دوستانی که میخوان سرویس اپلودشون رایگان بشه و درنتیجه حدود 50% حجمشون صرفه جویی بشه لطفا به ایشون پیام خصوصی بدن و لینک گروه رو بگیرننقل قول:
و لطفا تا این قدم به نتیجه نرسیده موضوع تاپیک به سایر جزئیات معطوف نشه.
Printable View
دوستانی که میخوان سرویس اپلودشون رایگان بشه و درنتیجه حدود 50% حجمشون صرفه جویی بشه لطفا به ایشون پیام خصوصی بدن و لینک گروه رو بگیرننقل قول:
و لطفا تا این قدم به نتیجه نرسیده موضوع تاپیک به سایر جزئیات معطوف نشه.
قابل توجه مشترکین اینترنت پرسرعت ADSL شرکت انتقال داده های آسیاتک
با سلام
شرکت انتقال داده های آسیاتک در تاریخ 18 بهمن 1395 اقدام به تغییری نمود که به موجب آن برخی از تعهدات این شرکت نسبت به مشترکین اینترنت پرسرعت ADSL نقض گردید.
این شرکت در رابطه با این موضوع، 17 بهمن 1395 و تنها یک روز قبل از اجرایی شدن، از طریق پنل کاربری و اخبار وب سایت شرکت، اطلاع رسانی محدودی به عمل آورد، که ممکن است درصد قابل توجهی از مشترکین هنوز مطلع نشده باشند.
تغییر مذکور محاسبه ترافیک ارسالی کاربران (آپلود) است. این امر موارد متعددی از تعهدات این شرکت را که مندرج در قرارداد فروش اینترنت پرسرعت ADSL است را نقض میکند.
توضیحات مکفی و همچنین اسناد مربوطه را می توانید از لینک زیر دریافت نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
goo.gl/HhYUPC
از شما خواهشمندیم در این خصوص، ضمن ثبت شکایت خود در (complaint.cra.ir) "سامانه پاسخگويي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات" به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع رسانی مناسب را به عمل آورید.
با تقدیم احترام
جمعی از مشترکین اینترنت پرسرعت ADSL شرکت انتقال داده های آسیاتک
goo.gl/uvYM5Y
دوستانی که مایلند حق خودشون و تمام هم وطنان رو از این شرکت بگیرند لطفا به گروه بپیوندن.نقل قول:
ضمنا در جریانید که اسیاتک جلو رفت و پشت سرش الان شاتل و فن آوا اپلود ها رو حذف کردن.
هشداری که از خیلی وقت پیش توی این انجمن گفتیم اگه جلوشون واینایستیم به ضرر همه تمام میشه.
بزودی مخابرات همه جا رو فیبر میکشه و همه مجبورن از مخابرات سرویس بگیرن و این شرکت ها دیگه نمی تون اینترنت بدن یکی از دلایل شاید این باشه که الان به اندازه کافی سود کنن.
سلام
هنوزم میزان آپلود رو داره 2 برابر حساب م یکنه سیستم !!!!
2 روز هم از پیگیری شون می گذره:n35:
دقت کنید
در ستون قرمز رنگ برای هر اتصال سه تا رکورد ثبت می کنه که دوتاش عدد داره
یکی مصرف عادی و دیگری هوشمنده
مصرف هوشمند آپلود کل چه در ساعت رایگان و غیر رایگانه و مصرف عادی فقط شامل آپلود در ساعات غیر رایگان
همون طور که می بینین سیستم داره عملا دوبار مصرف رو با هم جمع می زنه !!!!!:n29:
سلام
مگه قرار نبود قیمت ترافیک داخلی کم بشه
شد؟!
کمپین اعتراض کاربران به حذف ترافیک رایگان آپلود از سوی سرویس دهندگان اینترنت آسیاتک، شاتل و غیره
حتما مطالعه کنید :n16:
همین طور که میبیند در ساعت رایگان اپلود رایگان هست
اصلا این چه پنل مزخرفیه ریز مصرف رو خیلی پیچیده تحویل کاربر میده
اینو هم تو گروه تلگرام بذارین دوستان موقع شکایت پیوست کنننقل قول:
وقتی تو یه گروه خودی کوچیک نشه اتحاد داشت و سانسور باشه دیگه چه انتظاری از بقیه هست
متاسفانه الان همه دارند نون رو به نرخ روز می خورند و شدند مومن، با این وضع نه تنها امیدی نیست بلکه باید منتظر گرونی های نه چندان دور هم باشید
اینا تازه اولشه پس فردا که ترافیک خارجی 10 برابر شد این پست سندی میشه برای اون موقع البته اگه بمونه، بازم وقتتونو با سایتهای داخلی تلف کنید...
سلام مصوبه 251 در این مورد هست منتها هنوز رو سایت رگولاتوری نیومده.نقل قول:
اصلا ترافیک داخلی چیزی نداره که بخواد ارزون بشه یه پول برق و هزینه نگهداری و اجاره تجهیزاته شاید گیگی 50 تومن هم براشون نیافته
اگر شما اجازه بدید و حوصله من رو یاری کنه یک تاپیک در مورد گران فروشی اینترنت توسط زیرساخت به FCP ها و گرانفروشی ثانویه توسط FCP ها به کابران نهایی با مستندات واقعی بزنم.
فکر کنم کاربرها همه یعنی حداقل 10000 نفری باید جمع بشن جلوی تعزیرات مشکل رو ریشه ای حل کننده.
همینجوری به شما میگم هزینه خرید هر گیگ برای شرکتها در بدترین حالت 250 تومان هست .
محاسبه آپلود بصورت رایگان یکی دو سال هست که بر اساس مصوبه سازمان به شرکتها ابلاغ شده و اجرا میشه پیش از اون از زمان راه اندازی adsl در ایران همیشه پولی بود اکنون هم فقط به شرطی این شرکتها میتونن دوباره آپلود رو محاسبه کنند که مصوبه جدیدی ابلاغ شده باشه یعنی چیز اختیاری نبوده که بگن چون ما فلان سرویس رو دادیم بجاش میخوایم آپلود رو پولی کنیم و اگر هم سازمان مقررات دوباره آپلود رو پولی کرده باشه شکایت ما هیچ تاثیری نخواهد داشت چون شرکت کار غیر قانونی نکرده ولی چیزی که هست شاتل اون صفحه ای که لینک داده و بهش استناد کرده بخش اولش راجع به کاهش 50 درصدی نرخ ترافیک داخلی در اون لینک سازمان مقررات آمده اما چیزی از پولی شدن آپلود در اونجا من هرچه گشتم ندیدم. تو خود سایت سازمان چیزی ندیدم. حال باید اول دید آیا سازمان مصوبه پولی شدن آپلود رو داده یانه اگر نداده و این دو شرکت سرخود انجام دان بله قابل پیگیری و شکایت هست اگرهم داده که هیچی بزودی بقیه شرکتها هم محاسبه خواهد کرد و دست ماهم بجایی بند نخواهد بود اینها خودشون میبرند خودشون میدوزند.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
یه توضیح من بدم در مورد پنل شون البته من تماس گرفتم اینطوری گفتن بهم و به نظرم درست اومد باز توضیح می دم شما هم ببینید درسته یا نه طبق عگس ریز مصرف یکی از دوستان
دو قسمت وجود داره یکی مصرف عادی یکی هم مصرف هوشمند مصرف عادی برای استفاده خودتون هست و دومی یعنی مصرف هوشمند هم برای سایت هایی هست مثل اسیادل و سرویس های جدید که مثلا قرار دادن در مصرف عادی اگر دقت کنید یه قسمت برای مصرف اپلود قرار داره و یه قسمت برای دانلود جمع این دو تا میشه مصرف کل شما در اون تایم مشخص و یه قسمت دیگه هم هست که جدا گونه تایم رایگان کنارش قرار دادن توی اون ساعات رایگان حجم کل باید روی اونجا قرار بگیره و قاعدتا در قسمت حجم مصرفی در ساعت های رایگان صفر زده بشه اگر در ساعات رایگان حجم در کادر حجم مصرفی حجمی زده شد می تونید شکایت کنید ازشون
در مورد مصرف هوشمند هم اپلو و دانلود مصرف شده نمایش داده میشه ((کنتور این قسمت نمی تونه اطلاعات رو تفکیک کنه برای همین اعداد دانلود و اپلود معمولا شبیه مصرف عادی زده میشه ))اما در حجم مصرف کاربر صفر زده میشه عملا همیشه دو بار حجم ها نمایش داده میشه بنابراین چیزی از کاربر کم نمیشه ... در مجموع باید قسمت هوشمند رو حذف کنن دلیل اینکه این قسمت رو گذشتن چیه نمی دونم ولی برای همه گیج کننده س
در مجموع اگر اپلود های ساعات عادی همین کاربر رو جمع کنیم دقیقا می ببینیم سیستم حجم اضافه ثبت نکرده برای کاربر
سلامنقل قول:
ببینیند یه مصرف هوشمند که نوشته و اعدادش از دوتا رکورد بقلیش بیشتره اون کل حجم آپلود و دانلود در ساعات پولی و رایگانه
رکورد بعدیش می شه حجم در تایم رایگان و یا استفاده از سایت های رایگان
رکورد بعدی می شه مصرف عادی در تایم غیر رایگان که از تفریق دو تا رکورد قبلی بدست میاد
برای این ریز مصرف مجموع آپلود های ساعات عادی می شه
1119.652 =443.362+656.462+19.828
حالا سیستم چقدر آپلود حساب کرده؟
2276.122
اختلاف بیشتر حساب کردنش می شه
1156.47 مگابایت !!!!
این بند حرف شما
((عملا همیشه دو بار حجم ها نمایش داده میشه بنابراین چیزی از کاربر کم نمیشه)) الان دقیقا داره برعکس اتفاق میوفته آپلود داره دوبرا با هم جمع زده می شه
ببینید دوستان
پنل آسیا تک بر مبنای آپلود رایگان ساخته شده بوده ، و همون طور که در پنل میبینید فقط یه قسمت به عنوان حجم مصرفی داشته ،حجم مصرفی از نظر سیستم یعنی فقط دانلود
الان که آپلود پولی شده سیستم داره تمام رکود هایی که توی قسمت آپلود میاد رو جمع می زنه
در حالی که باید یه قسمت جدید اضافه بشه به اسم آپلود مصرفی تا آپلود رو جدا گانه حساب کنه
- - - Updated - - -
لطفا یکی از دوستان که در پنلش 3 تا رکورد برای هر بازه زمانی ثبت می شه یه اسکرین شات بذاره ببینم آپلود اونا چطوری محاسبه می شه
جالب اینجاست که در ساعات رایگان در این جدول، حجم مصرفی من رو صفر میزنه، ولی از مجموع حجم مانده ای که دارم کم میشه!!نقل قول:
من الانن باز تماس گرفتم ویک پرفایل باز در خواست دادم و گفتم حجم فعلی من طبق خود حجم کلی که در سایت زده به این صورته 207720.80MB گفتن فردا همین موقع چک کنید اگر حجم دو برابر افتاد تماس بگیرید ما حتما بررسی می کنیم و گفتن سیستم مشکلی نداره حالا من حجم دقیق کل خودم رو نوشتم و مصرف عادی روزانه می ذارم مصرف بشه فردا شب باز همین ساعت حجم مصرفی می ذارم شما هم مودم تون یه روز همین کار رو بکنید یه بار خاموش کنید بعد روشن که کنتور اونا صفر شه فردا شب حجم الان رو از حجم دیشب کم کنید و با لیست خود اسیاتک چک کنید واضح و روشن اگر اون قسمت هوشمند اضافه بشه بهم ول کن شون نحواهم بود
این چه سیستمیه آسیاتک داره
مودم رو خاموش روشن کردم حالا از 25 بهمن به عقب هیچ چیزی رو نشون نمیده !!!
الان دوباره چک کردم دیدم سیستم حجم مصرفی رو فقط از حجم کل کم می کنه ! یعنی با اون مجموع آپلود و دانلودی که اون بالا نوشته کاری نداره
مثله این که آپلود رو درست کم می کنه ولی چون گنگ و نا مفهومه سیستم ادم گیج می شه من دچار اشتباه شدم
سیستمشون میاد آپلود رو به حجم مصرفی اضافه می کنه
یعنی عددی که به عنوان حجم مصرفی نوشته شامل آپلود و دانلود در ساعات عادیه
منتها نمی دونم چرا میاد آپلود رو دقیقا با عدد منفی در قسمت تایم رایگان حساب می کنه !!!!!!!
نقل قول:
من کلا از این ریز مصرف سر در نیاوردم
الان شما توی یک ردیف مصرف هوشمند بررسی کن میزان حجم مصرفی برابره با میزان دریافتی
ولی توی مصرف عادی اینطور نیست:n13:
دوستان من یه سری تست انجام دادم ببیننم دقیقا مشکل از چیه اومدم اولش مودم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه روشن کردم بعد وارد سایت شون شدم حتما باید از نو لاگین کنید تا حجم کلی تون رو نشون بده حجم اصلی خودم رو یه بار از سایت اسیاتک نوشتم یه بار هم از تلفن گویا برای اطمینان و مطمن شدم بعد اودم یه 70 مگی توی یه سایتی اپلود کردم بعدش مودم رو خاموش کردم حجم قبلی من 207682.26MB بودش بعد روشن شدن به سایت اسیاتک دوباره لاگین شدم و حجم فعلی من 207609.57MB شد 72.69MB از من کسر کرده از حجم کل من حالا به این عگس دقت کنید از پنل اسیاتک گرفتم خودتون نظر بدید مشکل متاسفانه حجم بری نیس
همونطور که می ببینید سیستم پنل اپلود و دانلود تو پنل سایت مشکل داره ولی سیستم محاسبه اسیاتک طبق اپلود که داشتم با حجم درست حجم کسر کرده دوستان دیگه هم جتما همین کار رو بکنن تا مطمن بشن از طریق کامپیوتر یه فایل رو اپلود کنن به پنل سایت دقت نکنید چون واقعا گمراه کننده اس متاسفم برای این شزکت که سعی نمی کنه ایراد سایت خودش رو رفع کنه همه چی گویا باشه
مورد اخر توی سایت به حجم اپلود و دانلود کلی که تاریخ زده دقت نکنید چون کل لیست رو جمع زده گفتم برای اطمینان یه فایل اپلود کنید خودتون حتما قبل و بعد اپلود مودم رو ریست کنید و حجم کلی تون رو ببینید دقیق مشخصه سیستم شون کلا گنگ اه
یه مورد دیگه مودم های جدید امکان نمایش مصرف اپلود و دانلود خودشون هستن مودم من این مورد رو داره Traffic Manager از این قسمت مودم هم می تونید کل ترافیک تون رو زیر نظر داشته باشید برای من مشکلی نبود و خیالم راحت شد
امشب اعصابم رو واقعا خورد کرد این اینترنت واقعا منم شک کردم نکنه حرف ها درست باشه و اسیاتک گند بزرگی زده باشه به کل کاربرا ولی وقتی تست کردم خودم مطمن شدم که حجم اپلود درسته دو برابر نمی دازه
در مورد اینکه ساعت رایگان کنتور می ندازه من عملا نمی تونم نظری بدم چون ساعات شبانه رایکان سرویسی که خریدم نداره این مورد رو باید دوستانی که می گن همین موارد من رو در ساعات رایگان امتحان کنن اصلا به پنل نباید دقت کنید اعداد محاسبه شده کلی که در بالا لیست می زنه کاملا نمی دونم چطوری محاسبه می زنه تنها راه همین هست حجم کلی خودتون رو با حجم بعدی که بدست می ارید کسر کنید و مطمن شیذ شب همگی بخیر
من این مورد رو جویا شدم پشتیان گفت وقتی منفی می زنه یعنی ساعت رایگان تون هست و وقت منفی نیس یعنی محاسبه میکنه در مجموع برای منی که کلا شبانه رایگان نخریدم منفی می زنه حالا داستان چطوری اه نمی دونمنقل قول:
اینها نتونستند ترافیک آپلود رو رایگان کنند یک منفی میگذارند پست عدد که با ترافیک غیر رایگان جمع بشه که میشه صفر برای همین از حجم کلی شما چیزی کم نمیکنه یعنی برنامه نویس فوق هوشمند بوده طرفنقل قول:
کسی سرویس عصرانه داره؟
سرعت و پینگ تو ساعات رایگان (16-20) چقدر افت میکنه؟
تو ستون تایم رایگان؛ وقتی منفی بخوره یعنی از حجمتون کم میشهنقل قول:
من دارم همه چی عادی هست افتی ندارهنقل قول:
سلام
دوستان من امروز سرویس اینترنت آسیاتک ثبت نام کردم تو بخش ورود کاربران این پیام رو نوشته :
این چه معنی رو میده ، از پشتیبانی هم پرسیدم زیاد سردرنیاورد:n13::n13::n13:نقل قول:
بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است
این روزا بهترین روزای اسیاتک هستش با یه پینگ با ثبات یعنی تو هر ساعتی اینترنت با کیفیت دارید:n01:
اره والا از وقتی اپلود رو برداشته همه چی خوب شده [emoji16]نقل قول:
ولی گیگا زود میپره
سلام دوستان دلایل تایم اوت چیه؟به نویز خط بستگی داره؟چند وقتیه خیلی خرابه.آسیاتک دارم 16 مگ
در ضمن داخل پنل کاربریم که میرم نمیتونم کیفیت خط رو ببینم نوشته ارتباط شما قطع میباشد در صورتی که من اینترنت دارم و استفاده میکنم
ممنون اگه کسی میدونه کمک کنه
سلامنقل قول:
تایم اوت اکثرا به علت اختلال یا شلوغی سرور های ISP هستش
یک مقدار ناچیز ممکنه به علت نوسان بالای SNR باشه که اونم مربوط به ISP میشه
پنل هم پیغام خطا در سایت!!!لطفاً مجدداً تلاش نمایید میده
همین قطع بودن باعث شده وقتی زنگ میزنم آسیاتک میگه مودمو روشن کن تا بتونم تغییرات اعمال کنم در صورتی که چراغ اینترنتم
روشنه
نقل قول:
Bukht (بوخت)بوخت یک شماره اختصاصی ازمکان قرارگیری رانژه خط مشترک درMDF مخابرات میباشد،که شامل 3 بخش : ردیف - طبقه – اتصالی است . هر خط تلفن بوخت اختصاصي خود را دارد که بااستفاده ازهمین بوخت مسئولین مخابرات میتوانند محل دقیق رانژه شدن خط مشترک راپیداکنند .
نقل قول:
یادمه من هم همین مشکل رو داشتم اول ثبت نام، بهم گفتن قبلاً از شرکت دیگه سرویس داشتی و اون هنوز جمع آوری نشده!!
بعد یادمه یکی از پشتیبانهای آسیاتک بهم گفت که شخصاً برم مرکز مخابراتی بگم مشکل رو برطرف کنم، که منم پا شدم رفتم مرکز مخابراتی، بهم گفتن شما نمیخواد کاری بکنی خود شرکتی که ثبت نام کردی باید پیگیری کنه!
دوباره زنگ زدم به آسیاتک، یکی دیگه از پشتیبانا بهم گفت که ما خودمون پیگیری میکنیم و شما لازم نبود اصلاً بری مخابرات!!
بعد کلاً همینجوری داستان داشتیم الکی که آسیاتک بهم میگفت باید کارشناسامون رو بفرستیم مرکز مخابراتی که مشکل رو برطرف کنن!!
حدود 2 3 ماه طول کشید! آخرش یکی از پشتیبانا بهم گفت که این مشکلات معمولاً به این دلیل هست که پورت خالی نداشتیم در مرکز شما!! (مرکز مخابراتی سلمان فارسی)
فکر کنم از توی پنل سرویس عصرانه و گیگ باکس 30 گیگی حذف شده
میشه چک کنید؟
ممنون
با توجه به اون مصوبه دیگه دهن همه سرویس شد و رفت پی کارش حالا بازم بشینید بزنید تو سر و کله خودتون که چرا گرون شد
طبق تماسی هم که امروز گرفتند گفتند تازه مصوبه های جدیدتری هم در راهه برای حمایت از اینترانت ملی
پس منتظر گرونی های بعدی ترافیک خارجی هم باشید یا مگر اینکه عقل ها تکون بخوره تا بجاش دهن اون زیرساخت سرویس بشه
این 3 ماه 90 گیگم که برداشتن!!!؟
الان بهترین سرویسش برای خرید چی هست؟ حجم بالا
میشه 12 گیگ سه ماه خرید بعد گیگ باکس 90 گیگی روش زد؟
کلا سرویس های جشنواره ای حذف شدهنقل قول:
گیگ باکس 90 گیگ هم از 72 تومن شده 125 تومن
دوستان یک بن تخفیف 22تومانی موجوده هر کی میخواد 15تومان میدم در صورت تمایل پ.خ بدید
الان از HiWeb با من تماس گرفتن (+982129400000) اوپراتور گفت قراره از امشب همه ی ISP ها طرح های جشنواره ی خودشونو حذف کنن و قراره ترافیک آپلودی واسه ی مشترکین قدیمی و جدید هزینه داشته باشه
گفت اگه میخواین طرح های جشنواره رو بخرین امشب تا قبل از ساعت 24 اقدام کنید
جریان چیه ؟
راست میگن ؟