من که خودمو می زنم به پرو بازی :31::31: محدود کنند دانلود می کنم محدود نکنن دانلود می کنم . کلا من هر شب دارم فایل دانلود می کنم . الانم چند شبه زیر 1 گیگ دانلود نکردم .نقل قول:
Printable View
من که خودمو می زنم به پرو بازی :31::31: محدود کنند دانلود می کنم محدود نکنن دانلود می کنم . کلا من هر شب دارم فایل دانلود می کنم . الانم چند شبه زیر 1 گیگ دانلود نکردم .نقل قول:
بقیه سایت ها چطور؟ سرعت دانلود از اونا هم افتضاحه یا فقط مشکل با مدیا فایر هست؟
مدیافایر که بهترین سرعتو داره عزیزم ...
منم با مديا فاير مشكلي ندارم
شبانه با ٦٠ ازش دانلود ميكنم روزانه تا ٢٠٠ هم ميرسه.
نقل قول:
منم زماني كه با تيلتر شكن ميرم درست لينك نميده وقتي آدرس فايلو ميده كه از مديا فاير دانلود كنم معمولي ميرم و درسته.
خیلی وقته شاتل از رده خارج شده
مدت هاست شبانه از ساعت ۱ که میشه سرعت میاد تا حد ۳-۲ کیلوبایت و از ساعت ۳ به بعد درست میشه
فکر کردن کاربرا خرن نمیفهمن...از اون طرف هم میگن شبانه رو گذاشتیم تا ۸ !
دوستان وضعیت سرویس های ART چطور هست یه زمانی که محدودیت داشت 256 داشتم کیفیتش خوب بود الان چطور هست؟
سرعت منم دیشب هم نوسان داشت و هم قطع و وصل میشد. تا ساعت 5:30 که پشت سیستم بودم هی قطع و وصل مشد. گذاشتم رو دانلود و رفتم خوابیدم. صبح نگاه کردم دیدم از ساعت 5:30 تا 6:40 دانلود کرده بعد قطع شده. باز ساعت 7:03 وصل شده و 7:30 قطع شده.
دیشب دانلود درست و حسابی نداشتم.
ولی مدیا فایر خوب بود.سرعتش بالا بود ولی خب نوسان داشت.همه سایتا همینطور بود:46:
الانم محدودیت داره اما کیفیتش خوبه و سرعت و پینگش ثابتهنقل قول:
سلام
من دیشب هزینه ی دوره ی جدیدمو اینترنتی پرداخت کردم
ولی وصل نشد
چرا؟
شماره پیگیری هم دارم
ممنون میشم راهنماییم کتنین
بهترین راهنمایی اینه که زنگ بزنید شرکت!نقل قول:
مدیا فایر مشکلی نداره منم یه چند وقت باهاش مشکل داشتمنقل قول:
بعضی مواقع مرورگر بنا به دلایلی مثل اپدیت شدن یا نصب افزونه ها با مدیا فایر مشکل پیدا میکنه که بیشتر تو فایرفاکس اتفاق میفته بهتره با یه مرورگر دیگه سعی کنید یا مرورگر رو safe mode بالا بیارین
محض اطلاع:
اونایی که با مدیافایر مشکل دارن یعنی لینک دانلود براشون بالا نمیاد یا دیر میاد به خاطر تبلیغات سنگین مدیافایر هست که تا تموم تبلیغات لود نشن لینک رو نمایش نمیده.
اونایی که مثل من با فایرفاکس کار میکنن میتونن افزونه adblock plus رو نصب کنن و تموم تبلیغات مدیافایر و هر سایت دیگه ای رو بلاک کنن. تا هم صفحات خلوت بشه و هم سرعت لود صفحه بالا بره.
دانلود افزونه:آموزش:کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus
کد:http://www.youtube.com/watch?v=oNvb2SjVjjI
ایول امشب خبردار شدم مخابرات منطقه ما رو بالاخره ساپورت می کنه از این هفته ! :8::8:
از شر شاتل بالاخره راحت میشم .
مخابرات سگش به شاتل میارزه . با قیمت یک سوم ART میشه سرویس بهتر از اون گرفت .
پشتیبانی نداره هم فدای سرش. من یک سالی که شاتل داشتم پشتیبان شاتل که فقط من رو پیچوند و یک حرکت مفید هم نکرد حتی مودم رو هم خودم اولین بار اتصال کانفیگ کردم .
یکذره وارد باشی اصلا پشتیبانی این شرکت های ISP ایرانی برات بی معنی میشه.
نقل قول:
تو سایت که زده نا محدود؟ من یه زمانی که 20 گیگ بود داشتم
با تو ای شاتل
قطعیم با بهانه و بی بهانه
با خبــر یا بی خبــر
با تو ای شاتل
هر تجربه ای لحظه ای نادر است
از اینترنت داشتن
نقل قول:
به اطلاع میرسانیم به دلیل انجام برخی تغییرات فنی، سرویس اینترنت پرسرعت ADSL2+ شما در روز جمعه 28/5/1390 با اختلال رو به رو خواهد بود. بیگمان، تمامی تلاش همکاران ما بر این خواهد بود که تغییرات یاد شده در کوتاهترین زمان ممکن انجام و به پایان رسد.
پیشاپیش از صبوری شما تا برطرف شدن مشکل سپاس گزاریم.
با تشکر
گروه شرکت های شاتل
حداقل 2 تا page قبل رو بخون.نقل قول:
اینم محدودیت سرویس های نامحدود شاتل در ماه :
در سرویس arthome دانلود تا ---------- 14گیگ
در سرویس art1 دانلود تا---------------- 18گیگ
در سرویس art2 دانلود تا---------------- 26گیگ
در سرویس art3 دانلود تا---------------- 33گیگ
در سرویس art4 دانلود تا---------------- 41گیگ
در سرویس art5 دانلود تا---------------- 51گیگ
در سرویس art6 دانلود تا---------------- 71گیگ
در سرویس art7 دانلود تا---------------- 90گیگ
در سرویس art8 دانلود تا---------------- 120گیگ
این شرکت های اینترنتی می گردن دقیقا یه مشت ادم بی سواد رو جمع می کنن می زارن واسه پشتیبانینقل قول:
دیروز زنگ زده بودم به همین شاتل، به دختره می گم شماره ی dns می خوام، می گه ddns رو واسه چی می خوای، گفتم خانوم dns درسته, واسه مصرف شخصی می خوام, نزدیک یه ریع منو نگه داشته بود تا بره از این و اون تازه بپرسه dns چی هست
اینا برای توجیه تمام مشکلات فقط یه مشت جمله رو حفظ کردن و به صورت طوطی وار تکرار می کنن
نکته ی جالبش هم این جاست وقتی باهاشون حرف می زنی پیش خودشون فکر می کنن که شما یه ادم احمقی که هیچی حالیت نیست، و اونا زرنگ ترین ادمای دنیا هستن به خاطر همین هر چرتی که یگن شما باور می کنی.
کلا ادم تا می تونه باید از این موجودات دوری کنه تا اعصابش اروم باشه، همین فروم های اینترنتی بهترین پشتیبان هستش.
آقا اينا به قول قديميا شكمشون سير شدهنقل قول:
ميگن گور باباي مشتري
چه مسخره واقعا که !:41: پس منطورش از نوشتن نا مخدود چیه این که مثل همون 2 3 سال پیش هست !
جسارت نباشه ولي فكر كنم در جريان اينترنت ايران نيستين .نقل قول:
من كه به اين نتيجه رسيدم هر سال دريغ از پارسال
تا چند سال پيش اينترنت پر سرعت لوكس بود و همه نداشتن الان مشتركا زياد شده اينام كيفتو فداي كميت كردن.
سال قبل با اكو 128 شاتل شب و روز با 100 تا دانلود ميكردم الان با 256 شبا سرعت 30 باشه خدا رو شكر ميكنم.
و اينكه الان زنگ زدم شاتل گفتم كارت طلايي بده گفت اون برا تهرانه و همچنين مودم رايگان!!!!!!!! جشنواره !!
بنده 85-87 از پارس سرویس میگرفتم بعد از اون امدم شاتل بعدش رفتم صبانت و 2.5 سالی هست صبانت هستم و در جریان اینترنت ایران هم هستم درسته من زمانی که شاتل 512 اکو داشتم کیفیت عالی بود شب روز 62-64 سرعت داشتم دوستمون جناب ahriman شاهد هست اون روزا شاتل چی بود بعدشم 256 گرفتم ازش اونم عالی بود ولی دیگه خسته شدم رفتم صبانت که سرعت هارو نجومی میبست و میشه گفت بعد از اون زمانی که با این روش شرکت ها مشتری جذب کردن دیگه کلا اینترنت تعطیل شد !:31:
چون باعث بالا رفتن توقع مردم شد یه زمانی خود بنده به دانلود شبی 700-800 مگ میگفتم عالی الان زیره 1.5گیگ نمیتونم تحمل کنم !
منم اولش گفتم جسارت نباشه :20:نقل قول:
من فكر مي كنم سطح توقعات مردم بالا نيست شركتا دارن كم فروشي ميكنن در مقايسه با ديگر كشورها
چطور وقتي مشترك زياد دانلود ميكنه ميره تو ليست سياه و ... ولي وقتي سرويس قطع ميشه يا سرعت به صفر
ميرسه كسي نيست جواب بده يا در عوضش طول دوره رو زياد كنه اينا همش بايد پيگيري بشه.
يكي از دوستان تو يه پستي گفت اينا سياست چماق و هويج دارن واقعا هم همينه اولش سرويس خوب ميدن مشتري كه جذب شد ميكوبن تو سرش كه تو سرعت واقعيت فلانه !!!1
نه منم منظورم اون نبود :31:
کلی گفتم که همه هم میدونیم این از سیاست شرکت ها هست به قول شما جذب مشتری پر بال دادن بهش به اوج رسوندن بعد کوبیدنش با مخ رو زمین مثل کاری که قاچاقچیان مواد مخدر انجام میدن :31:
یعنی میان یه مدت یه سرعتی میدن بهت حال کنی بری به بقیه هم بگی بیان بعد که دیدن خوب همه رو به سرعت بالا معتاد کردن میان سرعت هارو میارن پایین میگن خوب این سرعت اصلی هست 2 مگ دوست داری برو بگیر ناقابل ماهی 400 تومن !
ببینید دوستان بذارید یه چیز کلی بگم تا وقتی که منو شما قیمت پهنای باندی که بهمون میدن رو نمیدیم به جاش قیمت کمبود پهنای باند کشورو داریم میدیم مشکل ما حل نمیشه
مثل این میمونه که مثلا یه کشور کمبود شدید اب داره قیمت اب بالاست
اینجا هم همینجوریه
نصف مشکلات مربوط به شاتل و شرکت هاست بقیهاش از جای دیگست :13:
زیاد خودتونو ناراحت نکنین
زیاد خودمون رو ناراحت نکنیم که نمیشه .نقل قول:
اگه شکایتی نکنیم تا 100 سال دیگه هم اوضاع اینترنت ایران همین میمونه و متاسفانه باید بگم شرکت شاتل لیاقت ما ایرانیهای محافظه کار هست.
مطمئن باشین بخاطر خود ما یوزر های اینترنت ایرات هست که شاتل بهترین ارائه دهنده سرویس ایران میشه.
[HTML]http://www.matma.ir/matma/isdp-ranking-month-link.html[/HTML]
من كه برتري تو اين آمار نديدم حالا چطوري بررسي كردن كه شدن برتر يكي منو روشن كنه
شاتل: رتبه اول و اپراتور برتر در میان اپراتورهای انتقال داده ها (PAP)
من موندم معيار اينا براي رتبه بندي چيه ؟؟؟هر كي بيشتر حاله مشتركين رو بگيره و تو سياست شيلتر نت بيشتر با
آقايون همكاري كنه ميشه رتبه يك !! شايدم افتاده دست يكي از ارگانهاي ... براي نظارت بر ملت .
واقعآ شاتل دزدی تمام عیار هست که تا به امروز ندیدم مشابهش!
نکته ی جالبی بگم خدمت دوستان بیشتر این ---- کلاهبردار رو بشناسید
100 مگ از گیگ این دوره ی من باقی مانده و تصمیم گرفتم تا اوایل هفته ی دیگه شارژ مجدد نکنم و از ساعت رایگان مثل همیشه استفاده کنم که سرعت دانلود تو این ساعت 70kb بود.غافل از اینکه امشب کانکت می شویم و تعدادی موزیک و فایل را برای دانلود طبق معمول با آی دی ام تنظیم می کنیم و استارت!خب نکته از همینجا شروع میشه سرعت دانلود 25kb,20kb,15kb,10kb,...(البته از چپ به راست هست : دی)و قضیه به جایی میرسه که یک فایل 3mb رو باید 15 دقیقه براش وقت بزارین تازه اگر بین دانلود قطع ارتباط نشی!خب سیستم رو ریستارت و مودم را خاموش و دوباره تست می کنیم...دوباره شاهد همون قضیه خواهیم بود!نکته:شاتل بین کسی که 10gig داره شبانه با 70kb دانلود می کنه و کسی که 100mb داره چه فرق فاحشی میزاره و به نوعی تنها خواستش شارژ مجدد برای سود و منفعت خودش است.اسم این کار رو گدایی هم بزاریم باز هم نوعی دزدی از مشترکان خودش به حساب می آید.واقعآ جای تأسف برای هزینه های بیخودی که هدر میشه و کسی پاسخگو نیست... :)
به قول اون دوستمون خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه که از همه طرف داریم مورد سرکوب و محرومیت قرار میگیرم...(ملت سر به زیر و کر و لال ایران)
سلامنقل قول:
سیاست ایرانسل هم دقیقا مثل شاتل هستش.
تا وقتی اوایل دوره هست(بسته های محدود اینترنت) و حجم داری سرعت عالیه ولی وقتی میرسی به آخرای دوره یک ماهه سرعت به طور وحشتناکی پایین میاد.
امیدوارم هر چه زودتر یه فکری به حال این "دزدان روز و شب" که روی دزدای دیگه رو سفید کردن بشه.
موفق باشید
ای مردشور این شانس من رو ببرن :41:
لب دریا هم بریم یک قطره آب بهمون نمیرسه :19:
اینهمه منتظر شدم تا مخابرات بیاد منطقه ما رو ساپورت کنه تا برم اونجا و از شر شاتل راحت شم
رفتیم دیدیم اینترنت حجمی میدن بجای نامحدود :2: سرعت مثل جاهای دیگه کشور ولی محدودیت 2 گیگ و 4 گیگ و 8 گیگ و... از این بامبول ها داره و چیزی به عنوان دانلود رایگان شبانه و ... هم نداره :24: گیگی 1200 تا 1600 تومن باید بخری:19:
تو شاتل موندنی شدیم دوباره :45::45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل شاتل برای شما هم اومده؟ جمعه دچار اختلال میشه
احتمالش هست سرعت ها رو برگردونن به سرعت اولیه؟
ّبرای من هم اومدهنقل قول:
یه خبرایی هست.خدا کنه وضع بدتر نشه.
کلا تو ایران خرتوخره.البته ببخشیدا واقعیته دیگهنقل قول:
یکی از همین دوستان فروم گفته بود با کارت دانشجویی هم بهم مخابرات سرعت 256 نداد.ولی امروز که من با دوستام رفتیم مرکز مخابرات منطقمون....
رفتیم داخل.یارو اومد گفت بله؟ کاری دارین؟ گفتیم: میخواستیم برگه برای سرعت بالاتر از 128 بگیریم.گفتش: چه سرعتی میخواین؟ گفتم:256.اونم سریع شروع کرد به نوشتن یه برگه با مشخصات سرعت و تلفن خانه و ... وآخرش گفت ببرین امور مشترکین تا کارتونو راه بندازن (دقت کنین ما هیچی نداشتیم.نه کارت دانشجویی نه جواز کست و نه ...).آخرش گفتم اگه سرعت 512 بخوام چی؟ گفت خب میگفتین براتون مینوشتم (بازم هیچی نمیخواد). حالا فعلا برین از همین استفاده کنین.اگه ناراضی بودین خب سرعت بالاتر بگیرین.
در ضمن آخرش فقط گفت که یه کپی از کارت دانش آموزی (دبیرستان) هم قاطی پرونده کنید.
اینجا مخابرات فقط سه ماهه شش ماهه و 1 ساله میده. اینجا اینقدر الکیه که دوستم با کارت کتابخونه سرعت 256 گرفته.
فكر كنم بي ربط به اين اطلاعيه جديد سازمان رگولاتوري نباشهنقل قول:
به اپراتور زنگ زدم كه نظرتون در مورد اين تعرفه هايي كه اعلام شده چيه؟؟
گفت ما سرويس 3 هزار توماني هم داريم ؟؟
[HTML]http://www.asriran.com/fa/news/177147[/HTML]
1.2.نقل قول:
اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
3.نقل قول:
اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود
4.نقل قول:
در صورت ارائه خدمات به صورت مشارکتی و یا غیر مشارکتی با شرکت های PAP ، ملزم به رعایت تعرفه های ابلاغی است و تنها شرکتهایPAP آنهم در حالت غیر مشارکتی می توانند خدمات مورد اشاره را حداکثر تا سقف 20 درصد بیشتر از تعرفه های مذکور ارائه کنند.
5.نقل قول:
125600ریال 256 کیلوبیت بر ثانیه
شروع محاسبهنقل قول:
حجم ترافيم براي 1 به 1 : 83 گيگ و 1 به 10 : 8 گيگ
1. 20 % افزايش نرخ براي اشتراك 1 به 1 !! : 15072
2. هزار تومان آبونمان مخابرات : 16072
3. 4 % ماليات بر ارزش افزوده : 16714
حالا چرا من بايد 17550 بپردازم با ماليات (16900 بدون ماليات ) و فقط 3 گيگ ترافيك داشته باشم و وقتي شبانه دانلود ميكنم برم تو ليست سياه
دوستان جايي اشتباه كردم كمك كنن اصلاحش كنم
نقل قول:
جدول نرخ اینترنت ADSL/ کاربران برای حجم دانلود محدودیت ندارند
دوست عزیز تازه گرفتم چی گفتی...!نقل قول:
شرمنده جواب پرتی دادم.
آره اگه به من هم 600 تومن میدادن حکومت دیکتاتوری ایجاد میکردم.
من که چشمم اب نمی خورهنقل قول:
این جور ابلاغیه ها تا زمانی که ضمانت اجرایی نداشته باشن به قول اون دوست دکترمون یه تیکه کاغذ پاره ست (به زبون عامیانه تر باید با چماق بالای سر این شرکت های اینترنتی وایسن تا اجرا کنن)
این سازمان رگولاتوری هم اگه واقعا کار درست بود قضیه خدمات نسل سوم (3g) رو تا الان فیصله می داد.
منظورش اكو لايت بود . فكر كن اكو + لايت : چه شود !!نقل قول:
راستي كسي از بچه ها اكو لايت داره ؟؟ ميگن براي رانژه نگه داشتن خط خوبه فقط ؟؟
من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.نقل قول:
اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.
مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
شاتل و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
سرویس های اکوی شاتل اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.
متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناواردنقل قول:
اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.
سلامنقل قول:
خب چرا مثل آدم نمیان حرف بزنن.
یوزر های ناوارد که چه عرض کنم خود من هم قاطی کردم لفظ "نامحدود" رو باور کنم یا اون جدول محدودیت دار رو.
این نوع نامحدود چطور نامحدوده وقتی که محدوده؟
یکم توضیح بدین همه روشن بشن....
ممنون