والا من سیم وصل میکنم نمیگیره فقط باید به انتن وصل بشه اونم پشت بوم.بعد برای سیو فرکانسهای رادیوی باید چه کار کنم تو 727؟من همیشه باید سرچ کنمنقل قول:
Printable View
والا من سیم وصل میکنم نمیگیره فقط باید به انتن وصل بشه اونم پشت بوم.بعد برای سیو فرکانسهای رادیوی باید چه کار کنم تو 727؟من همیشه باید سرچ کنمنقل قول:
سلام...
این فیلمهای سه بعدی که حجمشون حدود 25 تا 50 گیگ هست رو میشه دانلود کرد و بدون رایت کردن روی دیسک تماشا کرد؟
اگه سایتی میشناسید معرفی کنید
چند تا سایت پیدا کردم ولی حجم فیلمهاشون زیر دو گیگ بود!
ضمنا تاپیک بهتری پیدا نکردم اگه اشتباه کردم ببخشید
با دفترچه همیشه زودتر به جواب می رسید من الآن از توی دفترچه خوندم موج را که تنظیم کردی دکمه PROGRAM را می زنی بعد با جهت شماره براش انتخاب می کنی و دوباره PROGRAM را می زنی. من با همون سیم روش که سیم دورش را هم باز نکردم فقط فیشش را وصل کردم راحت می گیرم ولی زیاد استفاده ندارم.نقل قول:
برای am که یه انتن مربعی داره که به مثبت منفی فشاری دی وی دی وصل میشه.برای fm پشت دی وی دی یه جای فیش داره مثل جای فیش وردی انتن تی وی.منهی قطرش کمتره و این فیشهای انتن تی وی نمیره توش.ولی تو دفترچش الان دیدم یه سیم هست که خیلی سادست.یه ورش حالات فشاریه که میره تو فیش مرکزی(اون سیم وسطی) جای انتن fm دی وی دی و یه ورش لخته.میزنی میگیره.:n27:من که گیج شدم.پس مثبت منفی چی میشه این وسطنقل قول:
بعد یه سوال داشتم از شما که پایونییر داری کار این فیش که مثل یه سابه اسمش MCACC sete up چی هست؟ممنونم
رادیو هم فقط برای صدای گزارش پخش مستقیم فوتبال میخوام چون از شبکه های اچ دی مستقیم میبینم و همزمان با گزارش رادیو ایران گوش میکنم:n02:
خب پس با این حساب همون مدل 865 بگیرید چون گزینه دیگری بعید میدونم باشه.نقل قول:
بله دیدم.نگران بلندی بلندگوهاش نباش.مثل بقیه مدل هاست.
MCACC مخفف Multi-Channel Acoustic Calibration هست که برای کالیبره راحت ولی حرفه ای بلندگوها با میکروفون مخصوصش هست یعنی با توجه به محیط صدا را تنظیم می کنه. که متاسفانه 727 این ورودی را نداره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روی 727 هست. که انتهاش هم پلاستیکی هست.
امین جان خیلی ممنونم از لطفت.طریقه کالیبره کردن با این MCACC چطور هست؟بعد این که درست این هست که چهار باند بلند رو جلو بزاریم یا دو تا جلو دو تا عقب که صدای دالبی با کیفیتی بهمون بده تو پایونییر؟نقل قول:
طریق صحیحش به نقل از پایونیر این هست که بر روی محیط دایره ای باشند و محل نشستن مرکز آن (برای چهار بلندگو می شه مربع) ولی این امکان نیست پس باید در تنظیمات تاخیر بلندگوها تنظیم بشه. MCACC را دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه یه میکروفون هست در جایی که سر بیننده قرار می گیرد می گذارید و خود آمپلی فایر تنظیمات را انجام می دهد. این فلش خود پایونیر در این رابطه:نقل قول:
این عکس هم هست (برای صدای دالبی) که من طبق این چیدم و فاصله را در منوی تنظیم صدا اعمال کردم:کد:http://www.pioneer.eu/files/eur/MCACC_PQLS_phasecontrol/top.swf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته یه کلیپ هم دارم که برای تست و تنظیم دالبی استفاده می شه ولی نحوه دقیق استفاده را نمی دونم فقط تست کردم و به نظرم خوب وبد. البته در این زمینه کلیپ برای تنظیم و تست حرفه ای زیاد هست.)
با سلام خدمت دوستان و اساتید . لطفا راهنمایی کنید تا مبلغ 800.000تومان یه سینمای خانواده برای تلویزیون سامسونگ میخوام . کیفیت صدا برام مهمه . گویا طبق نظرات عزیزان این سایت کیفیت سامسونگ جالب نیست و حیف پوله . میتونید کمکی بمن بدهید چه مارک و مدلی را بخرم . اگه ال جی مناسبه اونو بخرم. ضمنا hdmi ARC یا optical داشته باشه.. ممنون از همه
سلام.تو این رنج قیمت و دارای ورودی اپیتکال مدل SC-XH175 از شرکت پاناسونیک پیشنهاد منه.نقل قول: