اینترنال وصل کرد هم به صورت اکسترنال با USB3
سیستم هارد رو دیتکت می کنه اما باز نمیشه با HD Tune که خواستم عکس بگیرم بفرستم وقتی هارد رو انتخاب می کنم برنامه کرش می کنه و بسته میشه
با HDD Regenerator هم چک کردم روی 354 مگابایت بد سکتور پیدا می کنه و می نویسه Device is not ready و دیگه ادامه نمیده
روز اول که کامپیوتر نمیشناخت وصل کردم به اسمارت تی وی سامسونگ فایل ها رو باز کرد.
کسی می تونه راهنمایی کنه باید چکار کنم؟
جواب داده شد .......نقل قول:
میشه یه کم در این مورد توضیح بدین؟جالب شد برام تا حالا نشنیدم.ممنون میشم:n12:نقل قول:
یک دستگاهی است مثل کیس است و هارد رو توش میزارن هم برای درست کردن بدسکتور استفاده میشه هم ریکاوری اطلاعات که مدل روسیش خیلی قوی تر عمل میکنهنقل قول:
مشکل این دو تا هارد چیه ؟
دومی هارد اکسترنال هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو هارد رو ابتدا ببرید رو تست hdd regenerator و نتیجرو بگید در مود scan and repair انجام بدیدنقل قول: