complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241cنقل قول:
Printable View
complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241cنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2مگ
پارس انلاین پوکیده:n03:
.................
مرکز مخابراتی ثاراله کرج تو این چند ماه که سرویس پارس آنلاین دارم خدا رو شکر مشکل نداشتم شب و روزم همینه چند شب مشکل سرعت دانلود داشتم اوایل بعد از شکایت از ساز مان تنظیم مقررات رادیوی به آدرس
195.ir دیگه بعد از اون هیچ مشکلی نداشتم
اینم اسپید تست همین الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲مگ حجمی ... مرکز مخابراطی قدوسی
داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی:
سلام دوستان
الان یعنی من 256 بگیرم فرقی با سرعت های بالاتر از نظر سرعت و کیفیت نداره؟؟؟:n05:نقل قول:
در راستای ارتقا سطح خدمات و افزایش رضایت مندی شما مشترک گرامی ، شرکت پارس آنلاین افزایش سرعت اینترنت پرسرعت تا سقف 9 مگابیت بر ثانیه بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 Kbps خود را به صورت رایگان برای کلیه کاربران ارائه می کند.
اره فرق دارن:n01:نقل قول:
الان 256 سرعت دانلودش چنده؟ شبانه چطور؟نقل قول:
کلا کدوم یکی از سرویس هاش به صرفه تره؟
256زیره 40 شبانقل قول:
رورا تا 400 میره
2مگش بعد نیست ولی کمی گرون
سلام من خطم نویز داره و روی نه مگ بسته شده. اگه بخوام خطم رو روی همون 2 مگ ببندن باید چیکار کنم؟
اول یه عکس ازمشخصات خطت بذار ببینیم چطوره وضعیتش شاید با 4 مگ مشکلی نداشته باشهنقل قول:
سلام
آقا این قضیه شکایت چیه؟
من در جریان نیستم؛ برای سرعت شبانه اس؟
خب اگه شکایت کنی به نتیجه میرسی؟
من الان اگه از پـ ـروکـ ـسی داخلی استفاده نکنم، 1 گیگ هم نمیگیره ! :n27:
خطت تا 2 مگ بیشتر نمیکشه با اینحال زیر 1 مگ (690کیلوبیت) آپ شده که خیلی بده که البته به نظرم مشکل سیمکشی داخلی باشه . زنگ بزن بهشون بگی خطتو روی 2 مگ ببندننقل قول:
ممنون فقط نمیدونم که باید به کجا زنگ بزنم؟ به پشتیبانی شهرمون گفتم که گفت مشکل از اینه که پسورد پارس آنلاین رو عوض کردم !!!نقل قول:
اونو که چرت گفته به نظرم زنگ بزن تهران بگو که مشکلت رو حل نمیکنن شاید خودشون بتونن دان استریمت رو کم کنننقل قول:
من به خودشون شکایت کردم گفتا که به کارشناس لایه بالاتر میگن اما میدونم که آخرش چرت تحویل میدن خیلی مسخره شده شبانه اش حالا ببینم من به نتیجه میرسم قبلا دلم خوش بود با 512 ؛2 گیگ می گرفتم الان که 1 گیگ هم نمیشهنقل قول:
نقل قول:
منم دقیقا اوضام همینه !
ولی هنوز هیچ اقدامی نکردم..
اوایل که از پارس گرفته بودم (حدود 1 سال پیش) واقعا شبانش خوب بود ! یعنی من بدون استفاده از هیچ ترفند و چیزی شبی حداقل 5 گیگ رو دانلود داشتم !
یه شب هم که حتی 10 گیگ هم گرفتم !!
الان نمیدون مبا اعتراض چیزی درست میشه یا نه
سلام
من کمتر از یک ماه هست که پارس آنلاین گرفتم، سرعت دانلودم خیلی متغیر هست ، یک روز خوب هست و یک روز بد. نمی دونم دلیش چی هست ؟!
عکس از وضعیت خط در مودم :
خطت افتضاحه عزیز! البته سرعتت زیاد به اون نباید ربطی داشته باشه ولی در کل خیلی داغونه خطت. فقط نویزه به جای سیگنال!نقل قول:
برای حلش چه کاری می تونم بکنم؟نقل قول:
من یک کابل جدید از ابتدای ساختمون تا مودم کشیدم.
چه کاری می تونم انجام بدهم ؟ استفاده از میکروفیلتر فایده ای داره؟
ممنون
وضعیت خطتون چندان هم بد نیست. Snr آپ استریم خط شما بالاست (به خاطر استفاده از مد g.dmt) ولی برای downstream برعکسه. از مد adsl2plus استفاده کنید snr اون ds هم بالا میره و وضع سرعت پایدارتر میشهنقل قول:
سلام دوستان بستانکاری پارس انلاین چجوریه مثل های وب هستش ؟ یعنی اگه از حجمت بمونه به اندازه همون برات بستانکاری میزنه و تغییر سرویس بدی اون بستانکاری رو از مبلغ کم میکنه ؟
و سوال دیگه حجم سرویس برا دوره بعد قابل انتقاله ؟
سلام علیکم... من کمتر به ماهی میشه از پارس آنلاین سرویس 1مگ رو گرفتم.خونمون هم تهرانه.یکی از دوستام دقیقا همین سرویس رو گرفته و سرعت دانلودش 700-800 هستش و لی برای من فوق فوقش میره رو 500:n03:... ما مرکز تهرانیم(بهارستان) و اونا شمال تهران. علتش چی میتونه باشه؟؟؟
برو شکر خدا کن که 500 تا سرعت داری :n29:نقل قول:
نویز خط، شلوغی مرکز مخابراتی، محدودیت در اکانتینگ، ... برای اطمینان میتونی استاتوس مودم رو ببینی یا عکسش رو اینجا بذاری تا دلیلش رو واضحتر متوجه بشی.نقل قول:
دوستان داخل باشگا مشتریان هر چی سعی میکنم شماره عضویتم رو وارد کنم میگه همچین اکانتی وجود نداره! باید چکار کنم؟:n11:
adsl modulation رو بزار روی adsl 2+ بهتر می شه ولی بازم snr دان استریمت خیلی پایینه.نقل قول:
چند شبه در منطقه مارلیک - سرآسیاب که به کرج مربوطه سرعت بشدت افت کرده. مخصوصا شبانه. از دیشب که دیگه افتضاح شده.
سرویس دو مگ سرعت تک کانکشن شده بین 5 تا 10 کیلوبایت و باید 5-6 فایل رو همزمان تو دانلود منیجر بذارم تا سرعت حدود 100 بشه.
تا دو هفته پیش شبی 4-5 گیگ دانلود داشتم ولی الان بزور به 2 تا 2.5 گیگ میرسه.
کلا من با این پارس آنلاین در طول 3 سال گذشته یه سیر قهقرایی رو تجربه میکنم.
هروقت سرویسی رو گرفتم بعد 2-3 ماه افتضاح شد. اول 256 نامحدود میگرفتم که اوایل عالی بود ولی بعد دیدین که چکار کردنش.
بعدش 512 محدود با ماهی 30 گیگ حجم میگرفتم که شبها هم حدود 30 گیگ در ماه دانلود میکردم و در کل میشد 60 گیگ و خوب بود اما اونم سرعت شبانش انقد کم شد که دیگه صرفه نداشت.
این چند ماه آخر که دو مگ محدود میگرفتم خیلی خوب بود، سرعت روزا برا کار عالی بود و شبانه هم در ماه 60-70 گیگ دانلود داشت. ولی الان اینم افتضاح شد :(
اینم فراموش نشهنقل قول:
تمام دنیا به سرعت بیشتر و IP آدرس ورژن 6 رو آوردن و ما هنوز تو فکر کابل کشی فیبر نوری و دادن اینترنت کابلییم ... خدا می داند کی می خواهد اینترنت ایران درست بشود ...:n03::n03::n03:
این تست رو همین الان گرفتم. پس چرا سرعت دانلود من از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و پیج ها هم دیر باز میشه؟! مشکل از کجاست بنظرتون؟
ویرایش: الان از p30world که دانلود میکردم سرعت رو 400 بود ولی بقیه جاها به زور 200 ! چرا؟
از قسمت STATISTICS عکس بزارنقل قول:
من زیاد حرفه ای نیستم. به جز فیبر نوری و کابل تو خارج چه جوری اینترنت استفاده می کنن جدیدا ؟نقل قول:
بازم نویز خطت مشخص نیستنقل قول:
از اینجا فقط میشه فهمید خطت رو روی 4 مگ بستن
دنبال گزینه های SNR Margin یا SNR و همچنین Line Attenuation یا Attenuation باشید
دوستانی که پارس آنلاین پهنای باندشون رو روی 9 مگ بسته بفرمایند سرعتشون در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر هستش؟بعد این جریان محدود کردن سرعت در ساعات رایگان پس از استفاده از حجمی خاص را هم پارس آنلاین داره یا نه؟سرعت آپلود کسایی که 9مگ هست سرویسشون چقدره؟ممنون میشم اگه جواب بدید.
اين سوال رو هزار بار اینجا پرسیدن ما هم هزار بار جواب دادیمنقل قول:
که همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی شما داره
بودن کسانی که سرویس 128 دارن که رو 9 مگ بسته شده و سرعتشون روز و شب کمتر از 900 نمیاد
یا کسانی که 2 مگ دارن و سرعتشون به 200 کیلوبایت هم به زور می رسه