از کدوم شرکت گرفتین؟ سرعت شبانهاش برای کاربران خانگی چقدره؟نقل قول:
Printable View
از کدوم شرکت گرفتین؟ سرعت شبانهاش برای کاربران خانگی چقدره؟نقل قول:
آسیاتک نامحدود 512 برنزی گرفتم.البته سروریسای محدودش روزانش دوبرابره.مثلا 2 مگش روزانه سرعت بین 400 تا 500 اما درساعات رایگان همون سرعت واقعیه.نقل قول:
با این سرویسی که من الان دارم روزانه میشه بین 4تا5 گیگ دانلود کرد.:n02:
ساعات رایگان صبانت چنده؟یه جا نوشته 1 تا 6 یه جا 1 تا 7
توی اطلاعیه ی ریزمصرف زده 2 تا 7...همون 2 تا 7 هم هستشنقل قول:
برا من که تو همون اطلاعیه ریز مصرف زده 1 تا 6 !!نقل قول:
مال منم همینطور.ولی مطمئنم قبلا تو سایت یه 7 هم دیده بودم.نقل قول:
ببینید تلفن تو یک اتاق هست و مودم تو اتاق دیگه . من هم سر راه تلفن اسپلیتر گذاشتم که جواب نداد و سر راه مودم هم گذاشتم که بازم جواب نداد . دقیقا کجا این نویز گیر را بزارم ؟نقل قول:
والا من خودم مودم را نصب کردم اول که غیر وایرلس بود مشکلی ناشت ولی بعد که مودمم را عوض کردمو وایرلس شد مشکل پیدا کردم .نقل قول:
بگید یک مهندس نصب بیان از طرف شرکت خدمات دهنده بفرستن تا نحوه نصب رو براتون چک کنن.من همین مشکل رو داشتم یک سالی بود بعدش مودم سوخت. علتش نحوه بد نصب کردن بود که باعث میشد نویز زیاد لینک بپرونه
بهترین کار اینه که زنگ بزنید پشتیبانی بپرسید که الکی حجمتون از دست نره!نقل قول:
دوستانی که سرعت ۱۲۸ دارند لطفاً بگن سرعت شبانه اونا هم کم شده یا نه. برای من به ۱۶ کیلوبایت (اندازه خود سرویسم) رسیده است. این صبانت هم معلوم نیست چی کار میکنه و چه بازی راه انداخته است. قبلاً اینجوری نبود. اما چند ماهی است که عشقی شده است. یه دوره زمانی سرعت شبانه خوبه و باز یه دوره دیگه کمش میکنند. الان حدود دو هفته است که سرعت شبانه برای من واقعاً افتضاح شده است.
حداقل بگیرن این سرعت شبانه رو برای همیشه ثابت کنند تا تکلیف ما روشن بشه. یه بار ۱۶ کیلوبایت است، یه بار ۶۴ کیلوبایت و یه بار هم ۱۲۸ کیلوبایت.
صبانت کجایی که یادت بخیر... تا چند ماه پیش و قبل از یکی شدن رمز شبانه و روزانه سرعت دانلود شبانه به بالای ۲۵۰ هم میرسید. اما الان عشقی است. یه بار شیرش رو باز میکنند و یه بار میبندند و قطرهای سرویس میدهند.
در حال حاضر که سرویس شبانه عملاً برای من بیمصرف و بی٬خاصیت شده و مرده است.
یعنی شبانه آسیاتک برای ۱۲۸ همون سرعت ۱۶ است یا بیشتر است؟نقل قول:
کدوم شرکت سرویس نامحدود ۱۲۸ با دانلود نامحدود داره؟ یا کدوم شرکت بالاترین سرعت شبانه رو به کاربران خانگی (۱۲۸) ارائه میدهد؟