قضيه كبوترها رو ميدونيد? اون قلب توي مجسمه آزادي رو بايد جكار كنم?
Printable View
قضيه كبوترها رو ميدونيد? اون قلب توي مجسمه آزادي رو بايد جكار كنم?
کبوترها حدود 200 تا هستند که اگر همه رو بزنی به کامل شدن درصد بازی برای 100 درصد شدن کمک میکنه.نقل قول:
در مورد قلب تپنده توی مجسمه هم باید بگم که یه جور جزو مخفی های بازی به حساب میاد کار خاصی هم نمیخواد فقط باید نگاه کنی و لذت ببری!
آقا این بازی بعد از ویندوز عوض کردن میاد ؟
San Andreas که میومد... حالا ندارم دوباره نصبش کنم !
سوال: توي اينترنت كه ميرم فقط حروف و نقطه رو ميتونم توي آدرس بار بنويسم اما علامتها رو نميتونم بنويسم مثلا اسلش نميتونم بذارم علتش رو ميدونيد? ميشه رفعش كرد? منظورم اينترنت بازيه كه نيكو ميره كافي نت
...باهاش که نمیشه وب گردی کرد....تو سایت مشخصی نمیتونی بری.....فقط ایمیل و....فرند و از اینجا ها میتونی بری....نقل قول:
سوال: توي اينترنت كه ميرم فقط حروف و نقطه رو ميتونم توي آدرس بار بنويسم اما علامتها رو نميتونم بنويسم مثلا اسلش نميتونم بذارم علتش رو ميدونيد? ميشه رفعش كرد? منظورم اينترنت بازيه كه نيكو ميره كافي نت
ربطی به کشتن نداره .از بین پول و انتقام اگه پول رو انتخاب کنید رومن میمیره و مرحله هلیکوپتر برنمیخورید و همون افراد به روشی دیگه کشته میشن ولی اگه انتقام رو انتخاب کنید کیت میمره و به هلیکوپتر هم برمی خورید ولی در نهایت پولتون با کسی که پول رو انتخاب کرده یکسان میشه.نقل قول:
کاملا اشتباهه. اگر رومن کشته بشه، باید با هلیکوپتر به تعقیب هلیکوپتر دیمیتری بپردازید.نقل قول:
سلام . .
در مورد اون مرحله علامت سوال ها توضیح میدهید . .
یکیش که باید بریم کنار ساحل و با دوربین نگاه کنیم. . من نفهمیدم آخرش اونجا باید چیکار کرد . .
یکی هم اون مرحله که باید بریم توی اون خونه و کسی نیست و نیکو در رو هول میده و میره پای کامپیوتر . . توی اینترنت باید چیکار کنیم . .
ممنون . .
بای
در مرحله علامت سوال که میری کنار ساحل بهت پیامک میزنه یه شماره بهت میده بعد که پیامک رو میخونی یه نفر تو phone book اضافه میشه باید به اون زنگ بزنی بعد باید ببینی کی گوشیشو جواب میده بعد که فهمیدی باید اونو بکشی و یه چیزی ازش میافته اونو ورداری و پشت کامپیوتر هم باید check email رو بزنی و email ها رو بخونینقل قول:
کسی سیو 100% به من نمیده ؟؟؟؟؟؟؟