[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من یکی که از صبح هر چی زنگ میزدم به پشتیبانی یا زنگ نمیخرد یا میگفت شماره 82201 موجود نمیباشد یا میرفتم تو صف انتظار اما بعد از چند دقیقه قطعم میکردنم!!! اما بالاخره تونستم با یکی از پشیباناشون حرف بزنم. گفت: کلا دچار مشکل شدیم، ولی تا 48 ساعت آینده تمام حجمهای کم شده رو بر میگردونیم! گفت خیالتون راحت باشه.
اینکه اومدن Log ها رو هم پاک کردن خیلی جالبه!!!:41:
راستی کسی هست دیشت بین 12.30 تا 7 دانلود کرده باشه؟ من که از ترسم گذاشتم 1 تا 6:whistle:
عجب...!!!:31:نقل قول:
اگه دستم تو کار بود که دیروز 1 ساعت برا 2 زار حجم تو سرم نمیزدم:27:
بعدشم به قول خودت پارس با سپاه اجنه هست دیگه مارو که توش راه نمیدن:31:
ما از اجنه به دوریم:31:
پارس خوراکه داریوشه:31:
برای من کماکان حجم میندازه زیاد هم میندازه :41:
هی بگید مفتح مفتح :31:
واسه 92 دقیقه وب گردی 32.5 مگ انداخته . چه خبره . سایت حجیم هم باز نکردم .
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
آقا یکی این قضیه ساعت دقیق زمان های رایگان رو بگه به ما .نقل قول:
15:49:26 دیسی شدی . 494 دقیقه میشه 8.5 ساعت . یعنی تقریبا" از 7:20 کانکت بودی . چه طوری رایگان انداخته پس ؟ :18:
سلام
من چه اشتباهی کردم گفتم که تو کدوم مرکز مخابراتی ام باید هر روز اسفند دود کنم برای.......
سرعت منو کردن 210 و بعد دو بار گوگل رو باز کنی 20 مگ کم میکنه زنگ زدم میگم چرا این جوریه میگه اگه نمیخوای شمارت رو بده اینترنت رو خودم قطع کنم مرتیکه ی بی.............................................. .................................................. ..... :47::47::47::47:
دوست من فکر کنم مودمش pppoe تنظیم شده و dc نشد
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
منم بعد از دانلود 13 روز رایگان عید همینجوری شده بودنقل قول:
3-4 تا صفحه باز میکردم میدیدم یه دفه 100-150 مگ میپرید
رفیق این که عجیب نیس مگه تستی که برادر reb گذاشت رو ندیدی...؟؟؟نقل قول:
طرف تو 1 دقیقه 354 مگ گرفته .:27:
احتمالا این 4 ماه در حال شناسی تون بودن ؟!نقل قول:
منم بعد از دانلود 13 روز رایگان عید همینجوری شده بود
3-4 تا صفحه باز میکردم میدیدم یه دفه 100-150 مگ میپرید
همه تون شناسایی شدین حالا حمله کردن بهتون :31::21:
------------
من هرچی میزنم گزارش مصرف رو ببینم میگه اطلاعاتی موجود نیست . برا امروز دیروز هر روزی رو میزنم نمیده !
معلوم نیست دارن چکار میکنن!
من همین رو هم از reb پرسیدم جواب نداد . باگ آنلاین شده . یعنی واقعا" ریدن با این سیستمشون . این 12:32 تا 6:58 رو هم فکر کنم اضافه شده باشه . یه شب باید امتحان کنم .نقل قول:
فقط دانلود شبانه ش حال مبده :31: (خصوصا" واسه ما :27:)
آخه بدبختی اینه که من دانلود سنگین ندارم و بیشتر وبگردی میکنم که اونم ماشالله دوبله سوبله میندازه :2:
ولی خب این سرعت شبانه آدم رو مجبور می کنه که به دانلود های سنگین روی بیاری :31:
خیلی مواظب باش حالا خودت هیچی ولایت مغتح ممکنه سر این چشم زدن آتیش بگیره:31:نقل قول: