احسنت به خاطر این کشف!نقل قول:
منم همچنان منتظرم برا محاسبهی حجم آپلود شده از 18 بهمن تا الان باهام تماس بگیرن
زنگ بزنن بهشون میگم اینو
Printable View
احسنت به خاطر این کشف!نقل قول:
منم همچنان منتظرم برا محاسبهی حجم آپلود شده از 18 بهمن تا الان باهام تماس بگیرن
زنگ بزنن بهشون میگم اینو
خواهش میکنم .نقل قول:
حتما بگین، منم مجدد شکایت میزنم و با ارائه این مستندات.
جواب ندادن از خود وزارت خونه باید پیگیری کنیم.
:n39:
دوستان توی این مقطع همه هماهنگ باشید، خیلی از مشترکین دیگه حتی نمی دونن آپلود رایگان برداشته شده و هزینه سربار زیادی ناآگاهانه اضافه میشه براشون.
این نکته رو هم اضافه کنم، همه حتما از لینکی که دادم فایل پی دی اف رو دانلود کنند و یا روی خود سایت اسکرین شات بگیرن که ادرس سایت مشخص باشه ، احتمالش خیلی زیاد هست به محض اینکه با استناد به این پیگیری کردیم ویرایش بشه!
و چون رمز داره از طریق وب آرشیو نمیشه بازیابیش کرد
الان این مورد رو شما منظورتون بود یا ویرایش کردن ؟نقل قول:
متعهد می شود که به همان ترتیب اعلامی در تبلیغات و بازاریابی خود قراردادها را تنظیم کند.
الان ماده 6 بند 2 برا منم اینه.
بله منظورم اینه که این فایل رو پیوست کنید هنگام ارسال شکایتنقل قول:
و ادرس لینک رو ندید چون احتمالا بزودی ویرایش کنند
دوستانی که جدید تاپیک رو میخوانند
از طریق لینک زیر بابت تبلیغات خلاف واقع و کم فروشی اسیاتک برای حذف اپلود رایگان از لینک زیر شکایت خود را ثبت کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این سرویس اسیا دی ال رو فعال کرده؟ دانلود رایگان از سایت اسیا دی ال من فعال کردم تو تنظیمات ولی وقتی از سایت اسیا دی ال دانلود میکنم باز از حجمم کم میکنه مشکل از چیه؟؟
البته به صراحت داخل تبصره ذکر شده :نقل قول:
تبصره: در خصوص قراردادهای قبلی، آسیاتک موظف به کسب رضایت مشترکین جهت اعمال تغییرات میباشد.
پس از حقتون کوتاه نیاید
ممنون از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر بند 6-2 بند 6-6 هم مهم هست. کسایی که سرویس عصرانه قبل 18 بهمن خریداری کردن اگه شکایت کنن که دیگه دست شرکت کاملا بسته میشه و طبق صحبتی که با داخلی 4 داشتم گفتن که سیستمشون این قابلیتو نداره که آپلودو برای عده ای از کاربرا رایگان کنه و برای بعضی غیر رایگان. یا برای همه رایگان میشه یا برای هیچ کس که با توجه به قوانین خود شرکت مجبور میشه کل ترافیک آپلودو دوباره رایگان کنه :V30:
قابل توجه مشترکین اینترنت شرکت آسیاتک
آسیاتک "آپلود رایگان" خود را که به طور عمده، در تبلیغات خود برای جذب مشتری مورد استفاده قرار میداده است، را با اطلاع رسانی بسیار محدود (یکی دو روز قبل از اجرا و فقط در پنل مشترک که آن هم معلوم نیست مشترک چه زمانی به پنلش سر میزند) و به یکباره برداشته است. طبق بند 6-8 از قرارداد شرکت آسیاتک با مشترکین خود که به شرح ذیل می باشد، این شرکت در مورد اطلاع رسانی هم خلاف تعهدات خود عمل کرده است:
و حداقل با توجه به ماده 2-6، در قرارداد شرکت آسیاتک با مشتریان خود که به شرح ذیل است:نقل قول:
8-6) چنانچه به تشصیص آسیاتک، اصلاحات یا ایجاد تغییرات در متن قرارداد ضروری باشد، پس از تائید سازمان، حداقل 14 روز قبل از لازم الاجرا شدن نسبت به تحویل نسخه کتبی و یا الکترونیکی به مشترک اقدام نموده و مشترک در طی مدت مذکور می تواند اعتراضات خود را به صورت کتبی و یا الکترونیکی به آسیاتک اعلام نماید.
مشترکین این شرکت و یا حداقل مشترکینی که با این تبلیغات مشترک این شرکت شده اند می توانند شکایت خود را به "سامانه پاسخگويي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات" به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارجاع دهند.نقل قول:
6-2) آسیاتک متعهد می شود که به همان ترتیب اعلامی در تبلیغات و بازاریابی خود قراردادها رو تنظیم کند.
بله بند های دیگه هم هست:نقل قول:
از این عکس می تونید بعنوان استناد کامل به همه چیز استفاده کنید
دم همتون گرم! دومین شکایت رو هم با خط دیگه ثبت کردم دهنشون سرویسه تازه ادعای خسارت و جریمه هم کردم
یعنی یه حساب سرانگشتی کنید ببینید چند میلیارد تو همین 10 روزه به جیب زدند تازه اطلاع رسانی درست هم که نکردند و خیلی ها هنوز تو باغ نیستند
برا من حدود 17 گیگ زدن تو پنل ولی تماسی نگرفتن
چون میترسن تیکت رو ببندن و من تجدید نظر بزنم:n02:
به محض بسته شدن شکایت با استفاده از مستنداتی که دوستان در اختیار گذاشتن تجدید نظر میزنم
باشد که رستگار شوند:n13:
دقیقا! ببینید چقدر زرنگند که میخوان آب ها از آسیاب بیفته بلکه گندش کمتر در بیادنقل قول:
برای همین من شکایت دوم رو بر اساس اون ماده زدم البته با یه خط دیگه
درود به همه دوستان.
تا می توانید اطلاع رسانی کنید چون هنوز تعدادمون کمه و می تونم تضمین بدم 90% نمی دونن.
همچنین یادتون باشه حتما از سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت ثبت کنید که توسط بازرسان سازمان تنظیم مقررات نیز قابل مشاهده باشد و نه داخل بخش صدای مشتریان خود اساتک.
موقع درخواست تجدید نظر میشه فایل جدید اضافه کرد؟نقل قول:
این عکس جدیده از قرارداد رو میخوام اضافه کنم
بله، من توی درخواست تجدید نظر عکس قرار داد + عکس تبلیغ اپلود رایگان رو اضافه کردمنقل قول:
هرچی کلّاشه تو همون واحد 4 هستش. فقط از طریق 195 شکایت بزنید تا حساب ببرندنقل قول:
همونا هستن که به درخواستای 195 رسیدگی میکننا ... ولی قبول دارم تا زور سازمان بالا سرشون نباشه اقدام جدی نمیکنننقل قول:
موارد نقض تعهدات قرار داد مشترکین توسط آسیاتک
سلام
شرکت انتقال داده های آسیاتک از تاریخ 18 بهمن 1395 اقدام به نقض تعهدات خود نسبت به مشترکین ADSLنموده است. آسیاتک در 17 بهمن و تنها یک روز قبل از عملی کردن تغییرات خود آن را از طریق پنل کاربری و اخبار سایت که ممکن است هنوز خیلی از کاربران ندیده باشند اطلاع داد. تغییر مذکور محاسبه ترافیک ارسالی کاربران است. این امر موارد متعددی از تعهدات آسیاتک مندرج در قرارداد فروش اینترنت پرسرعت این شرکت را نقض میکند.
در ماده 6 تحت عنوان تعهدات آسیاتک آمده است:
6-1 آسیاتک ارئه یک یا چند مورد خدمات یا تجهیزات را به خرید یا چند مورد دیگر مشروط نمی نماید.
لیکن آسیاتک در توجیه حذف آپلود رایگان گفته است که ارائه سرویس های رایگان دیگر از قبیل: فیلم نت، فیلیمو، آیو، آی سیما، آسیا دی ال و پیام رسان گپ، دلیل حذف این بخش از خدمات شرکت است.
6-2 آسیاتک متعهد می شود که به همان ترتیب اعلامی در تبلیغات و بازاریابی خود قراردادها را تنظیم کند.
در نقض این مورد باید گفت که علیرغم اینکه بسیاری از کاربران به خاطر تبلیغ آپلود رایگان این شرکت از طریق رسانه های مختلف جذب آن شده اند، آنها این مورد بسیار مهم را در قرارداد ذکر نکرده اند تا به ظاهر برای خود توجیه داشته باشند که این جزئی از حقوق مشتری نیست! بدیهی است که قرارداد می بایست مطابق با تبلیغات تنظیم می شد و قصور شرکت در تنظیم قرارداد موجب سلب مسئلویت آنها نیست.
6-6 آسیاتک متعهد می شود تا پایان دوره اشتراک انتخابی، تغییری در شرایط مقرر در قرارداد نخواهد داد مگر اینکه بر اساس اعلام سازمان مجبور به اعمال تغییرات باشد...
در نقض این بند واضح است که حذف آپلود رایگان سرویس ها هیچ ربطی به سازمان نداشته و آسیاتک به تصمیم خودش این کار را انجام داده است.
6-8 چنانچه به تشخیص آسیاتک، اصلاحات یا ایجاد تغییرات در متن قرارداد ضروری باشد، پس از تایید سازمان، حداقل 14 روز قبل از لازم الاجرا شدن نسبت به تحویل نسخه کتبی یا الکترونیکی به مشترک اقدام نموده و مشترک در طی مدت مذکور می تواند اعتراضات خود را به صورت کتبی و یا الکترونیکی به آسیاتک اعلام نماید.
مجددا این بند نیز نقض شده است. چرا که اولا این تغییر به تایید سازمان نرسیده و ثانیا آسیاتک به جای مهلت 14 روزه تنها یک روز قبل از اجرای تغییر اقدام به اطلاع رسانی محدود در این زمینه کرد.
تبصره: در خصوص قراردادهای قبلی، آسیاتک موظف به کسب رضایت مشترکین جهت اعمال تغییرات می باشد.
با توجه به تبصره فوق آسیاتک موظف است رضایت مشترکین پیش از 18 بهمن را که خواستار ادامه سرویس آپلود رایگان هستند جلب نماید.
لازم به ذکر است علاوه بر نقض موارد فوق از قرارداد شرکت آسیاتک با مشترکین سرویس اینرنت پر سرعت، سیستم محاسبه حجم این شرکت نیز پس از اعمال این تغییرات، یعنی از 18 بهمن دچار ایرادات متعددی شده است. از جمله اینکه آپلود در ساعت رایگان سرویس ها نیز محاسبه شده و از این عجیب تر آپلود هنگام استفاده از سرویس های رایگان فیلم نت، فیلیمو، آیو، آی سیما، آسیا دی ال و پیام رسان گپ نیز در همه ساعات روز محاسبه می شود!
لذا اینجانب خواستار آن هستم تا آسیاتک ضمن فعال سازی مجدد سیستم آپلود رایگان، حجم کم شده بابت ترافیک ارسالی که از تاریخ 18 بهمن منظور شده است را به مشترکین پس دهد.
اسناد و مدارک لازم به پیوست ارائه می شود.
با تقدیم احترام
دوستان میتونن از این متن و عکس ها برای شکایت خودشون در سایت 195 استفاده کنند.
:n16:
واقعا دمت گرم، کارت حرف نداشتنقل قول:
بچه ها الان دیگه همه چی حاضره، فقط اطلاع رسانی رو به صورت جدی دنبال کنید و صد البته ثبت شکایت در سامانه 195 با مستندات جدیدی که دوستمون زحمتش رو کشیدن
دوستان متن شکایتی که دوست عزیزمون زحمتش رو کشیدن و موارد دیگه ای که دوستان دیگه زحمت کشیدن و جمع آوری کردن رو تحت یک فایل زیپ گردآوری کردم.
دم همه بچه های آسیاتکی گرم من خودم پارس آنلاین دارم ولی از اتحاد همه بچه های علیه شرکتها که حق خوری می کنند طرفداری می کنم
می دونستید چرا آسیاتک آپلود رو از رایگان درآورده ؟ برای اینکه دیتا سنتر داره و با پولی شدن آپلود می خواد کاربرها آپلود کمتر بکنند و این پهنای باند رو اختصاص بده به سرورهاش چون توی دیتا سنتر سرعت آپلود مهمه که اطلاعات رو در دسترس دیگران قرار میده نه سرعت دانلود . پس اصلا بحث سوء استفاده بعضی ها نیست بحث طمع خود آسیاتک هست.
دوستان کسی این سرویس آیو رو فعال کرده من هرچی میخوام فعال کنم ارور میده نمیشه ؟
آیو چندان آش دهن سوزی نیست ... کلا به درد نمیخورهنقل قول:
ولی شما اول باید گزینه دانلود پلاس رو تو پنل 1544 فعال کنید
بعد از قسمت VOD باید شماره خودتون رو بدین تا نام کاربری و رمز براتون اس بشه
و یه نکته مهم اینکه توی پنل آیو (tv.aionet) شماره تون رو با 98 بزنید
:n16:نقل قول:
دوستان تک تک تصاویر رو پیوست کنید.
لینک شکایت:
اونایی هم که قبلا شکایت کردن و 25% حجم گرفتن تجدید نظر بزن با ارائه مستندات جدید.
تا اپلود رایگان نشه هر روز پیگیری کنید.
اگه نتونیم جلوی اینو بگیریم به ضرر کل مردم در تمامی ای اس پی ها خواهد بود.
چون بزودی بقیه هم اپلود رایگان رو برخواهند داشت همونطور که همیشه اسیاتک پیشرو بوده و گند میزده! بقیه پشت سرش..
انقدر پای شبکه های آی فیلم و جم و فیلمهای سینماییشونو اون سایتهای آشغال داخلی و گروهکهای تلگرامیشون نشینید اینا همش تله هست!نقل قول:
تازه یه آشی پختند برای فریبکاری که تا چند ماه دیگه در راهه. جای اون سایتهای کاذب وقت تلف کنی بشینید شب بخیر ایران رو گوش بدید
اگه راست میگند یوتیوب رو رایگان کنند چرا باهاش مشکل دارند با حافظ سعدی مولوی فردوسی...
الان که حق تک تک کاربران اسیاتک داره خورده میشه وقت تحریم همچنین سرویس های بی مصرف هست.نقل قول:
این فیلمارو شما از کانال های دیگه هم می تونید دریافت کنید
چرا به خودتون خیانت میکنید! اپلودتون که پولی شد و اون حجم request که برای این سایت ها میره در واقع پولیه و زیاده
گول رایگان بودن رو نخورید
فکر کنید دوستان
منم میخوام امتحان کنم بببنم این اپلود در این سایت رایگان هست یا نه؟نقل قول:
چیو دارن بروزرسانی میکنن؟!
نقل قول:
دوست من، سرویس آیو میگن که رایگان هست، ولی من تست کردم، برای من که حجم زیادی کم میکنه. البته نه برای دانلود بلکه برای آپلود (ارسال)، برای حدود 30 دقیقه که من استفاده کردم نزدیک به 200 مگابایت ارسال داشتم! که از حجمم کم شد. (هیچ سایت یا نرم افزار دیگری هم باز نبود و هیچکس هم از اینترنت استفاده نمیکرد)
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﺑﻪ ﺍﻃﻼﻉ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﯽﺭﺳﺎﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻣﺼﻮﺑﺎﺕ ﺷﻤﺎﺭﻩﯼ ۲۵۱ ﻭ ۲۵۳ ﮐﻤﯿﺴﯿﻮﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ، ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮ، ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺣﺠﻢ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﻭ ﺍﺭﺳﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺟﺰﯾﯿﺎﺕ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺩﺭ ﻭﺏ ﺳﺎﯾﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺍﺳﺖ .
ﺧﻮﺵﺑﺨﺘﺎﻧﻪ ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﭘﯿﺮﻭ ﺳﯿﺎﺳﺖﻫﺎﯼ ﺗﺸﻮﯾﻘﯽ ﺷﺎﺗﻞ، ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻗﺒﻞ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺍﺭﺍﯾﻪﯼ “ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺍﯾﺮﺍﻥ ” ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺟﺬﺍﺏ ۱۰ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ۲۰۰ ﻭﺏ ﺳﺎﯾﺖ ﭘﺮﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﺣﺪﺍﻗﻞ ۱۰۰ ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺷﺪﻩﺍﯾﻢ ﮐﻪ ﺧﺒﺮ ﺁﻥ ﭘﯿﺶﺗﺮ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﮔﺮﺩﯾﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺷﯿﻮﻩﯼ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪﯼ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏِ ﯾﺎﺩﺷﺪﻩ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺍﺳﻔﻨﺪﻣﺎﻩ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﺮﻓﺖ .
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﭘﺮﺳﺶ ﯾﺎ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ، ﺻﻤﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﮔﻮﯾﯽ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ
ﺍﻣﻮﺭ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ ﺷﺎﺗﻞ
آیا این مصوبه عطف به ماسبق می شود یا نه؟نقل قول:
حتی اگر مصوبه ای هم باشه احتمالا برای بعد از این هست نه قراردادهای قدیمی...
دوستان یه سوال داشتم:
الان اگه تو تایم رایگان، دانلود کنم
میزان ترافیک آپلود از ترافیکم کسر میشه؟
بله برای بعضی ها اینطور هست...نقل قول:
حتی ترافیک آپلود از سایت های رایگان asiadl و آیو و ... هم محاسبه میشه!
من تو چند پست قبلی گفتم آسیاتک میره جلو یه کاری میکنه بقیه پشت سرش!نقل قول:
پس پیگیری هایی که برای اسیاتک ادامه میدیم تا اخر که به نتیجه مدنظر میرسه باید باشه
برای سرویس عصرانه اگه واقعا از ساعت 4 تا 8 نامحدود باشه خیلی خوبه ولی من میترسم دانلود کنم:n29:
همین چند پست قبل یکی از دوستان نشون داد که تو این ساعات با اینکه مودمو خاموش روشن کرده ولی بازم ازش حجم رفته :n15:نقل قول:
نقل قول:
پس الان که برای من چیزی کم نمیشه یعنی نامحدوده؟
مگه مجبوری پست ارسال کنی:n21:
فکر کنم اونایی که شکایت ثبت کرده بودنو حساب نمیکنه. برای من که اینطور بودنقل قول:
تبصره در آسیاتک: اگه به مشکل عجیبی برخوردین سریعا تو 195 شکایت ثبت کنین درست میشه :biggrin:
دوستان عزیز بازم تاکید میکنم ک پیگیر باشید
ما گروه زدیم تو تله کلی هم فعالن بچه ها یه پک کاملا حرفه ای و خوب + متن شکایت تنظیم کردیم ک همگی بچه ها دارن استفاده میکنن از این مرجع کامل شما هم بیاید به جمع ما تا بنویم ایشالا یه کار خوبی رو به سرانجام برسونیم
آپلود دادنی نیس بلکه گرفتنی است ما میتوانیم