مدل مودم شما بهترین نوعی هست که وجود داره.نقل قول:
نرم افزار قبلیشو براتون میزارم اما مطمئن هستم از آپدیت نیست. جاهای مختلف خونه رو امتحان کن. حتی المقدور پشت پنجره بزار احتمالا جواب بده
Printable View
مدل مودم شما بهترین نوعی هست که وجود داره.نقل قول:
نرم افزار قبلیشو براتون میزارم اما مطمئن هستم از آپدیت نیست. جاهای مختلف خونه رو امتحان کن. حتی المقدور پشت پنجره بزار احتمالا جواب بده
به شماره 096790 زنگ بزننقل قول:
اول دکمه 1 رو بزن
مرحله بعد هم ازت شناسه اشتراک میخواد که روی کارتن مودمت هست. اونو وارد کن بعد منتظر باش تا اپراتور جواب بده. بهش بگو میخوام همین طرحو فعال کنم.
مبلغ قابل پرداخت رو بهت میگه که اول باید پرداخت کنی تا تمدید کنن.
درباره خرید شارژ اضافه با استفاده از شناسه پرداختت (PID) میتونی به ازای هر گیگ اضافه اینترنتی از سایت خودش پرداخت کنی. اتومات به حسابت شارژ اضافه میشه. فقط یادت باشه حتما شناسه پرداخت رو وارد کنی.
موفق باشی
بنده هم مدل ix350p دارم از وقتی شرکت فریمور جدید ریخته مودم مدام قطع و وصل میشه وای فای مودم بزور توی فاصله 5 متری جواب میده در صورتی که قبلآ اینطور نبود حتی بعضی وقتها در فاصله یک متری out of range میشه همینطور وقتی مودم وصل هستش چراغ آنتنش هم روشن نمیشه.نقل قول:
آقا حرف شما درسته سیگنال من هوم مقداریه که قبلا بود -70 تقریبا هست قاعدتا زیر 79- سه تا چراغ روشن میشه ولی الان روشن نمیشه ضمنا کنار پنجره هم هست.نقل قول:
M bagher دوست من فریم ور جدید و قدیم مودم های outdoor رو میخواستم ممنون میشم تو سایت mediafire آپلود کنید
این مودم جدیدا به صورت همه گیر دچار اشکال نرم افزاری شدهنقل قول:
اگه باهاش مشکلی ندارید از آپدیتش بپرهیزید
مقدار سیگنال RSSI در مبین نت باید بین -50 تا -70 باشه . هر چه قدر از -70 بیشتر بره گیرندگی ضعیف میشهنقل قول:
چشم. براتون میزارمنقل قول:
سلام
سعی کنید اصلا ورژن مودم رو آپدیت نکنید. چون هیچ تغییری نمیکنه. آپدیت کردن برای کشورهای دیگه خوبه که همزمان با انتشار نسخه های جدید مودم ، ورژن آنتن های روی دکل هم بروز بشه
آپدیت مودم بصورت خودکار توسط خود شرکت انجام شده.نقل قول: