سایت نوشته 12 ظهر...پشتیبانی گفت 12 شب پنج شنبه :n29:
سرعتش برای من که 512 بودم شده 2 مگ... کیفیتش خوبه... حجمشو تا ساعت 12 شب جمعه باید مصرف کنید وگرنه سوخت میشه
Printable View
سایت نوشته 12 ظهر...پشتیبانی گفت 12 شب پنج شنبه :n29:
سرعتش برای من که 512 بودم شده 2 مگ... کیفیتش خوبه... حجمشو تا ساعت 12 شب جمعه باید مصرف کنید وگرنه سوخت میشه
سلام دوستان....بنده ساکن شهر بهبهان هستم...از شب یلدا اشتراک بنده دچار مشکل شده...اشتراک 1 مگ 6 گیگ دارم...متاسفانه بعد از اتمام ساعت شبانه مجانی به اختبار خودش سیستم 3 گیگ اینترنت از بنده کم میکنه....متاسفانه اصلا زیر بار نمیبرن....حالا بعد از پیگیری های زیاد امروز 10 گیگ به بنده اضافه کردن در صورتیکه از بنده تا الان 14 گیگ کم شده است...همچنان باگ سیستم هم ادامه داره و هر روز 3 گیگ کم میکنه....این مشکل برا چند نفر تو شهر بهبهان پیش اومده ولی زیر بار نمیرن....می خواستم ببینم کسی این مشکل براش پیش اومده و اینکه چطور می تونم از شرکت فن آوا شکایت کنم؟
طرح و اينا نذاشته واسه خريد حجم يا تمديد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
طرح و اينا نذاشته واسه خريد حجم يا تمديد؟
دوستان جریان این سرویس غیر حجمی چی هست؟؟ ساعت شبانه داره؟ یعنی چی اصلا؟؟؟ فرقش با سرویس غیر حجمی چی هست؟
دوستانی که طرح صد و پنجاه گیگ یکساله صد تومن این شرکت رو دارند،وضعیت سرعت و پینگ چطوره؟قطعی نداره؟افت سرعت؟
دوستان چطوري بايد درخواست تخليه بدم؟
من گرفتم .نقل قول:
پینگش همیشه خوبه ...
سرعتش هم در ساعت اداری خیلی خوبه تا جایی که خط شما بکشه . البته خط منو رو 8 مگ بسته بودن تماس گرفتم 16 مگ شد .
در ساعات غیر اداری مثلا از 4 عصر تا 12 شب سرعت با شیب نزولی کمتر و کمتر میشه تا وقتی که با speedtest.net که چک میکنم 2 مگ میشه !
ولی سرعت دانلود کمی بالاتره ...
در کل افت سرعت تو ساعت غیر اداری افتضاحه . در حدی که سرویس iptv آیو که خودشون تو سایت گذاشتن قابل استفاده نیست و همش با ایست تصویر مواجه میشیم یا کلا وسط فیلم میپره بیرون . هر چی هم تو این دو روز کلنجار رفتم باهاشون زیر بار نمیرن میگن پیک منطقه مخابراتی شماست!
آخه پیک 1 ساعت نه 2 ساعت ! نه دیگه کلا 10 ساعت که!!
ضمن اینکه پیک برای وقتی بود که اینترنت نامحدود داشتیم نه دیگه الان که حجمی میخریم همه ...
تو سایتش دیدم یه سرویسی دارن ترافیک روز تعطیل ...
با این افت سرعت فاحشی که وجود داره بایدم تو روزهای تعطیل ارزون بدن.
نخرید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطم روی 16 مگ بسته شده ...