واسه منم دقیقا" همین طوری هستش ، ظهر که می شه ، بای وب تعطیل می شه کلا"نقل قول:
Printable View
واسه منم دقیقا" همین طوری هستش ، ظهر که می شه ، بای وب تعطیل می شه کلا"نقل قول:
برای من روز اول ثبت نام پول بیشتری گفت بدی 24 ساعته وصل میشه اما 4 روز بعد وصل کردن و اینم یه جور دزدی بود که های وب اختراع کرده بود.نقل قول:
پس اون روز شانسی نفر اول بودین. منم تعجب کردم. این تعداد زیاد یعنی اکثرا مشکل دارند که با پشتیبانی تماس میگرن. این اول کاره دوست عزیز . امید وارم برات خوب باشه اما برای ما که حجم دزدی و قطعی و افت سرعت و پینگ بالا با تایم اوت و ......... عادی شده اما هنوز رو اعصابه!!!!
منم 2 بار برام پیش اومده نفر اول بودم،به زودی برمیگردم های وب:n01:نقل قول:
چالوس که اوضاش خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوضاع پینگ تو های وب چجوریه؟
با سرور های اروپا دربهترین حالت تا 160 داشتمنقل قول:
3ماه هست که از های وب استفاده میکنم 2ماه سرویس 8 مگ این ماه ااخری هم 1 مگ با دانلود شبانه
همیشه هم رو سرویسم فشفه فعاله
الان میخواهم سرویس 9 ماه 8مگ با 27 گیگ(9گیگ ترافیک +18 گیگ فشفشه ) بخرم نظرتون چیه؟
قطعی که داره و نمیشه کاریش کرد اما با فشفشه میشه یه جوری کنار امد :D
قیمت 54 هزارتومن
قیمتش عالیه فقط شبانه رایگان که نداره :n03:نقل قول:
بیشترین پهنای باند و های وب تو چالوس داشت وضعیت شد این،البته الان فقط از ساعا 3 بامداد خوبه تا 11 صبح،این تست الان ساعت 7 غروب ،برو شاتل ،وضع های وب داغونه،منم این ماه های وبمو تمدید نمی کنم :n21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزیو متوجه نمیشه خیلی از دوستان از های وب ناراضین ولی چرا شرکتشون عوض نمیکنن ؟ چه دلیلی داره هنوز از های وب استفاده میکنن ؟