من بايد بازي رو از اول برم تا انتقام رو انتخاب كنم و مجبور نباشم ديميتري رو با هليكوتر دنبال كنم
Printable View
من بايد بازي رو از اول برم تا انتقام رو انتخاب كنم و مجبور نباشم ديميتري رو با هليكوتر دنبال كنم
بچه ها سیو گذاشتن....میتونی دانلود کنی بعد ادامه اش رو بری....نقل قول:
من بايد بازي رو از اول برم
چرا از اول بری؟ اگر سیو رو replace نکرده باشی میتونی از چند مرحله قبل تر برگردی و ادامه بدی. در ضمن تو غیر انتقام هم باز باید سوار هلیکوپتر بشی.نقل قول:
نه متاسفانه سيوها رو replace كردم ضمنا من فولدري به نام savegame نيافتم تمام هارد رو جستجو كردم حتي اما نبود معلوم نيست اين سيوهاي بازي كجان!!!
بهتر نيست يه topic براي نقد اين بازي هم بزنيم?
فکر کنم savegame داخل پوشه ای به نامه Rockstar Games باشه در My Documents .نقل قول:
نه متاسفانه سيوها رو replace كردم ضمنا من فولدري به نام savegame نيافتم تمام هارد رو جستجو كردم حتي اما نبود معلوم نيست اين سيوهاي بازي كجان!!!
نه داخل اون فولدر هم نبود كه داخل ماي داكيومنته دوتا فولدر داخل فولدر راك استار هست اما فولدر save game داخلش نيست خودمم هم موندم كجان!
سلام . .نقل قول:
نه داخل اون فولدر هم نبود كه داخل ماي داكيومنته دوتا فولدر داخل فولدر راك استار هست اما فولدر save game داخلش نيست خودمم هم موندم كجان!
دوست عزیز . .
فایل های سیو داخل پوشه زیر هستند . .
C:\Users\XX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
XX برای کامپیوتر شما متفاوت هستش . . در ضمن باید Show Hiden هم کنید تا فولدر Local دیده بشه . .
برای به اشتراک گذاشتن اون در اینترنت . . باید اون رو توی یک فایل زیپ قرار بدید . .
موفق باشید .
خبر خوش
احتمال عرضه ی Episode های GTA IV بر روی PC وجود داره.
اولین اپیزود the Lost and Damned خواهد بود که احتمالا قبل از پایان سال 2009 عرضه بشه.
نقل قول:
کد:http://www.fudzilla.com/content/view/16371/38/
سلام دوستان
من حدود 1 ماهه توی این مرحله موندم از دوستان هم کمک خواستم ولی اخرش نتونستم رد کنم . یعنی بلد نیستم
توی این مرحله باید چیکار کنم . درصد بازی حدود 61-63 ایناست !!!
سیومو میزارم اگه رد کنید خیلی خیلی ممنون میشم :
البته بعد از اینکه رد کردید حتما بگید چجوری ردش کردید چون این مراحل اخره دلم نمیاد خودم ردش نکنم .
ممنون
بابا اینقدرام سخت نیست . شما حتما کلید هاشو بلد نیستی . من که با یک بار رفتم ( البته من نمیدونم شما کجا رو میگی ولی یه جایی بود باید با هلکوپتر یکی رو تعقیب میکردی ) شما باید با کلیدهایی که روی قسمت اعداد هست هلیکوپتر رو کنترل کنی نه با جهت ها . خیلی سادس !نقل قول: