بسته های روزانه و شبانه به ایرانسل من بازگشتند.
Printable View
بسته های روزانه و شبانه به ایرانسل من بازگشتند.
از سرورهای داخل هم امتحان کردید ببینید محدودیت سرعت داره؟نقل قول:
احتمالش زیاده که دوباره برگردونن. اگر اشتباه نکنم قبلا هم سابقه حذف شدن داشتهنقل قول:
همونطور که پیش بینی میشد ساعتی ها دوباره برگشت :cool:
:D سرعت خام با روتر قدیمی Cat4 من شد ۹ مگابایت تک کانکشن دانلود از Apple TV Plus
ضمنا یک گیگ هم باز هدیه داد. :santa:
دوستان بسته های نامحدود یکماهه ۲تا۷ چند گیگ حجم دارن؟؟
همین سوال هرجای دیگه بپرسی بهت پناهندگی میدن[emoji1787]
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
الان 2:30 صبح بسته 900تومان یه ساعتی نامحدود فعال کردم اصلا کار نمیکنه, 1kb هم دانلود نمیشه, هیچ سایتی باز نمیشه
حالا بعد از 20 دقیقه یهویئ شروع به کار کرد, دانلود با 4مگ, 10 گیگ دانلود دارم با 900تومان بد نیس
برای جغد و خفاش های شب
سلام دوستان من تمام تبلیغات ایرانسل رو بستم اما بازم از خود irancell تبلیغات مختلف لنز و بسته هاش میاد جالبه تو بلک لیست گوشی هم نمیره .با چه راهی میشه از شر این تبلیغات خود ایرانسل هم خلاص شد؟
کلا ایرانسل بسی بیشعور تشریف دارننقل قول:
دلیلی نداره هم از من ابونمان بگیره هم واسم تبلیغات بفرسته و از یکی دیگه پول بگیره!
مشخص نکردید OS چیه
با فرض android بودن، قسمت app و بعد ایرانسل من رو انتخاب کنید، تیک allow notification رو بردارید
واسه من اینطوری دیگه چیزی نمیاد
بله واقعا همینطوره .نقل قول:
اندروید هست و ایرانسل من هم حذف کردم اس ام اس میده .جالبه من رفتم تو تنظیمات سایت پیامای اطلاع رسانی باقیمانده بسته هارو هم اس ام اس و غیرفعال کردم نمیاد دیگه ولی تبلیغات خودش بازم میاد اس ام اس از شماره نیس با عنوان irancell میاد واسه همین هم تو بلک لیست اندروید نمیره
اره امتحان كردمنقل قول:
نوسان و همينطور كمي سرعت داره
منطقه شرق تهران
سلام
دوستان عزیز
من میخوام یه مودم بگیرم که از نسل 4g و +4g ایرانسل پشتیبانی کنه و سرعت و انتن دهی خوبی داشته باشه و از همین سیمکارتم که روی گوشیم هست بسته اینترنت رو بخرم و بعد سیکارت رو روی مودم بزارم و استفاده کنم چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
TP-link
Archer MR200
مودم گران قیمتی هست ولی بهترین مودم موجود در بازار هست که 4G و TD ساپورت میکته و انتن دهی بسیار قوی و وای فای بسیار قوی هم داره. من با 4G ایرانسل اولین با رو این 55mb/s گرفتم و تو منطقه ما تا به حال همچین سرعتی نداشتم.
تست سرعت الان 10:00 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. مودم Huawei E8372 از TD-LTE پشتیبانی میکنه؟
نه پشتیبانی نمی کنهنقل قول:
............................................
سلام دوستان
من دنبال یه مودمم که 4g+ ایرانسل و همراه اول رو پشتیبانی کنه( سیم کارت معمولی گوشی بهش بخوره) و هم بتونم به خط adsl مخابرات وصلش کنم.
مودم b612 هواوی دیدم که پورت خط تلفن داره یعنی پشتیبانی میکنه؟؟ به غیر از این مودم دیگه ای هست؟
نه پشتیبانی نمیکنه، اون سوکت فقط واسه اینه که بتونی از طریق سیم کارت داخل مودم، به وسیله وصل کردن یک تلفن خانگی مکالمه انجام بدی.نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید یک مودم ADSL بگیری و یک مودم مثل B612 ، اونوقت مودم ADSL رو با کابل شبکه به پورت شماره یک مودم B612 وصل کنی.
در این صورت میتونی B612 را تنظیم کنی که بطور معمول، اینترنت ADSL رو استفاده کنه و موقعی که قطع شد، اینترنت سیم کارت رو جایگزین کنه و یا تنظیم کنی که فقط از یکی از این اینترنت ها استفاده بشه.
این مودم cat4 هست و هیچ فرقی با مودم های cat4 دیگه نداره به جز پوشش عالی وای فای و از نظر tdd هم فقط دو باند : 2300 و 2600 رو میگیره که در ایران خبری از این باندها نیست . در کل مودم های تی پی لینک مدل های : mr خوب هستند و امکانات خوبی هم دارن البته ورژن به ورژن با هم در امکانات و تعداد باندهای پشتیبانی فرق دارن الانم بهترینش که از فور جی پلاس ایران هم پشتیبانی میکنه و سرعت خوبی میده و امکانات تکمیلی هم داره مدل : mr600 هست که cat6 میباشد . طراحی هم کمی زیبا تر شده .نقل قول:
هواوی مدل های : b612 یا b525 یا e5186-22a یا از مدل های تی پی لینک : mr600نقل قول:
خیر . اون سوکت ورودی تلفن هم برای تلفن مجازی است که از طریق خط اینترنت در اختیار مشتری میدن . (اشتباه نقل قول شد )نقل قول:
دوست عزیز تست نکردی، لااقل برو داکیومنت های تولید کننده رو بخوننقل قول:
درسته که خدمات VoIP رو هم این مودم ارائه میده اما استفاده از سوکت برای مکالمه با خود سیم کارت هست
اکثر مودم های ADSL هم خدمات VoIP ارائه میدن اما سوکتی ندارن واسه اینکه بهشون گوشی تلفن وصل کنی !
برای خدمات تلفن مجازی یا همون VoIP (Voice over IP) که شما میگی، مودم نیاز هست ارتباطی با ISP برقرار کنه اما کلیه خدمات مورد نظر روی کابل شبکه و در بستر IP انجام میشه
بنابراین مودم یا روتری که به مودم وصل هست رو به یک دستگاه سنترال آی پی متصل میکنن که یک مرکز تلفن داخل محل به حساب میاد و اون وقت تلفن های IP رو به اونها وصل میکنن، حتی اگه قرار باشه تلفن رو مستقیم به مودم وصل کنند، تلفن های IP سوکت شبکه میخورن و باید به اون پورت های زردرنگ پشت مودم وصل بشوند و نه سوکت خاکستری رنگ.
تست عملی، تماس با شماره سیم کارت موجود به روی مودم و زنگ خوردن تلفن متصل به مودم
ویدیو در آپارات:
دانلود ویدیو:
چند سیم کارت داران تاحالا امتحان کردند خودشون را به خودشون معرفی کنند و ۵۰ گیگ رایگان بگیرند؟! شدنیه اینکار؟!
اون 50 گیگ برای اپ های خودشون هست مثل لنز و چارخونه تو توضیحات هم نوشته دوست عزیزنقل قول:
و فقط 1 گیگ واقعی بهت میده :biggrin:
ولی به سیم کارت هایی که مدتی هست غیرفعالند 50 گیگ یکروزه میده هزارتومن
البته نه یکروزه 24 ساعت ها ،یکروز خودشون مثلا ساعت 7 صبح فعال کنی تا 12 شب همون روز
ساعت 11:59 دقیقه هم فعالی کنی بازم تا 12 شب همون روز هست :دی
ممنون از اطلاع رسنیتوننقل قول:
قربونم برن، لنز فیلیمو و نمیدونم مشابه به چه درد میخوره. مجانی هم بدم اصلا اسمش رو هم نمیخوام بشنوم اصلا بالا میارم. دکون دزدی سرهم کردند.
بابا من فکر میکردم ۵۰ گیگ اون هم بین الملل مانند روز اول خرید سیم کارت هدیه میدند نه پس بگو برای تبلیغات و بازاریابی سرویسهای مزخرف خودشون اینو میدند.
باسلام میخواستم بدونم از دوستانی که این (بسته نامحدود 30 روزه) ایرانسل استفاده کردن که ساعتش 2 تا 7 صبح سرعتش به چه صورتی با تشکر
ایرانسل من رو معرفی کنی به خطی که تاحالا باش ورود نداشته، به هر دو خط 50 گیگ میدهنقل قول:
دوستان سلام
سرویس 8 مگ نامحدود ایرانسل چطوره؟ سرعتش عموماچقدره؟
- - - Updated - - -
دوستان سلام
سرویس 8 مگ نامحدود ایرانسل چطوره؟ سرعتش عموماچقدره؟
تا حجمی که مشخص کرده همون 8مگابیت رو میده بعد از اون حد میاد روی 256کیلونقل قول:
حذف شود......
سلام
سیم کارت های دائمی ایرانسل آبونمان ماهیانه داره؟
سیم کارتم میخوام برای 1 سال خاموش کنم.
درودنقل قول:
این اخرین قبض بندست
اون بخش هزینه اشتراک فکر کنم برا همه هست و احتمالا همون آبمونمان هست
و در همراه اول هم تقریبا همینقدره
سیم کارت بیشتر از 90 روز خاموش بشه مگه سلب امتیاز نمیشه؟!نقل قول:
قانون اعتبار ی هستنقل قول:
دایمی حتی اگه قبضت رو پرداخت هم نکنی سلب نمیشه
من یه دونه دارم دو ساله قبضش پرداخت نشده
صحیح و سالم
1سال که هیچ 10سال هم خاموش کنی نه سلب امتیاز میشه و هر ماه هم 2000ناقابل واریز کنید جیب ایرانسلنقل قول:
بهتره قبضشو بدی و بری سلب امتیاز یا تخلیش کنی از شرش راحت بشی
نه اقا تو دائمی ها از این خبرها نیستنقل قول:
حتی تو اعتباری ها هم خیلی کم پیش میاد سلب بشه
با وجود طرح 10سیمکارتی همون بهتره برید مستقیم نمایندگی درخواست تخلیه بزنید البته بازم ی 2000تومن بابت تخلیه میگیرن :D:wac:
دلم نمیاد شماره خوبیهنقل قول:
هیچ راهی نداره که بدون هزینه 1 یا 2 سال استفاده نکنم؟
مثل قطع یکطرفه یا قطع به دلیل گم شدن سیم کارت یا...
چرا میتونی قطع دوطرفه بزنی اما از نظر ابونمان اطلاعی ندارم که میاد روی قبض یانهنقل قول:
پاک شود............
اینترنت های موبایل قطع شد دوباره ؟ مشهد 4g 3g قطعه
نه اوکیه....نقل قول: