دوستان لینک درخواست تغییر پهنای باند عوض شده؟
می شه لینکشو بدین؟
بعدشم می شه مثلا برای 1 روز برای تست سرعت رو به 1 مگ ارتقا داد و در صورت راضی نبودن دوباره به همنی که داشتیم برش گردونیم؟
هزینه ای بابتش دریافت نمی شه؟
Printable View
دوستان لینک درخواست تغییر پهنای باند عوض شده؟
می شه لینکشو بدین؟
بعدشم می شه مثلا برای 1 روز برای تست سرعت رو به 1 مگ ارتقا داد و در صورت راضی نبودن دوباره به همنی که داشتیم برش گردونیم؟
هزینه ای بابتش دریافت نمی شه؟
نه هنوز همونه و تغییری نکردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دومت هم بله میشه
ببخشید دوست من هزینه ای برای این تغییر سرویس باید پرداخته بشه؟
وضعیت مخابرات هر روز با روز دیگه فرق میکنه و یکسان نیست!نقل قول:
امروز با سرعت 60 دارم میگیرم اما خب بازم کمه و باید 130 باشه.
یکم واسه این اینترنت ملی:n21: صبر کنید عزیزان
باید وایسید تا کپی برداری از سایتای خارجی تموم بشه یا سرورهایی خارجی منتقل بشه به ایران بعد اینترانت بیاد و بعد با خارج و اروپا و...بای بای کنید
خوشبختانه تو این کپی برداری هاشم موفق بوده:n21::n21::n21:مثل فیس نما،میهن دانلود یا دانلود ها آپارات و...
موتور جستجوی "یا حق" :n21: یه مدت خبرش بود معلوم نیس چی شد احتمالا موقع اینترانت بیاد
دیگه سایت خارجی میخواین چیکار؟:n14:
صبح یکم بهتر شده بود، ولی الان خیلی داغونه، برای شما هم همین طوره ؟
ببینم مگه قرار نبود این هفته پهنای باند اضافه کنند پس چه .... توی این مدت ؟
دوستان کسی از منطقه سعادت آباد از مخابرات سرویس گرفته؟
زود وصل میشه یا باید منتظر موند؟
همه جا که یه حدودا 20 ثانیه ای میگیره وصل شه منتها نویز و سرعت و دیسی شرطه برادر
افتضاح دوست گرامی، یعنی اینقدر افتضاحه که تو نمی تونی بری توی Google Map یه آدرس و چک کنی،نقل قول:
زود و دیر وصل شدن شم باید پاشی بری سلمان فارسی بپرسی، فقط خود ... ( البته توهین به حیوان نشه ! ) می دونند، چقدر پورت فروختند و ...
من می خوام بهمم فقط مرکز مخابراتی من هست که مشکل رو داره یا سراسری هست،
دوستانی که 1 مگ دارن میشه بفرمایند همین الان یه فایل با 16 تا کانکشن IDM رو به طور میانگین با چند میگیرن ؟ البته مرکز مخابراتی خودتون رو هم ذکر کنید.