fبا تمام وجودنقل قول:
چندین ماهه این طوریه دو ماه اخیر وحشتناک مصرف میشه
هیچ راهی هم برا اثباتش نیس
Printable View
fبا تمام وجودنقل قول:
چندین ماهه این طوریه دو ماه اخیر وحشتناک مصرف میشه
هیچ راهی هم برا اثباتش نیس
درخواست جمع اوری سرویس دادم
خیلی تابلو دارن حجم دزدی میکنن 10 گیگ میخرم 20 تومن میشه یه هفته ای تموم میشه!!
های وب رفیقم داره یه ماهه 200 گیگ بین الملل میده 50 تومن
از دیروز نمیدونم از چیه اینترنت مدام قطع میشه snr میاد زیر 5 باز میاد بالا وصل میشه !؟ فقط میدونم از سمت من نیست مودم دیگه هم همینه ...
خط منم دیروز اینجوری شد ، کسایی که پارس هستن میدونن این مرض خیلی وقته هستنقل قول:
سلام . دوستان من نتم پریروز هفت هشت ساعت قطع شد از وقتی هم که وصل شده اکثر قندشکن هام قطع شده بقیه هم این مشکل دارید ؟؟
کلا پیج پارس تو ایسنتا خیلی باحال شده .هر پستی میذاره صدتا کامنت نازضایتی زیرش پست میشه .کلا نمیدونم برم شرکت دیگه ای یا همشون همین وضعن
های وب هم همینطوره و علاوه بر این کشش خط هم پایین اومدهنقل قول:
کیفیت از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند ولی اگر از کیفیت راضی نیستید می توانید ریسک کنید و به شرکت دیگر بروید، لااقل می توانید از سرویسهای جشنواره شرکتهای دیگر با تعرفه خیلی کمتر استفاده کنید، اگر راضی نبودید هم می توانید توسط 195 شکایت کنید تا یا مشکل را حل کنند یا پولتان را برگردانند. مخصوصا اگر خط تلفن دیگری دارید ریسکتان کمتر است و لازم نیست برای جمعآوری و رانژه معطل شوید.نقل قول:
سایت نتسنج پلاس می تواند تصوری در مورد کیفیت سرویس شرکت مورد نظر در استانتان به شما بدهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من به اشتباه بسته 100 گیک ترافیک داخلی خریدم ولی ازحجم اصلیم که حدود 4گیک کم میشه درضمن ازاین سرویسم که 3ماه بود 5روزش مونده میشه بسته رو تغییر داد ممنون یکی توضیح بده
===========================